|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#5641 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
@Lucas
Weź idź do Sektorka. Jesteś identycznie cyniczny jak on. Że niby zajebałem komuś 500k za worn booty? KTO BY SIE NABRAŁ? Po 2 musiałbym mieć worn soft prawdziwe, żeby coś takiego zrobić, a skąd miałbym mieć? LOOOOOOOL Weź... Besztają mnie, fakt, a ty żeby byc fajnym i na topie jeszcze dołączasz jakieś kradzieże? Nie powiem jakie plotki o tobie chodziły -.- ·Że z hunta jakos dziwnym trafem loota nie ma, · Że na D Lair na DLach podjebywałeś loota na 80+ lvl, i samego ciebie pół forum jechało, jak ojebałeś własnego kumpla itp żeby zrobić addony, z wymówką że sprzedałeś domek.. Pff @edit GZ ALL OFC WIDZE SUDIEGO!!! XD Pozdero @edit2 ![]() Loot z gsów, jak komus się nie chce klikać na linka, to : Waste 100 minut soft ~ loot 2 gss, 3 p arm, 2.8k i steel helmet. Ostatnio edytowany przez Yen - 17-03-2008 o 17:48. |
|
|
|
|
|
|
|
#5642 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
@edit: 17:35 Prince Mereth [69]: ej ty jestes spoko fajny ziom szczeze to fajny jestes i fajnie sie z toba rozmawia 17:35 Prince Mereth [69]: i niewiem czemu sie do ciebie na forum dojebali ..... Aha, i ktoś jeszcze mówił, nie Prince od razu mówię, żebyście sie nie dojebali, że Lucas sellał pacc za gp, a paca nikt nie dostał ![]() Ostatnio edytowany przez Yen - 17-03-2008 o 18:45. |
|
|
|
|
|
|
#5643 |
|
Użytkownik Forum
|
Yen zamknij ta morde bo jestes już irytujacy , wiem ze selnoles worn leather jako softy bo wbilem wytedy na bujno i mi na trade pokazales a po 2 koles spamowal na trade i sam pisales ze se kupisz fajne "eku". Widac teraz ze co 2 slowo klamiesz i wymyslasz jakies bzudury , ja na 80 lvlu blokalem dle? ciekawe keidy jak na tym lvlu juz solo cisnolem .
![]() a i powiedz mi kogo ojebalem mowiac ze sprzedałem domek? btw mowilem idioto ze selnolem soft sova i eq żeby zrobić addons ![]() yen kup se pacca i idz poexpić , zobaczymy jak bedzie Ci szło ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 17-03-2008 o 21:42. |
|
|
|
|
|
#5644 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
|
|
|
|
|
#5645 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
2. Co kogo obchodzi jakie mam EQ? Zadziwiające, że mam EQ lepsze od 133 lvl SASHSHAshayuSAHSuaSHGaYShasuaHGSAYshgasyuaGSAY 3. A kto napisał, że blokałeś? 4. Jakbyś się pytał, gdzie u ciebie są błędy ORTOGRAFICZNE, a pewnie takich nie znalazłeś, to sellnĄŁem się pisze ; D 5. Grozisz mi? Mam się bać? Lókas razem z Mefim pójdzie na yena i go przybloczą? ;<<<< Straszne, jakim cudem 85 Ek może paść na małpach albo dragach ;<<< Przecież takie cioty z was, że nawet nie umiecie blokac ludzi, za mało pvp poznaliście -.- Aha, pozdro dla kolesia, który był ofiarą Lucasa, który sellał pacc za gp Szkoda że nicków nie mogę podać... Wy****g**y i P****e *e***h xD Może to coś da, oby, ale wątpię, pewnie już nie pamiętasz ile osób ojebałeś ;PProszę nie blokaj mnie na maUpach ;< |
|
|
|
|
|
|
#5646 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Grand Rafix
Gildia: Destination Skyline
Poziom mag.: 9
|
Powiedziałbym "japa boty", ale to nic nie da
. Na weekend zaprosimy jakiegoś modka/admina to zrobi, co trzeba.Coś dla rozluźnienia atmosfery, w oderwaniu od Yena, Lucasa, lagów, kicków, 'cipsoft' ;] ![]() |
|
|
|
|
|
#5647 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie bede komentowal twoich wypocin , poprostu przekonasz się wkrótce co się bedzie działo
Nie jestem takim "elo dzieckiem " jak Ty ze kazdy kolejny post Cie podnieca do kolejnego pisania Sram na to co mi wytykasz , ja wiem swoje nie chwal się ze masz lepsze eq bo jak sie kradnie to sie ma ; ) a i mefji nie jestem "mojim kolegom" a pamietam jak pisałes jak orbałes goscia " tylko nic nikomu nie pisz" szkoda ze ssa z tego niemam :<Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 17-03-2008 o 23:13. |
|
|
|
|
|
#5648 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Poziom: 26
|
-Lucas ale kazdy wie kogo ojebales moze mam powiedziec nicki??
a teraz skond masz takie eq jak sie o*******a brazoli na paccu to sie ma conie? co ty wogule mówiesz ze yen kogos ojebal ty zobacz ile ty osób ojebales . Yen nikogo nie ojebal jak se sam bajeczki wymyślasz bo jakos trzeba sie podlizac do innych no nie? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5649 |
|
Użytkownik Forum
|
/\
Jestes tego taki pewnien ? ; ) oto dowód ; ) ![]() (żeby nie było ze speclanie kolega zrobił fotkę i mi wysłał ![]() ![]() echh biednych 40lvl krasc... po wiecej informacji zapraszam do rozmowy z : [CHAR]Viejo Beggar[/CHAR] 22:45 Viejo Beggar [47]: PLESE HELP ME ![]() i teraz widać kto tu kłamie ; ) A btw komu mam sie niby podlizywac? Ja to forum używam po to aby sie czegoś dowiedzięc lub wkleić fotke na "Luminera Temat" btw .no powiedz mi kogo takiego ojebalem? |
|
|
|
|
|
#5650 |
|
Użytkownik Forum
|
Siemka.
Wrocilem na luminerke Mój nick to:Mieczyslaw Robal i jest taka mala sprawa ma ktos kamyki?
|
|
|
#5651 |
|
Zbanowany
|
@Lucas
Każdy może sobie znaleźć jakiegoś kolesia, albo poprosić kumpla, żeby mówił wszystko w czyjąś stronę, a później to wkleić na forum -.^ Np ja też mogę komuś powiedzieć, żeby zaczęli mówić coś na ciebie, zresztą i tak to wszystko co o tobie mówią to prawda ;P (a co bra ci szkoda?) ciekawe czyj to tekst -.- Po 2. Skąd miałbym miec softy? Co prawda Bujno dał mi softy ( i tu masz dowód że nie kradne >.>) ale co to ma do rzeczy, oddałem, więc jak mogłem kogoś okraść? Pozatym spytaj kumpli, że chyba jakby rzeczywiście tak było, to "loot" byłby na pół no nie? ^.- Nigdy nie kradłem, nie kradne, i kraśc nie będę -.- Po 3. Hmm... Grozisz mi z tym huntem? Buhahaha? Wybacz, ale jakoś nie za bardzo się boję :/ Siekiero powiedział ci całą prawdę ![]() @edit Znasz Sudiego? Ciekawe czemu na demach loota nie ma? Jeden koleś mówi, że pokazywałeś tylko kasę i duperele, a loot dawałeś do bp, inny, że ojebałeś go na pacc za gp -.^ Szkoda że poprosili, żebym nicków nie pokazywał.. A później powiedziałeś kumplowi co masz na sell z demców, a wszyscy z tego hunta mysleli, że nic nie poleciało -.- Już 3 osoby to mówią, które hunciły z tobą, szukam dalej ;p Ciekawe ile ludzi uwierzy w to co pisze Lucas -.- Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 15:26. |
|
|
|
|
|
#5652 |
|
Użytkownik Forum
|
@ Shadołek
http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=18 @ Yen Masz jakiś dowód na to, że Lucasek kogoś okradł ? Hmmm. Ja osobiście wiele razy pożyczałem mu kasę i zawsze oddawał. @ Drath Gz ![]() |
|
|
|
|
|
#5653 |
|
Zbanowany
|
@up
14:36 P*********r [30]: ok mowic nicki moze? 14:36 P*********r [30]: dralko mepisa 14:40 P*********r [30]: pan irona ojebal 14:40 P*********r [30]: lucas 14:40 Yen Lo Vag [84]: Jak? 14:40 P*********r [30]: bujno i lucas mieli hara 14:40 P*********r [30]: lucas dal 300k 14:40 P*********r [30]: na depo mu potem iron Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 15:52. |
|
|
|
|
|
#5654 |
|
Zbanowany
|
@up
Pewnie poleciało ; ) @up i Lucas Widzisz? Nawet Lumineros mówi, że ojebaliŚCIE Pana Irona ^^ To samo na demcach ^^ "Ma sie gorsze eq jak sie nie kradnie" ASBASUASHAUSUASUAHSuashAUSAUSHASUaHU i kto tu kradnie -.- @edit Przyjżałem się screenowi, angielskim za bardzo nie szpanujesz xD Zamiast "u take he" powinno być "you took him" Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 16:52. |
|
|
|
|
|
#5655 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
A zamiast przyjżałem przyjrzałem. Możesz sobie teraz po mnie "jeździć", za miesiąc powinienem to przeczytać : ] Cześć Yrek : ] Ostatnio edytowany przez Don Toro - 18-03-2008 o 16:53. |
|
|
|
|
|
|
#5656 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
@Szadoł
Ja bym wolal zaczekac z addonem i kase wydac na exp =] zrobilem sobie dawno barbariana i szczerze zaluje. Moglem ta kase na frosty wywalic Xd @Kłócacy sie Pozdro dzieci neo ... @Yrek Pała ;d @Topic Gz all =] Ostatnio edytowany przez Jarex - 18-03-2008 o 17:27. |
|
|
|
|
|
#5657 |
|
Użytkownik Forum
|
Ech -.- Jarek Ciebie też pozdrawiam
.Hmmm. Jak jesteście tacy "mondzy" to dajcie chodź jednego sska że ojebał pana Irona. Wtedy dopiero uwierzę. Btw. Nie mówię, że Iron kłamie lecz wolę mieć jakieś dowody. Cześć Doniu ![]() |
|
|
|
|
|
#5658 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Wisio Palek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vx Team
|
![]() ![]()
|
|
|
#5659 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
[MONSTER]rat[/MONSTER] = [CHAR]Smyku Zabujca[/CHAR]
![]() [MONSTER]orc[/MONSTER] = [CHAR]xeni brin[/CHAR] ![]() [MONSTER]Demon[/MONSTER] = [CHAR]moon durus[/CHAR] ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5660 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Scypion'Pallek