|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
Cytuj:
Wielkie dzieki, że stanołeś w mojej obronie Dobrze, że oprócz takich "krytyków od siedmiu boleści"( ) są też ludzie dobrzy i wyrozumiali ![]() _________________________________________________ nick: Green Sorcer of Doom profesjia: Sorcerer oc ![]() swiat: Fortera lvl: 21 mlvl: 34 ![]() Ostatnio edytowany przez B@RT - 18-07-2005 o 22:55. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
|
Tiaaaa... to tylko fake, a nie jakaś Tibia: Realism. Kiepski początek, ale masz szanse jeszcze to nadrobić
Fabuła(na razie):5/10 Wykonanie:10/10
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
Ludzie którzy uważają że ten Fake jest zły to w większości ludzie którzy nigdy niezrobili fake albo robią gorsze
a ten fake wpędza ich w kompleksy Ten fake ma może jeden albo dwa błędy (max).Ten fake krytykować mogą tylko osoby które robią lepsze. ODCZEPCIE SIĘ OD TEGO FAKE GDYŻ JEST BARDZO DOPRACOWANY (LUDZIE KTORZY NIEROBIĄ LEPSZYCH)! |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
Cytuj:
I znowu ktoś stanął w mojej obronie .Mam nadzieję, że osoby które dopiero zaczynają dopiero (tak jak ja ) Fejkowanie nie będą umieszczać swoich dennych tekstów typu "...Ten Fake mi się nie podoba..." lub "...Nie przylożyleś się do niego..." . |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Von Damlox
Profesja: Knight
Świat: Trimera
|
Fajne fake'i, ale wydaje mi się, że fabuła została podciągnieta z Orca Vethiego.
Wykonanie: 9/10 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
szczerze to mi sie bardzo podoba,nie mam zadnych uwag ale tez nie zrobilem nigdy fejka i nie krytykuje...najlepije jak sie ludzia nie podoba to niech nie wypowiadaja sie..
ocena: fabula:9,5/10 wykonanie:9,5/10 razem: 19/20 GZ!
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() ![]() spoko ta historyjka mam nadzieje ze bedzie nastepna czesc ![]() ![]() ocena 9/10 MOre Plax plaxplaxplax ![]() |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
|
Cytuj:
A może tata skeleton miał siostre lichke i ta lichka urodziła małe liche ale ona użyły stałego czaru na niewidzialność i stały się stalkerami... Wshystko jest możliwe ![]()
|
|
|
|
#52 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
|
Ja w ogole nie robie fake'ow, ale skrytykuje to
Blad, jaki znalazlem to zle wklejony trup. Nic wiecej nie znalazlem. Fabula spox, a teraz Zdzisio powinien znalezc jakies zakurzone szmaty (dirty cape?) i stac sie ghoulem. To cape bedzie go chronic od slonca.Cytuj:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
|
Nie minęło dużo czasu od pojaiwienia sie części 1, a już mamy okazję poczytać (pooglądać) co zdarzyło się w części 2. Nie mam większych zastrzeżeń, kilka małych bugów nie psuje całości
Chyba tylko ja zauważyłem nową część, bo jak narazie tylko ja ją skomentowałem Rób dalej... ![]() |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Brzeźnica
Imię: Paender
Gildia: Shadow Riders
Świat: Shivera
Poziom: 18
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
|
fake'i zajezyste
![]()
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
|
Dla mnie bomba
czekam na kolejne czesci ![]() |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@TOPIC: Fake niezły, oprócz niewielkiego "plagiatu" z przygód Vethiego i wyglądu ciała w trumnie nie zauważyłem rażących błędów... Niestety wystawię "zaledwie" 8/10, gdyż ostatnio historie opowiadane oczami potworów jako tych "dobrych" są bardzo częste, przez co Zdzisio na pewno oryginałem nie jest... Aha, jednak jest... hum, może nie błąd, a taka nieścisłość: Dlaczego Zdzisio już prawie na samym początku staje się DS-em? I to wchodząc w płomienie? Ja jak zastawiałem na potwory pułapki z fire fieldów wcale nie miałem na głowie tłumu DS-ów gdy zabłąkany szkielet wlazł w płomienie... XD Się rozpisałem XDXDXD @EDIT: Jeszcze jeden błąd, a właściwie literówka: jest Wojek (Wójek? XD) Zdzisia... Kiedy Zdzisio mówił "Wojek mi mówił..." myślałem że "Wojek" to czyjeś imię... a tu "Wojek Zdzisia"... Hum, błąd rażący jak na jakość tego fejka... PS Sory za liczne powtórzenia "Wojek" w drugim Edicie...
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 20-07-2005 o 13:39. |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
|
Nah, to ma byc DS pszebrany za ghoula. Taki ghoul na sterydach
![]()
|
|
|
|
#60 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
Bardzo fajne, tylko pare błędów a najlepszy wujek zdzisia.More, give More!!
|
|
|
|