|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() sry że to mówie ale zobaczcie na jej skull staffa wygląda tak jakby ktoś obgryzł tego skull staffa a może to demon??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() nom, troche przestarzala fabuła typu spotkale demona, fajne eq itd. ale ogólem good
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() ehhe ladne fake podoba mi sie bardzo tylko ale sa male bledy ale to tylko szczególy.temat spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
przypominam Cytuj:
![]() @down 3 Pewno raz włączał "Pokazuj czas" raz wyłączał ![]() ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 17-02-2005 o 20:38. Powód: błędy ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Hehe fake spoko dam 8/10 pkt.
Widze błędy. Po 1-wsze : skull staff Po 2-gie : Mana na różnych screenach Po 3-cie : Na niektórych screnach tam gdzie coś mówisz jest godzina, a na niektórych nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() dzieki dzieki za komenty
![]() jak widze to zobaczyliscie sporo bledow ktorych ja nie dostrzeglem , a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo. ale coz komentujcie dalej ![]() ![]() cya all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?! widzialem na 100% wiec :\ i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej) Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 17-02-2005 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
że co!?!?!!?! podaj link to pogadamy ja nigdzie nie wstawialem tych zdjec , chyba ze ktos od demnie zgapil -.- a btw ja to zamiescilem jakies 3-4 miesiace temu . kolega pare postów wyzej napisal dokladna nazwe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Gulp. sorki niezobaczylem ze to jest stare i poprostu ktos to skomentowal -.- jeszcze raz sory ![]() Ostatnio edytowany przez Jaszczur of Secura - 17-02-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 17-02-2005 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
bo jzu to widzialem w necie wiec nie pier*ol mi tu niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 17-02-2005 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
albo widziales podobne abo ci sie cos przysnilo... a jak by bylo gdzies indziej na stronie jakiejs to porownaj daty mojego dodania tematu a tego kogos na innej stronie ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no wkoncu jednego uswiadomilem <dzieki ci Boże> ja dodaje tylko na ta strone zdjecia bo tibi.pl tylko ufam Cytuj:
chyba ze ktos wkleil moje screeny na swoje konto na inna stronke i sie chwali nimi... a jak spotkasz sie z tym czyms to napisz tu linka jak mozesz lub porownaj daty Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 17-02-2005 o 21:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() brum
cztalem ja tylko mowie ze widzialem moze opublikowales gdzies indziej pod innym nickiem ale nei wydaje mi sie a fake byl identyczny wiec nie mogl ktos zorbic czegos takiego jak ty a jednak bede sie trzmal swojego ze widzialem to gdzies indziej 9nie pamietam gdzier ale nei na tibi pl)[dawno temu to widzialem] Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 17-02-2005 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() to niejest fake tylko cos zrobione na Otsie i dodane jakies efekty przykladowo nowe runki a stare sciany skull staff jakis diwny i dotego God to jest ksywa z Otsa czyli to jest fake w 35 % bo tylko runki i niektore elementy som dodane
![]() ![]()
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
|
![]() [quote=johnnny_b]Chce tylko poinformowac że to moj 1 fake ktory zrobilem . Staralem sie jak najlepiej do kazdego szczegolu . Bo jak ma byc fake to już pożadny
No to zaczynamy ----------------------------- ![]() Hmmm demon zabral ci 34 many a dalej masz jej 2203
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i tak sie trzymam swojej wersji ze to nie jest zrobione prez ciebie ale koniec juz
rh i ss 9juz ktos powiedzial o ssie) jakies z brakiem ![]() |
![]() |
![]() |