![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Nie spoko. Dzięki Eileen. Ludzie z którymi rozmawiałaś, powiedzieli jasno i pełno, że jesteś miła, dobra, nie wulgarna i inteligętna
![]() ![]()
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tyle offtopicków może coś wygrzebie i wrzuce... O! Coś mam jakiś helmecik: ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ten helmet jakiś niespecjalny.
Ale zrób całego seta, do tego wcześniejszego steela ![]() albo narysuj rycerza w pełnej zbroi płytowek ![]() sword ma chyba troszkę za długą rękojeść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 3 grafy dodaje:
Great Axe: ![]() Beholder Shield: ![]() Pharaon Helmet: ![]() A tak według mnie nie ciekawe...
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Bardzo fajne prace. Beholder shield to korpus beholdera z głównym okiem chyba
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() o sorry, jakiś błąd i 2 razy to samo wysłałem, ale już zedytowałem
![]()
Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. Ostatnio edytowany przez Randlemen - 11-10-2005 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Hmmm... cosik ci ten Beholder Shield nie wyszedł... Jak dla mnie za prosty w kształcie, a pozatym coś mi nie lezy w tym wycieniowaniu... Great Axe fajny, taki bajerancki
![]() Czegoś mi tu brak... No ale to już jest moje zdanie, rób jak ci się podoba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Elo... Od teraz przyjmuje zamówienia. Najlepiej, żeby opisać mi np. jaki kolor ma być itp. No i tradycjnie dam jakieś grafy:
Hammer: ![]() Kolba: ![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ten beh shield i hammer, jakieś takie przeciętne
![]() A czemu to coś(dla mnie cep) się nazywa kolba? Ja zamawian helmet wzorowany na głowie smoka(nie tibijskiego). Jak znasz MU, to możęsz odgapić, a jak nie to inwencja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamówienia :>?... Lion Helmet z grzywą itd... normalnie głowa lwa która ma być jako helmet ;>.
Powodzenia ![]()
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
Mi sie podobaja , bardzo ladne . Edit: Sry Nie zauwazylem twojego posta. Skoro juz sie pogodziles to Spoko.
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 14-10-2005 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No i widzisz... Najpierw czytamy all, a potem komentujemy ^^ Majin, moje biedactwo, ale ci stawiają wymagania... Nom, wiem, że to ci ładne wyjdzie... Ale czemu go aż tak męczycie? Nie będzie się mógł wyrobić ze zleceniami... Tan młot jakoś tak wydaje mi się płaski. Ale "kolba" ładna. Fajnie wygląda ^^. Zrób kiedyś jakąś broń z efektami (błyskawice, płomień, takie tam...). Alr to jak się wyrobisz ze zleceniami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 |
Krzyżak
|
![]() Majin... ZA***ISTE! Rób dalej... Weź się jeszcze raz podejmij zadania, z którego kiedyś zrezygnowałeś... Glany, bluzę Tool'a, "kostkę", spodnie skórzane, skórzaną ramonkę z kilkoma ćwiekami, gitarę elektryczną, wisior z pentagramem... Hmm... jak coś mi się przypomni to jeszcze dam edita. I pamiętej, z tym nie musisz się śpieszyć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() RANDLE
![]() Jesteś kolejną osobą, dzięki której moje wierzenia w świat legły w gruzach ![]() A cep bojowy wieków z baldurka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Randlemen, poleć dla Majin Vegety "Advanced Gif Animator", jak zobaczyłem twoje potworki -
![]() ![]() ![]() Majin nieźle i starannie wykonuje swoje prace, więc gdyby w animatorze tchnął w nie życie, byłyby prawdziwym cudem. Ja na przykład, na niebieskim tle (żeby widać było błysk) ukazałem katanę, którą CIp soft tak spie*rzył ![]() @Khan - Ta brzydka katana (topic w dziale broń i przedmioty) ![]() @off topic katana powinna być two-handed, mieć z 33 atk, 27 def i chodzić po 3k ![]() jak chcecie możecie kommentować ale pamiętajcie, to Majin zasługuje na oklaski (ja tylko daję propozycje, aby zaczął pracować w tym niezwykłym programiku. Randlemen, proszę! Spróbuj wstawić w tego topica na przykład fire sworda i pokazać co potrafi Gif Animator ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xarael - 17-10-2005 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up:
Cóż rzec straszna katana (jeśli to wogóle wygląda na nią)... Radle nie będzie wstawiał do tego tematu jagiegoś fire sworda bo to nie jego topic... Tylko mój dlatego koleś wykasuj ten miecz i wszystko co masz w tym poście bo jeśli aż takie wywołuje u ciebie emocje ten Animator to pogadaj z Radle o nim na PW albo GG... Nie w tym temacie... Topic: Więc zrobiłem te hełmy... Nie za bardzo mogłem zrobić ten hełm smoka to mam takie coś: ![]() A jeśli chodzi o tego liona to masz: ![]() Glamri: Może później zrobie ci ten secik...
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hm... jak na mnie ten lew troszku taki jakby nie wycieniowany... Gdybyś dodał mocniejsze cienie, to tarcza nabrałaby realizmu. To samo tyczy się hełmu. No, i ja osobiścvie wolałam jak robiłeś własne prace, a nie wyzwania. Wtedy widac było, że dokładnie wiedziałeś co chciałeś zrobić.
No, ale rób jak uważasz... |
![]() |
![]() |