Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-12-2005, 02:48   #41
Katmai
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Domyślny

"Yunichi postaw flaszke Piccarro co ty bys bez niego zrobil niedobry chlopczyk "

A co ma Piccarro wspolnego z ta wojna ? lol

Signed,
//Katmai
Katmai jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-12-2005, 07:46   #42
NeXaLiD
Guest

Domyślny

Az Żal mi tu wszystkich słuchać.

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej
po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak
Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie ) a yunichi Ue i Sd co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać Hail Ng! Hail And Kill
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2005, 08:53   #43
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

1. nie widze przed toba przyszlosci w ng .. mysle ze nie potoczy sie dla ciebie tamta historia zbyt fajnie
2. w boom jest bodajze 40 osob i ciagle jest coraz mniej :/ ja mialem na tyle pecha ze na zadne open battle nie trafilem..
3. w Bitwie w thais uczesticzylo nie wiecej niz 40 ludzi z boom i okolo 20+ z ng...
Takie male poprawki

P.S. Xarabek nadal myslsiz nad zmiana serva?
^Awolver^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2005, 09:00   #44
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

to kto idzie na ten nowy server ?
ja mam nadzieje ze teraz jakis wyjdzie, bo mam zwolnienie ze szkoly do swiat hahaha ( stope mam stluczona krwiaki i takie tam ) hhahaha
pozdrawiam i zycze powodzenia w wojence BOOM !! !!!!!
Slyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2005, 22:32   #45
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NeXaLiD

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie ) a yunichi Ue i Sd co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać Hail Ng! Hail And Kill
Erfis i Hsev to sa nooby? Jakby mieli takie lvle jak ty to juz bys byl zjechany z 10 lvli jak nie wiecej i bys inaczej gadal xD. Poza tym mowisz ze nikogo nie zabili, czyli chodzi ci pewnie o fragi tak? Powiem ci ze uczestniczylem w pierwszym i drugim dedzie divilonii, w dedzie elite demolishera, rowniez w obu dedach waldoria... a inna sprawa ze to nie ja dostalem fraga, bo chodzilo mi o to zeby padl a nie o to zeby zdobyc fraga (tak, to ja walilem f bomby zamiast sd lol i to na mnie idiota waldek zrobil pz locka na edron bo pewnie poczul, ze jego duma zostanie urazona, jesli da sie klepac 52 rp i 39 ms.. a skutek jaki byl taki byl). Nazywasz mnie noobem, a mam reca jak gonili mnie meraz, waldorio i dare drix i im zwialem(a mialem skulla)... to chyba oni sa noobami, czyz nie? Poza tym "Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag" Czyli najpierw mowisz ze ja nic nie zrobilem bo nie oddalem ostatniego ciosu a potem smiejesz sie z erfisa, bo "udalo mu sie" lol zaprzeczasz samemu sobie zawsze byles jestes i bedziesz frajerem (juz nie mowie o placeniu ci za darmo i przezywaniu przez ciebie zmarlego ojca mojego kolegi.) Panie xarabek hah, co ty zrobiles w tym open battle? polatales za erfisem i padles, a ja na poczatku nie robilem pz, bo nie wiedzialem co sie dzieje, a potem padlem od sd combo mannowa i dare drixa i to ty lepiej stfu, bo nie wiesz co piszesz, wtedy jak cale boom sie na ciebie rzucilo to pisales do mnie ze jestem ***em hahaha, a ty nie byles jak po tym jak ryzykujac zyciem uratowalem twoje +/- 100k, ktore ci wylecialo jak padles na ofie mowiles ze za***albys mnie dla wyrownania rachunkow i co ty nie byles ***em? So pathethic......
A co do tego czy lepiej spotkac czy nie mnie/erfisa to kwestia wlasnego zdania. Madreth z ktorym przezylem calkiem sporo wypowiedzial sie na nasz temat, a ty nie masz prawa podwazac jego opinii "dlatego ze nie robilismy pz" bo tak naprawde to mnie w akcji nigdy nie widziales myslisz ze jestes dobry bo wbiles te 31 lvli wiecej, a moze wezmiesz pod uwage ze ja mam zycie w rl a nie tylko tibia i tibia... Mozemy sie zmierzyc na podobnych lvlach wtedy zobaczymy czy dalej bedziesz mnie nazywal noobem

A tak calkiem btw to mowisz ze chciales wstapic do boomu..nawet jesli nie byles szpiegiem to padles slusznie jako zaplata za wczesniejsze czyny, oszustwa czy power abusing, widzialem wiele wypowiedzi na twoj temat i znam ludzi ktorzy znaja cie dluzej niz ja i calkowicie sie z nimi zgadzam.. no to tyle ;]

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 13-12-2005 o 22:34.
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 02:55   #46
cień mariusza
Guest

