|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() BYŁEM!! DOSTAŁEM KOCHANĄ OPASKE I STAŁEM CHWILAMI POD SAMIUŚKĄ SCENĄ!!! ZŁAPAŁEM KOSTKE HETFIELDA!! (grał nią battery).
Cytuj:
Jeśli chodzi o Metallike to lepiej sie nie wypowiadaj o jak nie masz pojęcia o zespole który wg. ciebie tworzy "muzyke szatana". Zresztą kiedy Metallika wydawała swoja pierwszą płyte ciebie drogi kolego jeszce zapewnie nie było na świece... No cóż..długie włosy mam, nida sie ukryć. ...jakoś nie chodze cały rok w glanach (wyjątek stanowi zima i jesień araz koncerty takie jak Metalliki )...bo ty w takim tłumieludzi być w swoich adidaskach miałbyś chyba troszke stopki połamane... a ty jak chodzisz ubrany?? dresik jest przewiewny więc pewnie jesienią zakładasz skóre, dresy i świecące butki od gajerku. a twoim ulubionym zajęciem jest stanie z kolegami pod klatką lub siedzenie na ławce a jesli jesteś w domu to zapewne "zapodajesz" jakieś techno żeby sąsiedzi słyszeli j jarasz sie jaki tam jest zajebisty bas... kurcze...nie chce mi sie więcej pisać o takich POJE**CH jak ty... ale jeśli nie masz pojęcia o muzyce (bo pewno nawet nie wiesz co to znaczy Cdur) to sie nie wypowiadaj na ten temat.... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Gratz za zdobycz ![]() ![]() ![]() Szkoda że tak mało zagrali z płyty "...and justice for all" ![]() BTW nie odpowiedziałeś na pytania w temacie ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() faktycznie zapomniałem o temacie..
![]() ![]() MÓJ ULUBIONY ALBUM:...lubie wszystkie ale chyba najbardziej CZARNY!!, wiem wiem...dużo osób twierdzi że to komera... ale ja szanuje Metallica i w każdej ich płycie znajduje coś dla siebie, a właśniej na tym albumie znajduje sie wiele utworów dojrzałych instrumentalnie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() @up
ano moze moze... nie pisalem tego bez kozery - troszke przed koncertem napisalem u siebie na blogu wymarzona setliste, uwzglednilem tam No Leaf Clover podpsiujac - "i tak wiem, ze nigdy tego nie zagraja". ale marzenia sa do spelnienia ![]() ja kostki niezlapalem, ode mnie z ekipy jeden gosciu zlapal (zajebista - karykatura hammeta z wytszeszczonymi galami ![]() btw. slipknot tez dal czadu i to rowno. a battery rzadzi ![]() jeszcze cus mialem napisac... moze to, ze mysle, ze i tak to byl b.dobry koncert. nowa plyta moze nie jest najwyzszych lotow ale to nie to sie liczy. liczy sie to, ze przyjechali, mieli zarabisty support (nie mowie, o vaderze ![]() btw. kto płakał na Nothingu?? bo ja ryczałem jak dziecko... to samo One....... eh..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Pienio: Gratuluje kosteczki
![]() ![]() Mleczyk: na 17 zagrali DYERS EVE! Tak DYERS EVE! Po raz osmy w histori! ![]() Jak zaczeli to myslalem, ze sie poplacze, ze szczescia, bo nawet w najsmielszych setlistach nie uwzglednialem tego, ze u nas to zagraja... A jednak... Btw ten Seek na koniec zapamietam do konca zycia jak i caly koncert ![]() Blackened swietnie przez nas zapiewane razem z Jamesem, ktory widac byl tym bardzo uradowany ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
