Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-06-2005, 19:57   #41
Rejdi
Guest

Domyślny

Hmmm... widze, że ktoś odświeżył topic Nie spodziewajcie się narazie nowych screenów Zaczyna sie train i hunty, jest już pacc, jak się uzbiera troche screenów z huntów to wtedy dam. Może niedługo pare adv dam ale to nudne jest i nie chce mi się nawet na serv wrzucać ;]

Cytuj:
Moze wkleisz cos z wczorajszego Vamp Hunta
Nie robiłem screenów Ale też nie ma co oglądać, ot taki sobie huncik na vamps dla rozrywki (kompletna strata UH)

@MarcinMan

Pewnie, że pamiętam No eq rzeczywiście dobry i mlvl też Jeszcze tylko możesz c-arm na b-robe wymienić
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2005, 20:16   #42
MarcinMan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Płock

Domyślny

tak wogóle to ciekawe sski=] podobają mi sie=)

@up mam już 20lvlek podaj swoje GG, wole wymienić raczej na Golden armor jeszcze 50K
MarcinMan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2005, 20:32   #43
Ognisty Drutek
Użytkownik Forum

Ognisty Drutek's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: kraina miodem i mlekiem płynąca

Profesja: Sorcerer
Świat: Ocera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
Ognisty Drutek ma numer GG 1419908 Send a message via Skype™ to Ognisty Drutek
Domyślny hmm...

Nie będe się tu rospisywał:
GRATZ ANDVANS
GRATZ HUNTS
MORE PLZ!!!!!!
stary 18-06-2005, 11:23   #44
Rejdi
Guest

Domyślny

Ok, skoro już odświeżyliście temat to dam pare screenshots...

Najpierw advance

Screen z advance'u na 55 lvl gdzies zaginął

No i taki jest mój aktualny lvl

Advance w skillu

Przygotowania do Deep Fibula Quest.

I zakończenie. Nie mam screenów z samego questu, bo miałem pewne kłopoty i byłem nieźle roztrzęsiony. Gorączkowo starałem się nie paść, więc zapomniałem o screenach, sry

Ostatnio edytowany przez Rejdi - 18-06-2005 o 12:38.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2005, 17:11   #45
Poncki
Użytkownik Forum

Poncki's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Hohoho i jeszce troche

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 46
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
Domyślny Ciąg dalszy nastal :)

Najpier moje lvliki

A Teraz loot z Tombow

stary 18-06-2005, 17:58   #46
Poncki
Użytkownik Forum

Poncki's Avatar

Domyślny A to cos dla mojego kolegi z lUnary :)

stary 18-06-2005, 18:00   #47
SoD
Guest

Król Ostatni Ss Rule

Huehue Za***iste ssy ;] wlaszca ten ostatni...bo sam na nim jestem ...ej a teraz wbijcie mi tego ssa z mojim starym adv ;] ja i zasowajacy niedlugo idymy razem na HUnta wienc wbijemy tu troche ssow ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2005, 18:02   #48
SoD
Guest

LOL Huehue Widze ze moj ss jush jest ;]

Dzienx Ziomm ;] tylko oczywiscie zbyt pieknie bylo by wbic 2 lvle naraz wienc hunt sie zakonczyl dedem dostalem kombo przy prawie max hp ;/ i ded 5 bp hmm itd spadlo ale pacc byl i tempem rekiety ruszylem po itemki i oczywiscie odzyskalem chyba wiecie co oznaczaja bohy utani gran hur i time ring ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2005, 19:54   #49
Asieks
Użytkownik Forum

Asieks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Asieks ma numer GG 2998491
LOL

Mimo że jestem tylko na niekórych SS sława mnie dopadła <lol> ; )

Poncki...? xD

Ostatnio edytowany przez Asieks - 18-06-2005 o 19:58.
Asieks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2005, 20:06   #50
Rejdi
Guest

Domyślny

Nowiutkie screeny! Najpierw rozwinę nieco fabułę...

Szliśmy z Ponckim z Ab'Dendriel do Kazordoon ze zwykłą dostawą krasnoludzkich tarcz i toporów, które odzyskaliśmy od zbuntowanych krasnoludów w kopalniach. Doszliśmy już do The Big Old One, kiedy postanowiliśmy sprawdzić pewną odnogę. Posługując się paczkami, które każdy szanujący się handlarz musi mieć przy sobie, wspięliśmy się w górę i wkroczyliśmy do nieznanej nam jaskini. Okazało się, że jest tam grób starego maga. Poncki, który lubi porządek, ułożył leżące na ziemi czaszki w odpowiednich miejsach i zaczął się przyglądać wzorowi na posadzce. Nagle pufff! - i Ponckiego nie ma. Szybko zaczęłem układać czaszki i też wkroczyłem na dziwną posadzkę.

Naszym oczom ukazała się wieża. Tu zaczyna się nasza przygoda z szalonym uczniem mistrza magii i jego wieżą...

Strasznie zarośnięta - nie zapraszała do wejścia. Wzięliśmy się jednak do roboty i już po chwili wnętrze było wykarczowane. Zauważyliśmy dziwny przycisk.

Po chwili rozmyślania, wielki kamień nagle rozpłynął się i zamienił w schody. Ale nagle również trawsko zaczęło odrastać w szybkim tempie! Tak szybko jak tylko mogłem pobiegłem w kierunku schodów. Ledwo zdążyłem

U góry było 7 dźwigni. Nieźle się nagłówkowaliśmy, ale wkońcu odkryliśmy kombinację ułożenia dźwigni! (Której nie pokazuję - No QS )

Zagadka w następnym pokoju była prosta. Odrazu się domyśliśmy, o co w niej chodzi!

Chwila cierpliwości i jesteśmy na następnym piętrze! Tu skorzystaliśmy ze wskazówek znalezionych w pewnej książce. Ułożyliśmy na ołtarzach to co trzeba było i ruszyliśmy na kolejne piętro, niepewni co nas tam czeka.

Zagadka na tym piętrze była równie prosta. Każdy handlarz nosi ze sobą szachy, więc nie było kłopotów. Odpowiednie przedmioty na odpowiednie miejsca, ruch dźwignią i lecimy na kolejne piętro.

I tu czekała nas niespodzianka. Pierwsza żywa (?) istota w tej wieży. To pewnie uczeń mistrza, lub sam mistrz! Riddler obiecał nas przepuścić jeśli przejdziemy trzy próby - Zwykłą Próbę, Próbę Umysłu i Próbę Szaleństwa. Każda polegała na odpowiadaniu na pytania, które wcale nie były łatwe. Spędziliśmy tu prawie 12 godzin.

Aż wkońcu Riddler mocno się wściekając musiał teleportować nas do sali nagród! Niezwykle uradowani szybko pobiegliśmy do skrzynek! Nie zwróciliśmy niestety uwagi na przyciski na podłodze i nie każdy otrzymał to co by chciał. Ale każdy się wzbogacił - a to bardzo przyjemne .

Szybko powróciliśmy z wieży i pobiegliśmy do Ab'Dendriel!

No... to koniec... sry, że tak mało screenów ale nie miałem na początku pisać takich szczegółowych opisów. Ale tak jakoś wyszło, że się strasznie rozpisałem (wiem, że naciągana historia )

Miłego oglądania.

PS. Modkowie - mam nadzieję, że nie uznacie tych screenów za QS! Starałem się nie dawać żadnych podpowiedzi a zresztą ten quest jest podobny do Desert Questa pod względem... popularności wśród graczy.

Ostatnio edytowany przez Rejdi - 18-06-2005 o 20:13.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2005, 21:08   #51
SoD
Guest

Żarówka Huehue

Nooo tak....Tesz tam bylem tylko niestety cos zle zrobilem w trakcie...chodzi o gadanie do Npc chyba zla kolejnosc fakt jest faktem 3 godzinki w tyl ;/ no ale cusz dzieki temu nagram filmik dla poctakujacych ktorzy beda chciali zdobyc latwo 10k i talony ;] . ..... najpierw ded na maintwai przez krola mino teraz zle wykonany qest ;p no ale cusz przynajmniej przeszedlem sie z jednym z mojich ulubionych ziomali na przechadzke Pozdro Dla
Remeriego...Zasowajacego palladyna.. i całego monarch
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 10:14   #52
Rejdi
Guest

Domyślny B U M P

BUMP...

