|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Hmmm... widze, że ktoś odświeżył topic
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() @MarcinMan Pewnie, że pamiętam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Płock
|
![]() tak wogóle to ciekawe sski=] podobają mi sie=)
@up mam już 20lvlek podaj swoje GG, wole wymienić raczej na Golden armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: kraina miodem i mlekiem płynąca
Imię: Zeus The Franklin
Profesja: Sorcerer
Świat: Ocera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
|
![]() Nie będe się tu rospisywał:
GRATZ ANDVANS GRATZ HUNTS MORE PLZ!!!!!!
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Ok, skoro już odświeżyliście temat to dam pare screenshots...
Najpierw advance ![]() Screen z advance'u na 55 lvl gdzies zaginął ![]() ![]() ![]() ![]() No i taki jest mój aktualny lvl ![]() Advance w skillu ![]() ![]() Przygotowania do Deep Fibula Quest. ![]() I zakończenie. Nie mam screenów z samego questu, bo miałem pewne kłopoty i byłem nieźle roztrzęsiony. Gorączkowo starałem się nie paść, więc zapomniałem o screenach, sry ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rejdi - 18-06-2005 o 12:38. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Hohoho i jeszce troche
Stan: Na emeryturze
Imię: Soldier Elite Knight
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 46
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() Najpier moje lvliki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Teraz loot z Tombow ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Huehue Za***iste ssy ;] wlaszca ten ostatni...bo sam na nim jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Dzienx Ziomm ;] tylko oczywiscie zbyt pieknie bylo by wbic 2 lvle naraz wienc hunt sie zakonczyl dedem dostalem kombo przy prawie max hp ;/ i ded 5 bp hmm itd spadlo ale pacc byl i tempem rekiety ruszylem po itemki i oczywiscie odzyskalem chyba wiecie co oznaczaja bohy utani gran hur i time ring ;]
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Mimo że jestem tylko na niekórych SS
![]() Poncki... ![]() Ostatnio edytowany przez Asieks - 18-06-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Nowiutkie screeny!
![]() Szliśmy z Ponckim z Ab'Dendriel do Kazordoon ze zwykłą dostawą krasnoludzkich tarcz i toporów, które odzyskaliśmy od zbuntowanych krasnoludów w kopalniach. Doszliśmy już do The Big Old One, kiedy postanowiliśmy sprawdzić pewną odnogę. Posługując się paczkami, które każdy szanujący się handlarz musi mieć przy sobie, wspięliśmy się w górę i wkroczyliśmy do nieznanej nam jaskini. Okazało się, że jest tam grób starego maga. Poncki, który lubi porządek, ułożył leżące na ziemi czaszki w odpowiednich miejsach i zaczął się przyglądać wzorowi na posadzce. Nagle pufff! - i Ponckiego nie ma. Szybko zaczęłem układać czaszki i też wkroczyłem na dziwną posadzkę. Naszym oczom ukazała się wieża. Tu zaczyna się nasza przygoda z szalonym uczniem mistrza magii i jego wieżą... ![]() Strasznie zarośnięta - nie zapraszała do wejścia. Wzięliśmy się jednak do roboty i już po chwili wnętrze było wykarczowane. Zauważyliśmy dziwny przycisk. ![]() Po chwili rozmyślania, wielki kamień nagle rozpłynął się i zamienił w schody. Ale nagle również trawsko zaczęło odrastać w szybkim tempie! Tak szybko jak tylko mogłem pobiegłem w kierunku schodów. Ledwo zdążyłem ![]() ![]() U góry było 7 dźwigni. Nieźle się nagłówkowaliśmy, ale wkońcu odkryliśmy kombinację ułożenia dźwigni! (Której nie pokazuję - No QS ![]() ![]() Zagadka w następnym pokoju była prosta. Odrazu się domyśliśmy, o co w niej chodzi! ![]() Chwila cierpliwości i jesteśmy na następnym piętrze! Tu skorzystaliśmy ze wskazówek znalezionych w pewnej książce. Ułożyliśmy na ołtarzach to co trzeba było i ruszyliśmy na kolejne piętro, niepewni co nas tam czeka. ![]() Zagadka na tym piętrze była równie prosta. Każdy handlarz nosi ze sobą szachy, więc nie było kłopotów. Odpowiednie przedmioty na odpowiednie miejsca, ruch dźwignią i lecimy na kolejne piętro. ![]() I tu czekała nas niespodzianka. Pierwsza żywa (?) istota w tej wieży. To pewnie uczeń mistrza, lub sam mistrz! Riddler obiecał nas przepuścić jeśli przejdziemy trzy próby - Zwykłą Próbę, Próbę Umysłu i Próbę Szaleństwa. Każda polegała na odpowiadaniu na pytania, które wcale nie były łatwe. Spędziliśmy tu prawie 12 godzin. ![]() Aż wkońcu Riddler mocno się wściekając musiał teleportować nas do sali nagród! Niezwykle uradowani szybko pobiegliśmy do skrzynek! Nie zwróciliśmy niestety uwagi na przyciski na podłodze i nie każdy otrzymał to co by chciał. Ale każdy się wzbogacił - a to bardzo przyjemne ![]() ![]() Szybko powróciliśmy z wieży i pobiegliśmy do Ab'Dendriel! No... to koniec... sry, że tak mało screenów ale nie miałem na początku pisać takich szczegółowych opisów. Ale tak jakoś wyszło, że się strasznie rozpisałem ![]() ![]() Miłego oglądania. PS. Modkowie - mam nadzieję, że nie uznacie tych screenów za QS! Starałem się nie dawać żadnych podpowiedzi a zresztą ten quest jest podobny do Desert Questa pod względem... popularności wśród graczy. ![]() Ostatnio edytowany przez Rejdi - 18-06-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Nooo tak....Tesz tam bylem tylko niestety cos zle zrobilem w trakcie...chodzi o gadanie do Npc chyba zla kolejnosc fakt jest faktem 3 godzinki w tyl ;/ no ale cusz dzieki temu nagram filmik dla poctakujacych ktorzy beda chciali zdobyc latwo 10k i talony ;] .