fajny opis koncertu ![]() ![]() ![]() ta, kirkowi trza przyznac, ze on to dopiero potrafi zmiatac.... a pamietasz motyw z solowka Mastera?? jak caly stadion ją nucil? to bylo cos pieknego ![]() najbardziej zabraklo mi chyba The Memory Remains... uslyszlec 50 000 ludu spiewajacego partie "la la la la" itd... kazdy fan zna melodie ![]() wiem, ze to byl Dyers Eve, kumpel mi opowiedzial jak bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To taki malutki zarys tego co sie tam dzialo. Nie wiedzialem, ze cos takiego w ogole kiedys napisze, ale jak zobaczylem ten temat i to, ze pare osob na nim bylo to jakos samo poszlo
![]() Co do SEEK'a to ja nie mam pytan i po prostu nadal jestem w ciezkim szoku... DYERS tez fanstastycznie... Widac tylko, ze Lars dal sobie spokoj w niektorych miejscach z podwojna stopa, ale te genialne przejscia niezle im wyszly. Musza to trenowac na backstage'u. Motyw solowki w Masterze... rzeczywiscie niesamowity moment, ale nie ma sie czemu dziwic, bo to jedna z najlepszych solowek. Ten churalny spiew w Memory w Warszawie to rowniez magiczny moment i nie zapomne tego nigdy. Moze nastepnym razem nam to zagraja... No wlasnie jak myslicie kiedy do nas przyjada znowu?
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
ja mam nadzieje, że jak najszybciej tu wrócą ![]() zabraknie mi tylko SlipKnoTa który w trasie koncertowej nie uwzględnił Polski ![]() ![]() NIECH METALLICA BĘDZIE Z WAMI! to co jest piękne nie umiera nigdy - pamiętajcie o downach z San Francisco ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro mowisz, ze ramstein ma do nas zawitac to moze tez sie wybiore
![]() ![]() ...And METALLICA For All
![]() |
#30 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() re.up Taaaak, nastepnej takiej okazji JUŻ NIE PRZEGAPIE Pytanko do was: Co myslicie o supporcie Metalliki? Pewnie i zagrali dobrze, ale jakoś mi nie pasowali ![]() Bardziej widziałbym w roli supportu Nevermore I Hunter |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() eh...
![]() co do supportu wg mnie był boski, ale dotyczy to tylko SKT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymajmy kciuki za nastepny koncert Metalliki ![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() elos
ja lubie wszystkie albumy wszczegolnosci s&m a najbardzej nie lubie tego nowego. swojego czasu był tu maly konflikt pomiedzy jedi i gewofem ja uwazam ze ludze sluchajacy hip hopu czy techo nie WIEDZA ZE SA ROZNE TYPY ROCKA. ja wole punk a tak na marginesie to po co tu pisales jedi skoro nie sluchasz metalu????????? 7nienawidze hip hopolo ![]() pozdro kel |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi jakos Slipknot nie podpasowal jako support Mety jak i Vader. Taaaaaa HUNTER bylby swietny i jeszcze proponowalbym Godsmack nie muwiac juz o Slayerze
![]() ![]() ![]() Btw to naprawde brakowalo mi jego chorkow i nie tylko, bo przeciez James czasem dawal mu spiewac nawet cale zwrotki, a i cale utwory sie zdarzalo ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() A zgadnijcie skąd mam xyfe...
