|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Dejvo : nie to, że mi się nie podoba, ale nie pasuje mi do tej strony. Może jako strona dla dzieci jakaś, o pokemonach, muminkach czy coś, ale jakoś tak nie pasuje mi do tibii.
Ale pocieszę cię, że planujemy dac użytkownikom wybór (pierwsza poważna strona tibijska z wieloma layoutami do wyboru) i może będzie to jeden z alternatywnych layów.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() dobra to może ja się tak wypowiem ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Re: Bosal:
po 1: ... grafika nie pochodzi z tibiame ![]() po 2: ... z pocięciem nie bedzie żadnych problemów po 3: .. będzie sie bardzo szybko ładować... dlaczego? Bo użyłem tam minimalnej ilości kolorów i opcja w photoshopie "Zapisz dla Weba..." wszytko ureguluje to minimalnych wielkości. Więc o to sie nie martw ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() no dobra dobra to skąd ;] znam psa ale i tak nie wiem czy to wystarczy chyba wiesz o tym, że tło musi być jednym małym powtarzającym się kwadracikiem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Żeby rozwiać jakiekolwiek wątpliwości może zrobić wersje HTML laya? Wtedy zamieściłbym na servie i mógłbyś to lepiej ocenić ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Okej więc zabieram się za wersje html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() No i oto pełna wersja laya HTML
![]() http://www.gmk.net.pl/~iwona_myslak/lay_tibia/ Re: Gonzo von Krenzel: Legacy of Goku 2 |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() dejvo mi sie twoj lay niepodoba, bo jest jak dla mnie taki jasny ten zielony mnie dobija
![]() ale i tak gratz za pomysl =], bo sam bym niemial checi myslec na layotem , a go pozneij robic ;] ^^ mysalem ze wieciej ludzi bedzie robic cos profesjalnego ( jak na konkursie q3arena.gry.wp.pl ^^ ) pozdro i narka cya , czekam az jakis lay rozwali mnie :d cos w stylu logo flasha =] , i zeby ladne php mialo nowe ( logowanie na stronie , ilosc uzytkownikow/gosc online , i wysylanie prywatnych wiadomosc =] i mozecie zrobic cos w stylu Screen of the day ale to tylko propozycje , niebijcie mnie plx ![]() 8) 69) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() No to teraz ja
![]() Strona na konkurs - propozycja nr 1 Nierobiłem pełnych menu bo mnie siś niechciało ![]() ![]() Any sugestie (to do modków ![]() ![]() ![]() ![]() Aha .... - zanieługo (czyli do tygodnia) banerek reklamowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() @dejvo
Ta trawa powinna też być tłem tam gdzie jest białe po bokach i bedzie spoko |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Maciekpkk:
Pomysł genialny! Nawet bardziej podoba mi się niż Dejva. Tylko czy taka grafika poprostu skopiowana z tibiii się nadaje? Chyba nie... ![]() @Dejvo: Twoje grafiki (a szczególnie postacie) są dość pododne do tych z tej gry. Nie wiem, czy się nadają...
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na wszelki wypadek... wymyśl
![]() P.S. Radzę dodać jeszcze troszkę jakiś innych obiektów do tego projektu. Np. fieldów (fire czy poison...). Poza tym podtrzymuje moje zdanie - bardzo ciekawy pomysł, który mi się podoba.
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Strona na konkurs - propozycja nr 1 może lepiej jak te fieldy będą w banerze głównym rozsiane ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() @maciek
mi się to osobiście nie podoba ![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym właśnie jestem w czasie robienia propozycji nr 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ładne, ładne, stary wyga też coś strzelił z okazji
![]() Bannery 450x75: ![]() ![]() ![]() Bannery 100x125: ![]() ![]() Buttony 100x50: ![]() ![]() Jeśli chodzi o dotychczasowe layouty to żaden się nie nadaje. Ten co jest obecnie jest o wiele lepszy od reszty projektów...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |