|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Ile jest PK w Carlin | |||
Mało |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 8.03% |
Średnio |
31 | 22.63% |
Dużo |
102 | 74.45% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Carlin na Danubii? Bezpieczne
![]() ![]() ![]() Osobiście Carlin to moje ulubione miasto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carlin górą!!! Carlin górą!!! Carlin górą!!! (To bardzo piękne miasto...) ![]() Ostatnio edytowany przez Paulina - 19-08-2004 o 23:58. Powód: coś dodac musze :D |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Tam jest malutko PK ledwie co 3 to zabujca na zlecenie a co 4 tak dla zabawy!!!
Mieszkalem tam to wiem i dlatego tera w Thais siedze choc tu statystyki sa 4/5. Czasami wpada gildja PKerow i sie bawia ale to nic mialem kiedys scrina jak 24 ciala kolo depo kafal nablyszczaly ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Na Dolerze Carlin to - cmentarz
Już na rooku jest pełno pk idzesz po mieście , i trafiasz na gosca który móvi I kill you on main na mainie jest masakra Carlin to miasto śmierci, piorą sie i piorą to poprostu masakra , nie ma słów ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Carlin aż się roi od PKów. Przy depo ciągle stoi ktoś z red skullem. Poza tym zabijają za Missclick(mnie się do osobiście zdażyło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() wie może ktoś czy dużo jest pk w carlin na serwerze inferno?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() hehe w Carlin jest sporo tych je...nych Pk normalnie najbardziej mnie wq jak mnie ktos zabije jak jestem afk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Heh. Pytanie czy w carlin jest dużo PK ma taki sam sens jak pytanie co jest na rotowiskach =]. Po dwoch dniach grania na druidem na Isarze miałem dość chodzenia do sklepu po hamy [stara sztuczka... :\] i kupiłem sobie wędke. Po dwóch następnych dniach wyniosłem się do Ab, takie rzeźnie leciały. =]
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Zagłosowałem że w Carlin jest dużo PKowców i to mnie dobija bo juz z 3 razy mnie wykonczyli a tego nie mogę scierpieć trzeba ich jakos przegonić
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Wiecie jaka tam jest rzes kiedys wchodze a tam wszedzie gfbefy ,hmm , fire fieldy pelno trupow knighci leja sie na miecze palldynie strzaly
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Na elysii nie ma tam zadnych pk prawie, za to szybko runy mozna kupic ;p
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Oleśnica
![]() ![]() |
![]() Elysia rulezzzz!!! Ja tez jestem z Elysii i mało pk widze. Choc nie mieszkam w Carlin to bylem tam kilka razy i to na dosc dlugo i ani razu nie spotkalem white'a. Redow bylo kilka ale nie atakowali nikogo wiec moze to ja chodze po bezpiecznych sciezkach
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() Heh...ja nawet nie bede komentowal ile jest w Carlin na Azurze PK i ZLODZIEI
Az zal ze to oni psuja tak swietna i udana gre jak Tibia...ostatnio bylem w carlin i bylo okolo 5-7 PK ktorzy ganiali siebie nawzajem.Na ulicy bylo tyle krwi ze chyba mozna bylo otworzyc bank krwi....ja juz nic wiecej nie mowie i zostawie to bez komentarza.... ![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ehhh, wiadomo że Carlin to miasto PKrow. Tak jest zapewne i na innych serwerach, bo na Julerze missclick pod depo to prawie pewna śmierć.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Gliwicce
|
![]() No tak na Galanie od kiedy gram nikt mnie nie sprzątnął. Spokojnie tam jest choć koło depo nie raz nie dwa znalazłem ze 5 trupów
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: łańcut
Stan: Aktywny gracz
Imię: Than Maron
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 17/18
Poziom mag.: 12
|
![]() ja gram na dolerze
wychodze z depo ded wychodze ze świątyni ded itd. najlepiej idż do ab tam na dolerze najmniej pk |
![]() |