|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() eeem..No dobra no to wymagania
1.Niższa albo mojego wzrostu. 2.Ciemne włosy (ciemny bląd i czarne) 3.Słucha tylko Jazzu rocka i metalu. 4.Zawsze znajdzie jakiś temat do pogadania. 5.Ubiera się w stroje dla Metali (jak ja nienawidze patrzeć jak ktoś jest w różowym1) 6.Chrześcijanka (ewentualnie Ateistka). 7.Nielubi głośnych imprez z wielkim tłumem ludzi. 8.Ładna(oh to przede wszystkim!), szczupła (ale nie za!) Dobra to chyba by było na tyle ale mówie od razu taki ktoś jest 1 na 2000 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Ja, podobnie jak niektórzy tutaj, mam tylko jeden ideał... (Całuski for Miodzio:*). Ale co tam się łudzić, i tak mnie nie zechce...
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze i odnawiam stary temat ale jest caly czas aktualny...
![]() moj ideal dziewczyny... taka ktora potrafi kochac...(:* for u Kaska:*) to wszystko wyjasnia... ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() hehe...
Taka, ktora wie czego pragnie.... a nie laska, ktora sie mizga i chce byc tylko podziwiana...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() mój typ
wygląd: długie najlepiej proste włosy mojego lub troche niższa/wyższa wzrostu kolor włosów najlepiej jasne charakter: miła uczciwa potrafiąca zrozumieć ( nie że nie mogę wyjść na randke a ta już że kłamie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Prawdziwa. Kochająca. Inteligentna. I to by wystarczyło.
Szkoda tylko, że to i tak za dużo.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmmmm sam chciałem taki topic założyć
![]() Mój ideał Kobiety: Powinna być kobieca (a nie jak te dzisiejsze co palą i piją... no i przeklinają ![]() ![]() ![]() Może ją narysuje i pokaże na forum jak powinna wyglądać ![]() Pozatym troche to poplątane no ale ... wiem że nie napisałem wielu rzeczy ale one raczje powinny zostać tylko dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Wlosy: jasne blond
Usta: wielkie, krzywe i zle pomalowane szminka(?) Wymiary: prosta jak deska, bez kawalka cycka i kwadratową dupą. Dodatkowe +: krzywy nos, duza glową, zle nalozona farba do wlosow, bez szkoly, z patologicznej rodziny. Musi: palic, pić, wąchac kleje i brąć w zyle. Musi umięc: a co takie cus moze umiec? nic Wzrost: 113 cm, albo mniej.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Na razie, to nie mam jeszcze jakiegoś wyobrażonego ideału, ale:
Włosy: Jakiekolwiek, raczej nie brązowe. Oczy: Też nie ma różnicy, ale najlepiej niebieskie. Nos: Taki jak powinien być, nie za duży, nie za mały, lekko zadarty. Usta: Nie za duże. Biust^^: A, to mnie jeszcze nie interesuje. Mózg: No, pojemny jakiś. Wzrost: Niższa ode mnie. Wiek: Młodsza (max. 2 lata, jak dla mnie), albo w tym samym wieku co ja. Ja sam kręcę się koło takiej czwartoklasistki, siostry mojego kumpla. Raczej spełna wymagania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój ideał kobiety?
Ta, z którą jestem od trzech lat. Ideał. Czemu? Bo tak. Jak wygląda, jaki ma charakter, co lubi - to was nie powinno interesować. Bo to tylko jej i moja prywatna sprawa...
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Piekło
![]() |
![]() Ideał kobiety?? Hmm. Mądra, dowcipna i niezbyt wymagająca (chyba wiecie o czym mowie
![]() |
![]() |
![]() |