|
|
#5581 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
chyba nas w końcu dopadło to o co nas podejrzewali od początku, brak kasy żeby sie z nimi bawić. sami sobie już udowodniliśmy że to że mają wysokie lvle nie zasługują na nie. nikt inny nie musi też tak na to patrzeć, według mnie wygrały 3 czynniki: kilkanaście kk, które mieli z poprzednich paymentów + parcel victerona.. (-.-), elfbot (Russel: everybody turn off elfbot gm online!) i tak, w dupie mam czy wierzycie czy bedziecie ggo bronic etc itd itp i trzecim czynnikiem są ich lvle. ci sami ludzie, gdyby sie spotkali z nami na ob na podobnych lvlach nie mogliby za dużo powiedzieć..
a co do 'paru osób z jebanego avis' to chyba każdy od nich padł poza big pz camperem russelem i esde'aren, jak o kimś zapomniałem to sry ;p jak botują to ctrl+r uwierz mi, że to dziala czasem bo czasem ale działa xD albo napisz o tym tutaj, a na 80% ktoś ci odpowie ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
|
|
|
|
|
#5582 |
|
Guest
|
Oj Bardol ciezko Ci sie widze pogodzic z porazka xD
|
|
|
#5583 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Gildia: NIC
|
No niby tak , ale możecie chyba raz na jakiś czas wpaść im na expa , zabic i uciec na jakas defensywę
. Wam to dużo nie zrobi , a może odechce sie im botowania :>?
|
|
#5584 |
|
Guest
|
Dlaczego jestes teraz taki madry a nie w czasie wojny kiedy to wszyscy sie od nas odwracali? Teraz czepiacie sie ze nic nie robimy jak chcielismy pomocy to wypisywaliscie na nas rozne bzdety i wszyscy byli przeciwko Rise
Skonczcie temat wojny bo robi sie to zalosne. Przegralismy i tyle a te sneaki rozpaczy nikomu juz krzywdy nie zrobia ![]() |
|
|
#5585 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Gildia: NIC
|
No ja przeciwko wam nie bylem nigdy, ale looz . A mądry jestem bo już chara na morganie nie mam . Zapewne jak bym takowego posiadał i miał na nim lewel adekwatny do walczenia to byl bylm w Rise
![]()
|
|
#5586 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
|
Nie wystarczy posiadac "hajt" lvl
|
|
|
|
|
#5587 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
|
|
|
|
|
|
#5588 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
Skoczylem, ale bylem u babci, a ona mieszka na parteze
|
|
|
|
|
#5589 |
|
Użytkownik Forum
|
Shejq skarbie pogodzić się nie mam z czym
yoorkiem już nie grałem kilka miesięcy przed wojną, a ta wojna to była tylko rozrywka według mnie my nie przegraliśmy tylko zakończyliśmy tą wojnę po prostu bynajmniej ja się nie mam czego wstydzić ;d może kogoś takiego jak zirkov, kaalar i kilku innych ale to nie czas, ani miejsce ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
|
|
|
#5590 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
Cytuj:
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
|
|
|
|
#5591 |
|
Użytkownik Forum
|
tak czy inaczej już przerabialiśmy odchodzenie vica i jakoś się trzymaliśmy, więc gdyby to było w połowie roku szkolnego podejrzewam, że byśmy dalej walczyli, bo teraz wakacje to niektórzy wyjechali (jak ja), niektórzy chcieli skorzystać z dużej ilości czasu i poexpić, a z ekipą jaka została nie było sensu czegokolwiek dalej robić więc doszliśmy do tego do czego doszliśmy. ale jak mówiłem jeszcze o nas usłyszycie
|
|
|
|
#5592 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Stan: Niegrający
Imię: Mordag Inferno
Poziom: 136
Poziom mag.: 69
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#5593 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
|
CHLOpaaaakii wakacjeeeee, bawmy sie dobrze ;D, po powrocie znowu zaczniemy sobie w spokoju grac
![]() pozdrowienia z Scunthrope, bey ![]() |
|
|
|
|
#5594 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Bo ,ze wy kase mieliscie to bylo jasne Ale mysle ,ze akurat to nie byl jakis glowny powod. Glownym powodem bylo to ,ze prawie nikt nie mial za duzo kasy ,a robienie kasy ciagle noob charami meczyl bardzo i nie kazdy mial do tego cierplowosc i mozliwosci. Ta wojna trwala tak dlugo tylko dzieki naszej walecznosci i wytrwalosci ![]() Dlatego uwazam ,ze odnieslimy sukces Tak samo jak Polscy spartanie (Oczywiscie mowie to pol zartem pol serio) http://www.joemonster.org/filmy/9234/Polscy-Spartanie- (nie chcesz wchodzic nie wchodz ,leje na to ) Filmik the best ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 10-07-2008 o 18:03. |
|
|
|
|
|
#5595 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
Cytuj:
Piszesz, debatujesz a tak własciwie to .. zreszta żal Mi słów. @Mordag Po Twoim baniszku widac ze miales tego bocika haha ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
|
|
|
|
#5596 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Z tego co wiem wy doszloscie gdzies w 4 miesiacu war wiec i tak walczylem wiecej niz Ty/Wy xd Do czasu bana bylem w zasadzie na wiekszosci akcji (nawet nocnych) i bylem w miare aktywny Wiec jakos nie mam sobie nic do zarzucenia. |
|
|
|
|
|
#5597 |
|
Guest
|
Wszyscy jestescie Chrystusami...
|
|
|
#5599 |
|
Guest
|
No juz kiedys mi go pokazywales i powiedzialem ze jest fajny wiec chyba wystarczy
![]() Co do wojny to chillout chlopaki mimo ciezkich przezyc pozostaja piekne wspomnienia i tak zakonczmy temat wojny. |
|
|
#5600 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
@Kafar
Przestań pierdolic smuty czemu wojna sie skonczyla itp;p akurat Ty malo mozesz wiedziec dlaczego bo byles aktywny moze pierwsze dwa miesiace, a pozniej sie pacc skonczyl i nie grales bo miales wazniejsze sprawy ;p |
|
|