Domyślny na wojennej sciezce "D

czesc wszystkim od czasu rozpoczecia wojny czesto tutaj zagladam i nawet mialem ochote wtracic swoje 2 grosze ale zawsze dochodzilem do wniosku ze to bez sensu skoro nie biore udzialu w wojnie a moze brałem tylko nie bylem tego swiadomy az do dzisiaj kiedy to spokojnie expie sobie na rotach i odwiedzil mnie niejaki "elite demolisher" z dwoma rownie wysoko postawionymi kolegami a ja skromny 24 ms (
za co padłem ? za to ze mam protka z booma :/ a moj wklad w wojne nawet teoretycznie jest zerowy , nie moge robic jeszcze hmm nie mowiac o SD
jasna sprawa ze gdyby mnie ktos zapytal to jestem za boomem ale za to sie pada ) pozdrawiam

HAIL BOOM

shadows warrior blackskull
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 06:49   #47
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król ahhhh znowu ten ...

Hellraider no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc takze ten twoj post do mnie nie przemawia amco do wojny to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic a bynajmniej wybrani i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl Garima i Malke
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 06:54   #48
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

chwalsiz sie ze cie nie zabili ... mnie to tyle razy juz boom samego gonilo czy yunichi katmai itd i jakos mnie nie zbaili wiec to normalna nie am sie czym chwalic to tylko kwestia przypadku ze przezyles nic wiecej
stary 14-12-2005, 07:49   #49
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Eh, wystarczy obejzec pare rec moje z veshem pod 7.5 tibie, juz podawalem tam link a jak chcecie mozecie na dziale Filmy poszukac
Erfisa znam ponad 1 rok, on gral jakies 1-2 godziny dziennie tym charem,
Hsev jak gral na obsidi to 50% z tego siedzial na titani bo czesto zabijalismy Asslickerow, czyli tych ktorzy liza dupy gildi PA.
Eh, moja wypowiedz gowno ma tu do gadania poniewaz i tak wam nic nie udowodnimy, jakbym zaczal tam gre a wolalem na titani bo mialem dobra protekcje od gildi unit to na titani zaczalem.... a reszta was nie powinna obchodzic co sie stalo
Ten kto wie to wie :<
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 08:37   #50
Forlann
Użytkownik Forum

Forlann's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NeXaLiD

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej
po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak
Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych zbierać
Xarabek juz zapomnailes jak mnie zabiles majac 30lv wiecej , po tym jak zlapalem fraga na Tobie piszesz mi ze to sie nie liczy , ekkh szkoda gadac jestes poprostu DEBILEM , pozdro dla hseva , ktory nie jest noobem i dla Maurhexa ... a Twoja siostra jest najlepsza pisze mi ze przyjedziesz do mnie do gda i mnie na***iesz hahahaha , podobno kiedys pojechales do typa co Cie zabil w tibii i na 2 dzien , podobno mial odciete rece hahaha , zapraszam do gdanska

Ostatnio edytowany przez Forlann - 14-12-2005 o 08:40.
Forlann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 11:52   #51
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Domyślny

Ehh jezeli twierdzisz ze Erfis i Hsev to nooby to czemu duela z nimi nie wezmiesz??...

@Maurhex
taa dobrze mowisz niema to jak nooby mam nadzieje ze na new bedzie ich baardzo malo....

heh a co do kiroya to zauwazcie ze jest w ng od 7 serwow i nie *******cie ze jest noobem i zdrajca bo nigdy nie bylz polakami...pomagal nam wypedzic Erusa Millido Bone~z serwa i sie udalo...

A co do xarabka ja bym sie juz bal...tobie nie tylko odetna rece ale jeszcze reszte konczyn..przyleci Fiat-em 126P i wsadzi cie do bagaznika...

Xarabek jak mnie bil za to ze wzielem loot z rl frienda(Erfis) to nawet uha nie stracilem poprostu szczyt noobostwa...

Rozumiem ze nie jestem the best bo wczoraj dalem taki przyklad..Sry(chodzi o Titanie..)

A co do Neczka Palladinka sama niewiesz czego chcesz sama sobie zaprzeczasz...

Xarabek..ta jestem noobem bo mam maly lvl..bynajmniej wiecej robie niz ty..Nie uciekam gdy przybiega 50+ rp gdy mamy strapowanego typa..(wojna z erusem)

To na tyle..
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 12:24   #52
Forlann
Użytkownik Forum

