|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
|
Po 1: Już dawno widzialem te zdjęcia i to u różnych ludzi a ty je wszystkie razem pozbierałeś i teraz mówisz, że są twoje!!! Po 2: Napewno wiedzialeś, że te Fake'i są kogoś a ludzie teraz myślą, że są twoje i uważają cie za takiego dobrego a ktoś sie nad tym pewnie długo męczył!!! JAK DLA MNIE TO MASZ WIELKI MINUS ------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Jak zobaczyłem twój post to mnie to troche wqrwiło. Powiedz gdzie widziałeś te fake'i? Zrobiłem je osobiście i mam na to dowody. Wogule to ten temat ma chyba ze 3 lub 2 miesiące to troche się spóźniłeś z pisaniem posta, chłopcze. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer