|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Niezle. Zycze milego Huntowania
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() No nie teraz masz sie czym podniecac ... u***ales 11 levelowego pallka buahahhahahahah nie wielki wyczyne na miare 100 levela
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 25-05-2005 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() heh moja historia wyglada troche inaczej. Mam inną postać ale pewnego dnia nudzilo mi sie i robilem sobie palla do PKowania. Jeszcze zanim zacząłem PKowac jeden gosciu z hesllinga napadl na mnie mimo ze mialem 9 lvl a on 14. kiedy zobaczyl ze sie uhnąłem to gonil mnie az do miasta i powiedzial z jak mu niebede dawac uhow to mnie zabije. ta sytuacja powtorzyla sie jeszcze raz. Wtedy wzialem pare runek, kusze i poszedlem pod siedzibe hesslinga. Odrazu mnie gosciu zaatakowal i go zabilem(Mlody Nevar to byl) . Nastepnym razem poszedlem jeszcze raz go zabic ale odrazu sie wszyscy na mnie rzucili (musieli uzywac Uhy i SDki) nastepnie zabilem knighta na 18 lvl (mina kigur- mam film) i po tym zaczęły sie groźby i kilka pościgów w tym 1 udany(bylo 2 na 1 a liczbą lvli przekraczali mnie 3-4 krotnie) szkoda ze niechcesz sie ze mną sprzymierzyć cidzie :/ narazie skilluje i robie runy na większą rzeźnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() Ja naszczescie nie znizam sie do poziomu nubków z hesling i nie bluzgam w wlasnym poscie jak to oni naganie robia
![]() a co do tematu pozdro dla Watto ;] Padła kolejna osoba Trokadero najlepsze jest to że : Koleś wyłączył kabel od neta aby go wylogowało ![]() ![]() Heslling 0 : 10 Eternal Cid ![]() Wybaczcie ale nie robie ssow z jednego powodu zapominal mam skleroze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Witam
Jestem z gildii hesling, nie gralem w tibie od tygodnia i po powrocie zauwazylem to.... nie wiem dokladnie o co chodzi ale huntuje cie z paru powodow...zabiles moich kolegow...mowiles bzdury kompletne na temat naszej gildii ze gildia jest nie zgrana i jest slaba. Gildia moze i jest slaba ale to nie jest nam potrzebne....jestesmy kumplami i nie zamierzamy walczyc, al;e jakis gowniaz (czyt. TY ) podskakuje do nas i wybija niewinnych po cichu. Postanowilem zrobic tak samo. Ja i moj protektor (przyjaciel) zabijemy cie....wiec strzez sie. APEL DO INNYCH LUDZI CZYTAJACYCH TEN TEMAT-NIESLUCHAJCIE go TO JEST ZWYKLY NOOB MAJACY PODNIETE ZE ZABIL PARU CZLONKOW Z GILDII. JEDYNIE ZEPSUL ATMOSFERE W GILDII I JA PSUJE(wieldu niskich lvl wypisuje sie ze strachu) A TA GILDIA NIE JEST GILDIA WALCZACA i ZABIJAJACA INNYCH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() APROPOS DO MICHAL WLADCA MIECZA
Czy ty przypadkiem nie grasz na danubii i nie masz kolo 50 lvl i nie jestyes z Elku? Jesli tak to twoj kumpel z reala jest w tej gildii |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Aha eternal a moze opowiesz jak jeden z naszej gildii cie prawie za***al ale ty panicznie sie logneles :/ a mogl cie zabic
ehhh Tak jak pagon powiedzial podniecasz sie tym ze nas zabijasz? Gildie ktora nie zamiezala walczyc? Jzeli tak (to jak powiedzial pagon) idz do seksuologa Miales szczescie ze na mnie nie natrafiles. Zaraz wynik bedzie remisowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hehehe, no niewazne czy zabijal ich na afku nie jak
gildia to gildia, conajmniej 4 vickow i lider po co taka gildia jak sie nie umieja zorganizowac? i tak rispekt ;D sam na gildie gratz widac polak potrafi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Widać polak potrafi xD
ojj Cid cfaniaczqu jak ty to robisz nudzisz sie na chacie ![]() pozdro dla heslling i dla eternala ;]
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() To jest śmieszne, jak bym chciał też moge polecieć tam i pół gildji wytłuc(15lvl to dla mnie nie problem)Na początku może i było fajnie, ale to sie robi śmieszne i żałosne...Może zmierzysz sie z kimś na twoim poziomie??Będzie ciekawiej....
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() z tego co dobrze pamietam to padl 28 sorc wiec nie mow mi ze wybijam tylko tych najmniejszych moimi ostatnimi ofiarami byli jedni z najwyzszych w gildi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Heslling raczej nie jesteście zorganizowaną gildią jeżeli jedna osoba zabija dziewięciu waszych. Powinniście się zorganizować i zabić go. Według mnie jest to bez sensowne zabijanie nie mające żadnego celu. Ktoś z gildi powiedział Eter~ że jest hunted a widać że sie to obruciło przeciwko wam.
I szczesze mówiąc trzymam kciuki za Eter~
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() hiho
Eteral napoczatku mnie to bawilo ale uswiadomilem sobie ze ty wybijasz cala gildie a hunta wypowiedzial ci na poczatku tylko jeden jej czlonek reszta jest niewinna chyba nie wszyscy odrazu cie huntowali!! narq
Name: Master Silvon Sex: male Profession: Elite Knight Level: 50 World: Calmera Residence: Thais Last login: May 12 2006, 14:49:42 CET Comment: ~~ Account Status: Premium Account Ostatnio edytowany przez elite krysiu - 15-05-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
I po drugie, skoro jesteś super-mega to czemu nie ujawnisz niku, przecież i tak nikt nic nie zrobi takiemu mastahowi jak Ty prawda? Lol, wasza gildia liczy 71 osób na dzień dzisiejszy, i nie możecie zabić 29 lvla palka? Gratz, super gildia, i zorganizowanie... Ostatnio edytowany przez Mack Abadrak - 16-05-2005 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Sluchaj ja jestem z Heslling mam 26 lvl skille ciagle trenie i uwierz ze ja niespoczne dopuki niedostaniesz odemnie deda albo cos radze ci przeprosic Heslling i poszkodowanych poniewarz robisz sobie zaraz wiecej klopotow juz cie gracze powyrzej 70 lvl scigaja itd i po 1 nie my tylko ty 1 wypowiedziales nam wojne bo zobaczyles paru noobow w guildi kazalaes nam placic itd i jeszcze jedno niemow ze my nooby jak ty jestes noobem a skille masz gorsze od 1 lvl z roka takrze sie niemondz
ps:badz pewien ze zaniedlugo wyzwe cie na pojedynek |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Dziwnów
Imię: Carlo of Markiz Amon
Profesja: Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 50
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie rozumiem wiekrzosci osob z fortery które się ty wypowiadają.
Mówicie, że go zabijecie, zrookujecie itd. Gildia mówi to samo a jakoś do tej pory nie zrobiliście nic oprócz bezsensownego gadania. Jesteście tylko mocni w gębie i nic poza tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() o jezuuu ale noooby zeczywiscie ta gildia to noobki(a przynajmniej Newbie ;p)
wygrażają a nie ubili cie ani razu........najssss :S Wybija ich al Eternal !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Hahaha! Dobre! Według mnie dostali nałuczkę i powinni odwołać Ci hunted, wtedy to Ty byś robił to niesprawiedliwie. Chociaż w pewnym sęsie, nie powinieneś lać tylko z lvlem 15-, od 15 to będzie dobrze (według mnie).
A gildia Heslling niech zacznie ostro trenować, zbierać runy i w końcu pozbierać się, bo to aż śmieszne żebyście wszyscy padali. |
![]() |
![]() |