Napiszcie co sądzicie o tych SSach z Paradox Tower plz Bo nie wiem czy dalej mam pisać w ten sposób, czy wolicie suche screeny + suche fakty?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 10:19   #53
Teraram
Guest

Domyślny

Zaje fajne fotki ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 12:43   #54
Poncki
Użytkownik Forum

Poncki's Avatar

Domyślny Bump

No ludziska dawac cos bo takie piekne to a nic nie dajecie
stary 19-06-2005, 13:52   #55
SoD
Guest

Cool ;]

Zasowajacy szykuj Sie na DLe albo Cos takiego ;] bo ja jush hmmy grzeje ;] i lecimy na cos...A teraz Do ludzi z Czego chcecie Ssy a) Dle... b) Dragi c) Orc Fortess Pozdro.....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 14:06   #56
Rejdi
Guest

Domyślny Mały DL hunt :)

No więc, zaczeniemy od wątku fabularnego As always.

Mieszkańcy Ankrahmun (zarówno żywi jak i martwi) uskarżali się ostatnio na smoki i smocze lordy, które opuszczają swe legowiska w górach i krążą po pustyni zabijając zbłąkanych wędrowców i pustosząc karawany. Niedawno zakupiłem nową, wspaniałą tarczę i postanowiłem razem z moją kochaną siostrą (:*****) wypróbować tą tarczę i jednocześnie pomóc mieszkańcom Ankrahmun. Udaliśmy się w góry i przedarliśmy do legowiska smoczego lorda zabijając po drodze 3 smoki Kryjąc się pod ścianą oczekiwaliśmy na odpowiedni moment...

Gdy tylko nadarzyła się okazja, zaatakowaliśmy smoczego lorda! Wszyscy byliśmy zaskoczeni - on nami, a my jego wielkością i potęgą. Dlatego pierwsze uderzenia wypadły mizernie.

Już po chwili smoczy lord zdecydowanie osłabł na skutek ostrzału Anny. Wcale nie przeszkodziło mu to jednak wpuścić mi małe combo

Po długiej walce smoczy lord stanął na granicy śmierci i w panice uderzał coraz szybciej i mocniej.

Powszechnie wiadomo, że te stworzenia są najbardziej niebezpieczne gdy są przestraszone lub mocno wkurzone. A ten chyba miał się czego obawiać. Oto ciało smoczego lorda!

Niedługo było nam dane odpoczywać, bo już za chwilę przybiegł kolejny smoczy lord i rozpoczął walkę kulą ognia, z typową dla tych stworzeń siłą.

Ale co taki smoczy lord może zdziałać przeciw wspaniałemu wojakowi i doskonałem strzelcowi? Mizerna próba pokonania nas została przeze mnie wyśmiana

I już po chwili kolejny smoczy lord leżał martwy niedaleko swego kompana.

Ogólnie razem z moją siostrzyczką wybliśmy około 8 smoków i dokładnie 3 smocze lordy. Mizerna okazała się za to nagroda, ale przynajmniej mieliśmy frajdę

No to taki mały DL huncik żeby przetestować moją tarczę.

Miłego oglądania! I komentować!

Ostatnio edytowany przez Rejdi - 19-06-2005 o 14:09.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 14:20   #57
Latka
Użytkownik Forum

Latka's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka

Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Domyślny

Sski sa wporzadku tylko wkurzajace sa podteksty obu panow: niektoprszy tak potrafia opisywac, niektorzy nie. Wedlug mnie obaj nalezycie do tej drugiej grupy
PS: Bez urazy.
stary 19-06-2005, 14:25   #58
Rejdi
Guest

Domyślny

@up
Tez mi sie wydaje ze teksty sa kiczowate Ale ja z kolei niecierpie kiedy ktos patrzy na Tibie wylacznie jak na gre akcji... exp, train, hunt, exp, train, hunt, exp, train, hunt... Tibia to wkońcu gra MMORPG, staram się mieć więc jakiś wkład w "zwiększanie RPGowości". Jeśli większej ilości osób nie będą pasować opisy - następne będą normalne
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 14:28   #59
Thomas007
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2005

Domyślny

Hehe spox Screeny . Mogles troszke bardziej opisac Paradoxa :/ .Pewnie sie domyslasz kto pisze .

ROdley Mullen ;]
Thomas007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 18:22   #60
Poncki
Użytkownik Forum

Poncki's Avatar

Domyślny Dla Asieks

A propo twojego zdjecia czy ono ci czegos nie przypomina bo mi bardzo szlegolnie pewna osobe.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania