![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
O corfa nie wiem jak go corfa zrobić, proste corfa? nie walne corfa czegoś do d corfa.... ? Topic: zaczynam robić dalej prace.....hang on kids ! Narazie zrobiłem : Colt Python: (za mało miejsca !!! :[ ) ![]() Crystal Sword (lipny) : ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-10-2005 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() *BUMP*
Dobra, daje teraz te denne nie wypały.... na nic lepszego mnie dziś nie stać.... wymęczony jestem .. <zzzZZZzzz> hurricane armor (rotfl nie wiem co mi wyszło....no ale mi przynajmniej się podoba, ale według mnie nie ma nic wspólnego z nazwą... :> ) ![]() Hydra....ehkm.....Shield (za cholere armor mi nie wychodzi :/ ): ![]() Ice Axe (no według mnie jeden z tych lepszych na koniec...ale nie zbyt mi lód przypomina :> ): ![]() Water Sword (niah niah niah): ![]() Wirnik Sword (miał być tornado.... ale widzicie co wyszło xD ): ![]() Papryczka :> : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() no to dla mnie zrób - pento kiełbasy , słoik dzemu ( to przez tą papryczke ;])i hmm Dragon lord shield
![]() Down: ![]() ![]()
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 14-10-2005 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wybieraj 1 z tych...... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A co ci szkodzi zrobić wszystkie trzy?
Acha... i za karę robisz pierścionek zaręczynowy... ![]() I widzicie, przez niego zarywam noce... I on się potem dziwi, ze prace na galerię są wstawiane o północy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Yawool, papryczka roX00r de big one!!11!!!
Czyli podoba mi się ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Zrób może Uzi co? A z takiej broni białej to może zrób double lance
![]()
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() O kurr......... lepszych w zyciu nie widzialem blagam zrób mi gifa magic axe z zielonymi prondami ej a jak zapisac tego gifa zeby sie ruszac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() pyiiiiekne
![]() naprawde ladne toto IMO dorownojesz nawet Gtykowi czyli moim zdaniem mistrzowi ![]() zamiawiam katane i legion helmeta aha i warlord sworda ok?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() A mi zrób.....
Miecz etimonków :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A o moim pamiętasz
![]() Papryczka jest ZŁA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o twym już pamięć zagineła
![]() up up: WTF IS THAT ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() A ja proszę o hmmm....
Proszę, abyś wyobraził sobie Excalibuga i wykonał go ;] Aha mam pytanqo jeszcze ;]...Jak robisz efekt tych piorunow na broniach? (thunderach itd.) i jakim programem ;]. Qrde chcialby wreszcie nauczyc sie grafiki, ale nigdy mi to nie wychodzilo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
![]() Co z moim ptakiem ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ładne prace, bardzo ładne nawet. Mój Fire Staff ci wyszedł, więc poprosze o Energy Speara (elektrycznego xD).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Hmm, skoro papryczka (Red Hot Chilli Pepper xP) ci tak fajnie wyszła.. jeśli ci się nudzi, mogłbyś mi narysować jeszcze loga tych zespołów:
-Nirvana http://www.viciouscircle.fr/images%2...vana-smile.gif -Offspring http://imagecache2.allposters.com/im...17_GPP0167.jpg -The Cure http://www.theweathermen.com/acatalo...ying_heart.jpg Same obrazki, bez napisów, w 32x32. A ja sobie to skleje potem w ładny avatar xP
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 14-10-2005 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Avager, Nupie, zrob mi kompa
![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Teraz powazne zadanie :3
Zrob mi.. hm.. Tank armor Caly set. Ma byc masywny i przytlaczajacy (niedoslownie "czolgowy" :3) Mozesz jeszcze dorobic tarcze i miecz. Zobacze jak wyjdzie i porownam ze swoim. |
![]() |
![]() |