|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Az Żal mi tu wszystkich słuchać.
Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() 1. nie widze przed toba przyszlosci w ng .. mysle ze nie potoczy sie dla ciebie tamta historia zbyt fajnie
2. w boom jest bodajze 40 osob i ciagle jest coraz mniej :/ ja mialem na tyle pecha ze na zadne open battle nie trafilem.. 3. w Bitwie w thais uczesticzylo nie wiecej niz 40 ludzi z boom i okolo 20+ z ng... Takie male poprawki ![]() P.S. Xarabek nadal myslsiz nad zmiana serva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() to kto idzie na ten nowy server ?
![]() ja mam nadzieje ze teraz jakis wyjdzie, bo mam zwolnienie ze szkoly do swiat hahaha ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
A co do tego czy lepiej spotkac czy nie mnie/erfisa to kwestia wlasnego zdania. Madreth z ktorym przezylem calkiem sporo wypowiedzial sie na nasz temat, a ty nie masz prawa podwazac jego opinii "dlatego ze nie robilismy pz" bo tak naprawde to mnie w akcji nigdy nie widziales myslisz ze jestes dobry bo wbiles te 31 lvli wiecej, a moze wezmiesz pod uwage ze ja mam zycie w rl a nie tylko tibia i tibia... Mozemy sie zmierzyc na podobnych lvlach wtedy zobaczymy czy dalej bedziesz mnie nazywal noobem ![]() A tak calkiem btw to mowisz ze chciales wstapic do boomu..nawet jesli nie byles szpiegiem to padles slusznie jako zaplata za wczesniejsze czyny, oszustwa czy power abusing, widzialem wiele wypowiedzi na twoj temat i znam ludzi ktorzy znaja cie dluzej niz ja i calkowicie sie z nimi zgadzam.. no to tyle ;]
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 13-12-2005 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() czesc wszystkim od czasu rozpoczecia wojny czesto tutaj zagladam i nawet mialem ochote wtracic swoje 2 grosze ale zawsze dochodzilem do wniosku ze to bez sensu skoro nie biore udzialu w wojnie a moze brałem tylko nie bylem tego swiadomy az do dzisiaj kiedy to spokojnie expie sobie na rotach i odwiedzil mnie niejaki "elite demolisher" z dwoma rownie wysoko postawionymi kolegami a ja skromny 24 ms (
za co padłem ? za to ze mam protka z booma :/ a moj wklad w wojne nawet teoretycznie jest zerowy , nie moge robic jeszcze hmm nie mowiac o SD jasna sprawa ze gdyby mnie ktos zapytal to jestem za boomem ale za to sie pada ) pozdrawiam HAIL BOOM shadows warrior blackskull |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Hellraider
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() chwalsiz sie ze cie nie zabili ... mnie to tyle razy juz boom samego gonilo czy yunichi katmai itd i jakos mnie nie zbaili wiec to normalna nie am sie czym chwalic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Eh, wystarczy obejzec pare rec moje z veshem pod 7.5 tibie, juz podawalem tam link a jak chcecie mozecie na dziale Filmy poszukac
![]() Erfisa znam ponad 1 rok, on gral jakies 1-2 godziny dziennie tym charem, Hsev jak gral na obsidi to 50% z tego siedzial na titani bo czesto zabijalismy Asslickerow, czyli tych ktorzy liza dupy gildi PA. Eh, moja wypowiedz gowno ma tu do gadania poniewaz i tak wam nic nie udowodnimy, jakbym zaczal tam gre a wolalem na titani bo mialem dobra protekcje od gildi unit to na titani zaczalem.... a reszta was nie powinna obchodzic co sie stalo ![]() Ten kto wie to wie :<
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
*Dancing Shadows forever in my heart* Ostatnio edytowany przez Forlann - 14-12-2005 o 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Ehh jezeli twierdzisz ze Erfis i Hsev to nooby to czemu duela z nimi nie wezmiesz??...
@Maurhex taa dobrze mowisz niema to jak nooby mam nadzieje ze na new bedzie ich baardzo malo.... heh a co do kiroya to zauwazcie ze jest w ng od 7 serwow i nie *******cie ze jest noobem i zdrajca bo nigdy nie bylz polakami...pomagal nam wypedzic Erusa Millido Bone~z serwa i sie udalo... A co do xarabka ja bym sie juz bal...tobie nie tylko odetna rece ale jeszcze reszte konczyn..przyleci Fiat-em 126P i wsadzi cie do bagaznika... Xarabek jak mnie bil za to ze wzielem loot z rl frienda(Erfis) to nawet uha nie stracilem poprostu szczyt noobostwa... Rozumiem ze nie jestem the best bo wczoraj dalem taki przyklad..Sry(chodzi o Titanie..) A co do Neczka Palladinka sama niewiesz czego chcesz sama sobie zaprzeczasz... Xarabek..ta jestem noobem bo mam maly lvl..bynajmniej wiecej robie niz ty..Nie uciekam gdy przybiega 50+ rp gdy mamy strapowanego typa..(wojna z erusem) To na tyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Nagan uczymy sie na bledach , dzisiaj titania bedzie odrobiona
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Eh, zazwyczaj z moimi charami bywalo ze przez pierwsze 2-3 tygodnie Pg robilem, a pozniej stalem pod domkiem albo sie zajmowalem polityka... Tak juz bywa =]
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Heh Co do Pg Mauhexa to ja slyszalem..nie dane mi bylo zobaczyc prawidziwego PG z jego strony..ale i tak wierze bo troche wim co on potrafi
![]() Pozdro and Respect Dla Hseva Kiroya Erfis MAurhexa i pare osob z Boom |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie ...
tak se pozwole sie do Was zwrocic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a do ludzi co zostali neutralni my ich nie ruszamy przykladem sa White Wolf's ktorych szanujemy i maja cisze i spokoj ![]() pozdrawiam chlopakow z Unitow Xarabka Elderka Awolverka i moje Wilki malutkie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko
![]() |
![]() Kiroy Wind - dla mnie jestes noobem teraz obrosles w pazurki ... NG nie chcialo cie do swojej gildi a ty tylko chodziles i lizales im dupy .. Zaluje tylko ze wtedy cie Silhar nie ubil bo bys automatycznie mial hunta ;] Byles noobem i bedziesz ...
A na Arcani 2 ownerow sie mialo wiec nie wiem czy ty jestes Flominger czy ten 2... Jedno wiem gdy ubili ci kumpla Silmilar nawet ****u mu nie pomogles ... I ty jestes Loyal ahh malo osob cie tu zna tak dobrze jak ja .. wiec pewnie beda za toba ale *** z tym .. Dla mnie zawsze bedziesz noobem :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum