|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Oerciaku szanowny ...
poprostu nie zaprzątaj sobie nim głowy i już
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Już nie moge sie doczekać następnego PART'A
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Niezła kłótnia.. Tak jak mówił Torog, to forum potrafi być lepsze od telewizji. Fake moim zdaniem niezły. Teraz ocenie fabułe i wykonanie.
Fabuła: Cóż, nawet niezła. Dobrze, że dałeś mino nie orce bo by Cię zbluzgali ![]() ![]() Wykonanie: Niezłe. Dobrze że pamiętałeś o dodatkach, ponieważ czasami to może poprawić ocenę ;-). Tylko te góry... Przyjrzyj się górą na jakichś screenach z internetu, a jeżeli mieszkasz/jedziesz w góry, to przyjrzyj się im dokładnie. One nie są kwadratowe, są zniekształcone, lepsze były by góry w kształcie koła niż takiego kwadratu. Światła są dobre, tylko że, następnym razem zrób je pomarańczowe - nie każe ci, to tylko rada, bo myśle że pomarańczowe bardziej pasują do podziemi ale cóż, każdy ma inny gust ![]() ![]() Razem wychodzi: 6/10 Czekam na next party. Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Niezła kłótnia.. Tak jak mówił Torog, to forum potrafi być lepsze od telewizji. Fake moim zdaniem niezły. Teraz ocenie fabułe i wykonanie.
Fabuła: Cóż, nawet niezła. Dobrze, że dałeś mino nie orce bo by Cię zbluzgali ![]() ![]() Wykonanie: Niezłe. Dobrze że pamiętałeś o dodatkach, ponieważ czasami to może poprawić ocenę ;-). Tylko te góry... Przyjrzyj się górą na jakichś screenach z internetu, a jeżeli mieszkasz/jedziesz w góry, to przyjrzyj się im dokładnie. One nie są kwadratowe, są zniekształcone, lepsze były by góry w kształcie koła niż takiego kwadratu. Światła są dobre, tylko że, następnym razem zrób je pomarańczowe - nie każe ci, to tylko rada, bo myśle że pomarańczowe bardziej pasują do podziemi ale cóż, każdy ma inny gust ![]() ![]() Razem wychodzi: 6/10 Czekam na next party. Pozdro! @edit: Woops! Zdoublowało się! Modków proszę o skasowanie POWYŻSZEGO posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Całkiem fajnie, tylko... góry są brzydkie, kilofy przydałoby się zmniejszyć, bo są prawie większe od kolesi, które je trzymają, a ci pracownicy są identyczni.
Wiele osób piszę, że "gdyby to były orki to nikt by tego nie oglądał, bo orki są blee", ale jak dla mnie to minosy w sumie nie są, aż takim oryginalnym pomysłem No i to byłoby na tyle. Czekam na next parta.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() zapowiada się fajnie ale ten temat troche bardzo zmienił się w spam
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() ots Me !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
gdzie ty tu chłopcze widzisz ots me?
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Mi się fake podoba tylko żeby była nazwy nad postaciami!
9/10
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Ratunek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po kilku minutach byli przed "Świętą Górą" czyli kryjówką ludzi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na miejscu spotkali ich wybawiciela czyli Sogar'a. Przedstawił im się krótko i zaczęli się przygotowywać do ostrzelania kopalnii... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, że tak długo ale miałem problemy z internetem ;p Comments plx! Ostatnio edytowany przez Bartivo - 01-03-2008 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() He He... Extra Czekam na nastepny. Tylko w tej kryjówce ludzi góry byly takie.. jednolite :/ Pozatym Cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() No teraz to na coś wygląda
![]() 9/10
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Ladnie wykonany fake, milo sie oglada
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No calkiem calkiem ^^
Tak jak wczesniej: Ladna sklejka, roznorodna roslinnosc, ladne outy (widze nawet mojego starego outa xd). Widze ze rozwazyles kwestie z nickami przy dialogach i szczerze mowiac lepiej to wyglada. Jedynie co to nie ladnie wygladaja te nicki przy postaciach (nie te w dialogach tylko tez z paskiem hp). Gdy jest sporo postaci kolo siebie to nicki nachodza na siebie i nie ladnie to wyglada ale wiem ze inaczej sie tego nie da zrobic (oczywiscie sie nie czepiam tak jak z poprzednimi komentami wiec tylko ci mowie zeby zaraz sie ktos nie doczepil ^^). Fabula taka sobie jakas nie szczegulna ;p Ocena: 6/10 jak na razie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jedyne co mnie wkurzyło to to, że trójka bohaterów po wyjściu od Kadmusa mieli nie tylko nowe ciuchy, ale także zupełnie inne fryzury.
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() Fake bardzo fajny. Dobra sklejka,ciekawa fabuła,i ładnie się ogląda. Po prostu rób dalej bo 10/10 ode mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Rekrutacja Zło Zakon Mroku 1. Dowódca zakonu. 2. ArcyKapłan zakonu. 3. Kapłanów strzeżących wrót do artefaktu. (1, 2, 3) 4. Wojownika zakonu. Minotaury 1. Przywódca minotaurów. 2. ArcyMag Minotaurów. 3. Zdrajcy Minotaurów. (1, 2, 3) 4. Najpotężniejszy wojownik minotaurów. Bandyci 1. Przywódcę bandytów. 2. Najlepszego strzelca. 3. Maga. 4. Zastępcę przywódcy. Dobro Ludzie 1. Generał. 2. ArcyMag. 3. Najlepszy wojownik. 4. Magów (1, 2, 3, 4). 5. Skrytobójca/Assasyn. 6. Kilku członków zakonu do którego należy Sogar (outy mają być kultystów). Elfy 1. Przywódca. 2. Magowie (1, 2). 3. Uzdrowiciel. 4. Wojownicy (1, 2, 3). Krasnoludy 1. Przywódca. 2. Mag. 3. Wojownicy (1, 2, 3, 4, 5). Pozostali 1. Pustelnik. 2. Zdrajca minotaurów. 3. Zdrajca Bandytów. 4. Zdrajca zakonu. 5. Legendarny Mag, władca żywiołów. 6. Uczniowie LM'a (1, 2, 3, 4, 5, 6). Wszystkie role zajęte będą pogrubiane i podkreślane. Ostatnio edytowany przez Bartivo - 02-03-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |