|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() TVP2 (Kryminalne zagadki Las Vegas),TVN (Superkino, czasem jakiś inny fajny film), Discovery, Discovery Civilisation, Reality TV, AXN, MTV, VIVA niemiecka
brazylijskich (ani polskich) tasiemców nie oglądam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz założy ktoś temat "Ulubiona pogoda" albo "Ulubiona godzina"... -.-
Nie mam ulubionej stacji ani programu. Oglądam to, co się nawinie pod rękę - czasem jakiś film na publicznej TV, Polsacie i TVN, jakiś teleturniej, Fakty/Wydarzenia (do Wiadomości straciłem zaufanie) i różne programy przyrodnicze na TVP1/TVP2/TVP3. Czasami jakiś mecz. WoGle najczęściej w TV prócz filmów i Faktów/Wydarzeń widzę ekran startowy Xboxa/PS2...
![]() |
#43 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Realmadrid TV i Canal+ Sport.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Telewizji nie ogladalem od miecha chyba Oo
Ale z tego co pamietam lubialem MTV ( w niewielkich ilosciach ) Cartoon Network xd (samuraj dżek roxuje, domeq dla zmyslonych przyjaciol pani foster, ogolnie bajki (tak, tak wiem, stary, ale bajki lubi...)) Polsat - eh dno, ale co innego jest do ogladania? ;f Jedynka - programy publicystyczne nawet niezle, ale filmy to juz inna sprawa ![]() Discovery - wszystko co tam leci o nauce jest roxne! Animal planet - cala stacja jest roxne! ( ten koles, ktory lapie weze i ten od krokodyli! + malpi biznes, policja do zwierzat, ogolnie wszystko co tam puszczaja jest roxne ) National geographic - czasem ma niezle programy o kosmosie ;d Tvn - tam leci chyba taki program "Ciao Darwin", ktory bardzo mi przypadl do gustu ![]() Euro sport: Poza ping pongiem nie toleruje zadnej(!!!) dyscypliny a w szczegolnosci pilki noznej i siatkowki...
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Discovery,Animal planet,National geographic, Viva jak mi się nudzi, TVN Turbo (Top Gear rox) no i czsami jakiś flim na polszmacie czy innym tvn
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() TV ogladam tylko w nocy kiedy nie moge zasnac albo jak odrabiam lekcje. Wtedy leci MTV - jakas muza, moze ViVa la bam, jackass itp.
Uwazam ze telewizja oglupia i wole albo siedziec z kumplami albo robic cos tworczego (akurat ![]() Z innych kanalow to czasami na discovery albo innych kanalach tego typu jest cos fajnego a z komercjalnych to czasami jak jest jakis film ktory mnie interesuje..... Gdybym mial cyfre + to bym meczyki sobie ogladal ^_^
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Bardzo lubie telezakupy mango 24. Telezakupy leca tam non stop xD I jeszcze "trwam" jest fajne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mailordzik
Profesja: Knight
Gildia: Legion smierci
Świat: guardia
|
![]() MTV (Jackas,Viva la bam,Dirty sanchez,Wild Boyz)
Viva (Bezele) Tvn (Na wspulnej) Tvn Turbo (Top Gear) Jetix (Shin Cana) Cartoon Network (Dom dla zmyślonych przyjaciuł pani Foster) Ostatnio edytowany przez Mailordzik - 30-08-2005 o 03:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() MTV jackas
dicovery mythbusters i wojny na złomowisku cartoonnetwork tylko TOONAMI(liga sprawiedliwych megas xlr i x men evolucja) caly animal planet jetix ale tlko ed edd i edde zig zap ale nie bajki tylko o 21.30 tarki E3 uwielbiam to czasami HBO i HBO2
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() ohhh tak.....
TVP1 TVP2 i Polsat ![]() wiecej nie mam xD xD czasami jak jestem u kogos to lubie ogladac top gear na TVN Turbo Wysypisko na Discovery, KARTONY na 4fun TV oraz wszystkie kresqwki na Cartoon Network
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: ta nasza zgorzelecka pozakablowa telewizja -.-
TVP1 TVP 2 Polsat -.- tylko to mam z polskich programow Lubie czasami poogladac BBC dla wzmocnienia english power ![]()