|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Widać ,że wiekszość wypowiadających się to rycki.
Narzekacie na nobowatych magów blokujących dp.A jak pódzie taki poexpić na roty czy minosy to też wam przeszkadza. Potwory są do ZABIJANIA w zamyśle twórców gry ,a nie do bzykania się z nimi. Kto powiedział ,że jak mag przychodzi poexpić to skilujący już tam jest. Wielokrotnie byłem w sytuacji ,że expie sobie gdzieś, wpada jakiś rycek zajmuje jakiś resp i próbuje trenić.I wyzywa mnie od nobów jak ja expie dalej na całym terenie łącznie z miejscem które próbował zająć. Albo zajmowanie takiego miejsca,że nie mozna przejść. Albo jeszcze jeden przykład w kopalni pod Kazo jest level z slimami.Respi się tam 5 slimów, w tym jeden resp jest podwójny.Zgadnijcie gdzie zawsze trenuje rycek?Oczywiście w podwójnym respie.Zmniejsza to o prawie połowe szybość expienia.Dlaczego nigdy nie stanie w pojedyńczym respie? Albo jest tam taka pusta odnoga -nie wyluruje sobie slima tam i tam treni. Nie mam nic przeciw treningowi, ale czy nie można trenować nie przeszkadzając innym? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Przeczytajcie ten temat...zachowujecie sie jak dzieci
Do skillo-maniakow lub skillujacych knightow i pallkow: -jesli ktos podchodzi do waszych potworkow, nic nie mowcie, bo moze on chce tylko przejsc -dopiero, jak ktos zaatakuje wam potworki, hunted albo blacklisted :> -nie narzekajcie na to, ze druty i sorce stoja przed depo, bo oni boja sie WAS -nie blokujcie respa Do runemakerow lub expiacych sorcow i drutow: -nie zabijajcie potworow skillujacym pallkom i knightom -nie blokujcie wejscia do depo -jesli knight/pall powie leave or die, powiedzcie, ze tylko przechodzicie do takiego-jednego-knighta,-ktorego-imienia-nie-pamietam,-a-napisal,-ze-jak-sorc-albo-drut-SKILUJE(robi runy)-to-jest-to-wkurzajace: Co w tym zlego, ze skilluja? A jak ty skilujesz to jest wszystko ok, taaak?
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() ja poki co to bylam tylko 2 razy w kazoo. Probowalam troche poskillowac na jakims malym respawnie, ale jak tylko zajelam z boku jakies dwa potworki, przychodzil jakis knight o wyzszym lvl i kazal mi sie wynosic, bo on chce tam trenowac. Grrr, przeciez nie wykupil tej kopalni na wlasnosc i nie jest tylko jego wlasnoscia.
Raz nawet mialam taka sytuacje: ide sobie dlugim korytarzykiem i po drodze mijam 10 lvl druida (dziewczyna). Szla pozniej caly czas za mna spamujac "leave leave leave". Ja ją mialam gdzies i szlam sobie dalej, a ona naslala na mnie 89 lvl knighta i ze on mnie zabije. Buhehe, tylko ze on byl baaaardzo daleko od kopaln (sprawdzialm za pomoca exiva) i zanim on by sie zjawil, mnie juz by dawno tam nie bylo. Noobostwo nie ma granic :/ A wlasnie najbardziej zalosne jest dla mnie chowanie sie za swoimi znajomymi na wyzszym lvl. I dlatego tam nie chodze, znalazlam sobie lepsze potworki do treningu, i akurat zadko tam ktos zagląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() http://www.kazordoon.drink.to/ - dla zainteresowanych stronka IRT.
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() LOL zalozeniem kazdego knighta jest miec dobre skile wiec kazdy kto chce je miec musi je trenoewac tak jak drut czy sorc musza trenowac mglev wiec jak cos ci nie pasuje to nie przychodz expic do kaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie czytalem wszystkiego, ale mysle, ze autor nie lubi tych "skilo maniakow"
Czemu? Bo ty nie rozumiesz, ze trening daje sile, a sila daje wladze( nie mowie, ze odrazu PA :F). Jedyny server na jakim powaznie gralem to celesta (nonpvp), i trenilem z dwarfami na poziomie soldow, zeby uniknac takich noobow, ktorzy robia sose i nie rozumieja poco sie treni, jak mozna zwyczajnie poexpic :F. Sam bardzo lubialem trenic i nabilem 77/77 na 36lvl'u(przypominam nonPvP), ale potem przyszla szkola i wszystko poszlo sie ******* ![]() Wkoncu zerwalem z tibia i jestem dumny, ze juz nie gram ![]()
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Czesc
Jakie powinien miec skille knight na 13-15lvl? Ludzie mowioł ze k/ 55/55 J mam mam teraz skile prawie 47/42 i chce dalej dużo skilowac bo skile to potega.Co z tego ze ktos ma 20 lvl ale skile 50/50. Są tacy ludzie którzy wcale nie skilują. Raz zdarzylo mi sie ze bylem daleko od miasta i zatakowal mnie gosc na 21lvl knight.To bylo niedawno. I on mi wogóle nie zadawal obrażen.Po 1 min bicia sie dobilem mu do zóltego życia z fs i zwiał. Takto wlasnie jest jezeli ma sie slabe skile. Wiec jeszcze raz mowie.Jakie powienien miec skille knight na 13/14lvl? Radze kazdemu dużo skillowac.Lvl to nie wszystko. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() na tym polega ta gra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() wlasnie mnie to denerwuje. siedze sobie i skilluje na 2 dwarfach nikomu to nie przeshkadza bo nie blokuje respa a tu nagle mi podchodzi jakis noobek to ja mowie "plz dont kill", "train skills", a on na to "me too
![]() ![]() jezeli nie podoba ci sie to ze kolesie skilluja w kopalni to idz do innej nie daleko kazoo jest ich wiele i dla nikogo nie zabraknie ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Wkurzające, ze skillują!?
To może mają nie skillować?! A później jakiś sorc powie, że bloker do d*py jest..-.- A sam zabijał potworki skillującym.. Ja jak skilluję, odchodzę trochę z dwarfami, aby nie blokować respu.. I tak mi noobki zabijają.. a później tylko mówią na ciebie "n00b".. Ale najb. wkurzające jest jak ci knight zabije potwora.. Jemu pewnie nikt w skillowaniu nie przeszkadzał.. ale nie! Tobie zabije i loot skradnie... Czasami żałuję, że gram na non-PvP...
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() troche glupij temat... knight musi skilowac ! (tzn nie musi... ale wiadomo o co loto
![]() ![]() ja obecnie jestem w fazie treningu... bo moje skile nie sa zbyt dobre ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Paul84 - 04-10-2005 o 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Mielec
|
![]() TZN . jak jakis noobek Ci ""dokucza"" nie dając tenic to wes go zignoruj widac ze to jakis typ BR przeleci sie na tobie jak go na 25 lvl (on 40 ) pojedziesz w kakało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ja mam skile 47/43 i jetsem knight na 13 lvl.
Jakie skile powienien miec knight na 15lvl? ps. ja tam skiluje na slimach ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Imię: Soul Saga
Świat: Libera
Poziom: 45
Skille: 78/81
Poziom mag.: 5
![]() |