![]() Remeriego...Zasowajacego palladyna.. i całego monarch ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() BUMP...
Napiszcie co sądzicie o tych SSach z Paradox Tower plz ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Zaje fajne fotki ;]
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ludziska dawac cos bo takie piekne to a nic nie dajecie
![]()
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Zasowajacy szykuj Sie na DLe albo Cos takiego ;] bo ja jush hmmy grzeje ;] i lecimy na cos...A teraz Do ludzi z Czego chcecie Ssy a) Dle... b) Dragi c) Orc Fortess
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() No więc, zaczeniemy od wątku fabularnego
![]() Mieszkańcy Ankrahmun (zarówno żywi jak i martwi) uskarżali się ostatnio na smoki i smocze lordy, które opuszczają swe legowiska w górach i krążą po pustyni zabijając zbłąkanych wędrowców i pustosząc karawany. Niedawno zakupiłem nową, wspaniałą tarczę i postanowiłem razem z moją kochaną siostrą (:*****) wypróbować tą tarczę i jednocześnie pomóc mieszkańcom Ankrahmun. Udaliśmy się w góry i przedarliśmy do legowiska smoczego lorda zabijając po drodze 3 smoki ![]() ![]() Gdy tylko nadarzyła się okazja, zaatakowaliśmy smoczego lorda! Wszyscy byliśmy zaskoczeni - on nami, a my jego wielkością i potęgą. Dlatego pierwsze uderzenia wypadły mizernie. ![]() Już po chwili smoczy lord zdecydowanie osłabł na skutek ostrzału Anny. Wcale nie przeszkodziło mu to jednak wpuścić mi małe combo ![]() ![]() Po długiej walce smoczy lord stanął na granicy śmierci i w panice uderzał coraz szybciej i mocniej. ![]() Powszechnie wiadomo, że te stworzenia są najbardziej niebezpieczne gdy są przestraszone lub mocno wkurzone. A ten chyba miał się czego obawiać. Oto ciało smoczego lorda! ![]() Niedługo było nam dane odpoczywać, bo już za chwilę przybiegł kolejny smoczy lord i rozpoczął walkę kulą ognia, z typową dla tych stworzeń siłą. ![]() Ale co taki smoczy lord może zdziałać przeciw wspaniałemu wojakowi i doskonałem strzelcowi? ![]() ![]() ![]() I już po chwili kolejny smoczy lord leżał martwy niedaleko swego kompana. ![]() Ogólnie razem z moją siostrzyczką wybliśmy około 8 smoków i dokładnie 3 smocze lordy. Mizerna okazała się za to nagroda, ale przynajmniej mieliśmy frajdę ![]() ![]() No to taki mały DL huncik żeby przetestować moją tarczę. ![]() Miłego oglądania! I komentować! ![]() Ostatnio edytowany przez Rejdi - 19-06-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Sski sa wporzadku tylko wkurzajace sa podteksty obu panow: niektoprszy tak potrafia opisywac, niektorzy nie. Wedlug mnie obaj nalezycie do tej drugiej grupy
PS: Bez urazy.
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() @up
Tez mi sie wydaje ze teksty sa kiczowate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() Hehe spox Screeny . Mogles troszke bardziej opisac Paradoxa :/ .Pewnie sie domyslasz kto pisze .
![]() ROdley Mullen ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() A propo twojego zdjecia czy ono ci czegos nie przypomina bo mi bardzo szlegolnie pewna osobe.