Forlann's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
Domyślny

Nagan uczymy sie na bledach , dzisiaj titania bedzie odrobiona ,ja wole grac z Toba "noobem" niz z najlepszym xarabkiem , to jest frajer jakich malo , nigdy nie jade na nikogo z powody tibii ale Xar~ poprostu mnie denerwuje , mam nadzieje ze pojdzie na new i dowiem sie jego nick pozdro dla all mojej przyszlej rodzinki , a co do Kiroya to ja go rozumiem i szanuje
stary 14-12-2005, 22:33   #53
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind
Hellraider no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc takze ten twoj post do mnie nie przemawia amco do wojny to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic a bynajmniej wybrani i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl Garima i Malke
Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales . Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo . Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2005, 06:48   #54
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraider
Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales . Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo . Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro
Co prawda to prawda, ja tez kiedys walilem za***iste PG, a najleprzym na tym przykladem jest Maur~ :S Co prawda nie zaluje tego, bo mialem zamiar to zrobic i zrobilem.
Eh, zazwyczaj z moimi charami bywalo ze przez pierwsze 2-3 tygodnie Pg robilem, a pozniej stalem pod domkiem albo sie zajmowalem polityka...
Tak juz bywa =]
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2005, 09:09   #55
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Domyślny

Heh Co do Pg Mauhexa to ja slyszalem..nie dane mi bylo zobaczyc prawidziwego PG z jego strony..ale i tak wierze bo troche wim co on potrafi

Pozdro and Respect Dla Hseva Kiroya Erfis MAurhexa i pare osob z Boom
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2005, 12:05   #56
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

Panowie ...
tak se pozwole sie do Was zwrocic a wiec wiadomo dwie inne strony barykady inne poglady koncepcje powody itd ja to rozumiem wiadomo wojna i propaganda na forum to tez element wojny dokolegow z dobrym Pvp no racja co pisalsicie ejst godne szacunku ale sami przyznacie ze jednakskile i lvl tobardzowazna rzecz w walce nie tylko umiejetnosci po drugie moze akurat wam to nie grozi ale co zrobia niektorzy gracze z BOOM teraz bez TBI :/ jak samiwiecie NG nie uzywa bo pisaliscie ze nie umieja sie poslugiwac Uhami wiec sami macie dowod ze nie uzywaja i apropo ja nie zdradzilem nikogo bozdradzic mozna przyjaziol a ja w BOOM mialemmoze ich dwoch ktorzy i tak sa po mojej stronie wiec ja nigdy nikogo nie zdradzilem od poczatku servera trzymam z NG a raczej z Mannowem i tyle a co do wojny wiadomo narazie spokoj i My i Wy nie walczycie bez Yuna a my Manka wiec sprawa nabierze tempa po powrocie Mannowa a wiec poczekajmy na 18 grudnia powrot Mannowa i wtedy bedziemy dalej rozmawiac jak narazie z etgo co mi wiadomowe fragach NGwygrywa i to ejst wskaznik duzyale nie calkowity wygranej .. tzn wygrywania przez NG .. a jak mowilismy chcecie fragow na wysokich lvl dostaniecie a tak apropo BOOM narzeka na NG ale jak bylo z Xarabkiem chcialdojsc dowas i go zabiliscie to cos w stylu NG ? oczywiscie ale Ng robi to otwarcie widac niektorym zasmakowala wladza
a do ludzi co zostali neutralni my ich nie ruszamy przykladem sa White Wolf's ktorych szanujemy i maja cisze i spokoj

pozdrawiam chlopakow z Unitow Xarabka Elderka Awolverka i moje Wilki malutkie
stary 15-12-2005, 12:37   #57
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny

Kiroy Wind - dla mnie jestes noobem teraz obrosles w pazurki ... NG nie chcialo cie do swojej gildi a ty tylko chodziles i lizales im dupy .. Zaluje tylko ze wtedy cie Silhar nie ubil bo bys automatycznie mial hunta ;] Byles noobem i bedziesz ...
A na Arcani 2 ownerow sie mialo wiec nie wiem czy ty jestes Flominger czy ten 2... Jedno wiem gdy ubili ci kumpla Silmilar nawet ****u mu nie pomogles ... I ty jestes Loyal ahh malo osob cie tu zna tak dobrze jak ja .. wiec pewnie beda za toba ale *** z tym .. Dla mnie zawsze bedziesz noobem :>
Euratielek Dard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2005, 16:21   #58
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

buehehe nie przypominamsobie abym sie zadawal wtedy z jakims 12 latkiem hrhrhrhrhr bueheheh btw Silhar to moj najlepszy kolega z NG skad amsz takie informacje ?? buehehe zalosny jestes anwet mnie nie znasz dzieciaku wiec wez kredki i pomaluj troche bo na forum to ty sie lepiej nie wypoawiadaj dzieki samsie zapytam Silhara tez sie posmieje a Flominger to byla Zenobia hrrhhr ahhh widze kolejny szalony 12 latek czy tam 13 lat ktory zyje tibia i wie lepiej wszystko od samych playerow buahahahha

Pozdrowienia dziecko
stary 15-12-2005, 16:23   #59
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

sprostowanie od samego poczatku bylem w gildii glamour a potem w NG dziekuje pozdrawiam prosze normalne pytania i komentarze
stary 17-12-2005, 08:50   #60
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

fajnie

a jak wojna leci bo dawno nie zaglądałem ?
Slyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania