|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 27 Sorcerer'a z 27 m lvl'em...dobre eq itp... sporo kasy (40k+)...
Ale Sorcerer na Facc to jednak nie Sorcerer... Chciałbym sobie zrobić inną postać ale nie wiem jaką... Może Pall/Knight ?? Druida miałem to oddałem ;] Tylko jaką mi polecacie?? O skillowanie nie musicie się martwić... P.S. Gram 2 lata jak to komuś pomoże... (grałem wszystkimi profesjami [32 EK i 36 RP & 29 ED and 40 MS] Czekam na odpowiedzi !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() @up
Jeśli chcesz grać na świecie pvp to rób paladyna bo: - w pvp na wyższym levelu troche gorszy od postaci magicznych - bez pacca świetnie zarabia - po ost. updatach strzela (czyt. expi) prawie za free ![]() Jeśli masz chęci grać na no-pvp to knight, ponieważ: - wystarczą skille 65/65 i już na żółwiach będziesz zarabiał - spokojnie się nim gra (bo nie ma stresu że jakiś pk wpadnie) To chyba tyle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 8+
![]() |
![]() palek czy druid na pvp na facc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 119
|
![]() Nie ma lepszych i gorszych postaci w PvP. Wszystko zależy od osoby która gra daną postacią, każdy char ma swoje wady i zalety, np. Druid ma paraliże, większe hity z sd od Pala ale za to ma mniej HP etc. A tak poza tym zabijanie kogoś solo na wyższych levelach mija się z celem, np. spróbuj sobie zabic 100 ek jeżeli grasz 100 msem
![]() ![]() ![]()
17:44 Ganath [13]: SZUKAM KUMPLI !!! JESTEM PL !! MIALEM HACKA PLZ FAST SZUKAM KUMPLI |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() Na FACC to paladyn, gdyż druid na facc nie ma za wielu czarów ofensywnych by się obronić przed np. Pk. Natomiast paladyn może i nie ma czarów ale przy dobrym skillu potrafi niezłego hita "sprzedać".
@down Jemu chodziło o druida na facc... Więc mówisz że na faccu lepiej grać (tzn. bardziej efektywniej) druidem? Granie postaciami magicznymi mija się z celem na faccu... Jeśli chodzi o facc na dłuższą mete gra się najlepiej paladynem...
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy". A. Sapkowski ![]() _______ Hail ! ;> Ostatnio edytowany przez Diablo91 - 22-01-2009 o 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 119
|
![]() A największy lvl jaki miałeś to 20 i w dodatku nigdy nie grałeś druidem. Naucz sie grać zanim zaczniesz udzielać rad ^^
17:44 Ganath [13]: SZUKAM KUMPLI !!! JESTEM PL !! MIALEM HACKA PLZ FAST SZUKAM KUMPLI |
![]() |
![]() |