![]() /|/|etallic|-\ rZądzi. Nie znam Vadera ani Slipknota za bardzo, ale z tego co mie się obiło o uszy uważam, że mi by nie podpasowali i to jeden z 2 powodów dlaczgo nie było mnie w Chorzowie (2. to, że jeszcze zamalutki deko jestem :/) Apropos tematu: Black album, Master... i Ride... @Dobo: a ja ...and Justice średnio lubię ![]() Ja się wyłamie i stwierdze, że Święty Gniew taki zły nie jest i nawet mi sie podoba, im dłużej go slucham ![]() Co do Jediego. Nie chcę cię atakować tak jak coniektórzy, bo świadczy to o tym, że wcale bardzo daleko od Twojego opisu nie odbiegają. Ja rozumiem, że chcesz swoją opinię wyrazić, ale też nie tak, że walisz wołami na pół postu "METAL JEST DO DUPY!". I weź nie uogólniaj!!! Włosy zapuszczam TYLKO na wakacje, glanów nie nosze... A znam na przykład gościa a'la sk8, który słucha zarówno hh jak i takiej rzeźni, że byś po 3 sekundach słuchania uciekał z histerycznym wrzaskiem. Apropos "muzyki szatana", to ja słucham i Rocka standardowego jak i metalu, chodzę do kościółka i mówię paciorek. Wiem, że możesz sypać "szatanistycznymi" tekstami z utworów /|/|etalliki, ale gwarantuje ci, że znajdziesz, tyle, że WYJĘTE Z KONTEKSTU. To tak jak "Number of beast" Ironsów.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tesz sonde wymyślili. Wszystkie płyty Matallici lubie jednakowo, no może Load najmniej. A na koncercie było super, mówiłem swoim że zagrają King of Nothing, jeden z najlepszych kawałków z Load, oni nie a tu nagle słysze wejście do utworu. Podobał mi sie koncert Slipknotu, szczególnie jak w jednej piosence, nie pamiętam tytułu, Corey kazał wszystkim usiąść i zrobił fajny motyw powodując zaje***** pogo. Oj działo się działo. Ale najlepsze to chyba było jak zaczęli grać Seek and Destroy, tego się chyba nikt nie spodziewał. Kumpel dektafon w komurze odpalił i cały koncer ma nagrany, kiepska jakość ale zawsze coś.
Tyle że jak wróciłem to mi tibia nie działała. Edit Słucha ktoś zespołów metalowych ze Skandynawi? Interesuje mnie głównie Szwedzki In Flames i Nightwish oraz Finlandzka Sonata Arctica. Pozostałe ciekawsze zespoły z tych krajów mam zgromadzone, In Flames straciłem ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
SlipKnoT zrobił ten patent z kucaniem również w Hamburgu ![]() ![]() ![]() kurde In Flames strasznie lubie, ale nie mam zadnej stronki ![]() pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sandman
Wcale sie nie wylamujesz, bo wg mnie St.Anger to swietna plyta i kawalki z niej sa killerami na koncertach(Frantic, Anger i Unnamed) ![]() @Trzciniak Seeka nie spodziewal sie ten kto nie sledzil setlist ![]() Nightwish dosyc lubie, ale stronki nie mam ;/ Zdalem sobie sprawe, ze jeszcze nie pisalem na temat sondy... Dla mnie rzadzi ...And Justice i Ride. Wg mnie niedoceniany jest Load. Tak wszyscy na niego jada, a przeciez takie utwory jak Outlaw Torn czy Bleeding Me to dla mnie arcydziela. To co, ze ballady? Ale jaki klimatyczny wokal i przedewszystkim fantastyczne solowki. Do tego szybkie Aint My Bitch, killer King Nothing, Until It Sleeps z zajefajnym klipem i kolejna balladka Hero Of The Day.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() mówiłem... mówiłem...?? mówiłem???!!!!!
RAMMSTEIN W POLSCE 29 LUB 30 LISTOPADA!!!! JADE!!! @ dlatego w tym temacie bo wcześniej pisałem, że prawdopodobnie będzie na jesieni w Polsce ![]() ![]() Polska - Śląsk - Katowice - Spodek - Rammstein - widzimy się pod koniec listopada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hahahahaha! Dzieki za info Mleczyk!
![]() Od kiedy bileciki w sprzedazy? ![]() Btw jeszcze nie widzialem ramsteina na zywo, ale mam nadzieje, ze dadza chlopaki rade ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W koncu dorwalem bootleg z koncertu w Chorzowie... No i znow wrocily wspomnienia, ze az sie lezka w oku kreci
![]() ![]()