|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
Cytuj:
Lepiej nie spij w nocy Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hubi knajcik
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
![]() Niech tylko dotknie mojego wosku z uszu, to zrobię z nią to co na zdjęciu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Vir Sorc(...)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Ast(e)ra
Poziom: 25
Skille: ==
Poziom mag.: 25
|
po przeczytaniu tematu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać ( ) ale raczej to drugie =P Ciupakabra (czy jak to sie tam zwie xP ) ... do tego to zdjęcie... wole nie wiedzieć kto, a raczej co to było przed zmasakrowaniem... x) ale ogólnie TEMAT bardzo ciekawy, interesujący no i wogóle tak potrzebny ... X.x ... tylko napisać w tytule: dla osób o mocnych nerwach.ps. Ja mieszkam w zachodnio-pomorskim, mam nadzieje że "to" mnie nie złapie. Zresztą patrząc na tą głowe ze zdjęcia można wywnioskować że CIUPAKABRA nie żyje... <łezka> |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
|
Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to
wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz![]()
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Rastaman Toxic
Gildia: Justice Force Academy
Świat: Keltera
Poziom: 23+
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.
hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW ![]() Ostatnio edytowany przez Toxic! - 30-03-2006 o 08:58. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
@UP
"no cow level"? Cytuj:
Btw. Znając profesjonalizm CipSoftu krowa będzie miała czerwone oczy i będzie wielkości cyklopa, o pięciu kopytach nie wspominając. Ostatnio edytowany przez Thero - 30-03-2006 o 11:30. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...
@down Cry Czuje się jak zagęszczacz :<Ostatnio edytowany przez Kele - 30-03-2006 o 16:59. |
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Cytuj:
A tak na serio,nie dowiary to w 50% prawda,a w 50% kłamsrwa, Czasem pokazują coś fajnego. Ale na przesuwane przez schowanych ludzi szafy na linkach nagrane na słabej jakości kamerach by mniej było widać mnie nie kręcą.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
|
[quote=Yoh Asakura][cut] Nie cytujemy zdjęć[/cut]
kur*** co to jest feik?? sory za zdiecie: ![]()
http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ podejmiesz pojedynek IMMORTALY^ NoFear Ostatnio edytowany przez Raynold - 02-04-2006 o 18:57. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
ja nie moge oglądać "Nie do wiary" bo ten program mnie tak wqrza!! MAM OCHOTE TELEWIZOR WYWALIĆ PRZEZ OKNO!! Na początku programu zawsze zapowiadają "dziś idkryjemy tajemnice xxxxxx" i ups... kamera im się wyłaczyła jaka szkoda TAK JEST PRAWIE ZAWSZE ![]() HHEHEheheehheHEE Cipsoft może podpisać pakt z diabłem (diablo) żeby co roku wysyłał kilkanaście krów do tibi a oni w zamian postawią mu ołtarzyk na którym redskulle będą składali ofiary... ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
Rotfl >10 znak0w<
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
|
"co to kurde jest"...te zdjecie z odcietym lbem jakiejs czuka cos...mnie rozwalilo...
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...
|
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
|
Cytuj:
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
Chupacabra wysysa z ofiar mozg... I zyje w Brazyli... Domyslacie sie do czeog zmiezam??
A pozatym jakbyscie w zyciu przeczytali i obejrzeli tyle zdjec co ja o UFO i tego typu usrojstwach to byscie poczuli ten bol o 3 w nocy jak ci cos stuka do okna i czujesz ze zaraz nadejdzie W takich momentach mam ochote isc sie wrabac starym do lozka A slyszeliscie moze o Area 51 w USA?? Tam to dopiero sie dzieje... Cos czuje ze jakbym sie tam znalazl w srodku laboratorium to bym: a) wykitowal na miejscu b) nie zasnolbym do konca zycia i umarl z wycienczenia A pozatym w Area 51 maja najdluzy pas startowy na swiecie, a jesli spytasz sie kogos z pentagonu albo jakiegos waznego osobnika : "Ej wiesz co to jest Area 51??" a on ci powie: a) "O czym ty k***a gadasz??!!" b) "Masz prawo milczec. Wszystko co powiesz moze byc..." Trosze sie rozpisalem ale to moj pierwszy post na Tibia.pl ![]() |
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
ee... Area 51 to to miejsce na pustyni Nevada? Zaraz poczytam o tym na necie
może to oni zakosli krowy (taki żarcik) |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
|
dinuz mogles sie wiecej rozpisac o tym area 51
jak nie ty to ja : w ktorys tam roku podobno statek ufo sie rozbil na ziemi i na obszarze wielu km od tego miejsca jest area 51 (ja tam wyczytalem w fakcie ) no i tam sobie te agencje CIA, FBI, NASA prowadza badania, a i do zdjecia z 1,5 roku temu moj starszy dostal to na maila a ja bylem posrany poza topicem slyszal ktos kawalek area 51 ?
|
|