Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-01-2006, 22:15   #41
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
I tak wam potraca z budzetu, nie martw sie
Co do herbatek to u nas dopiero zaświecili.
Cytuj:
Uwaga!
Od dnia 23.01.2006 w stołówce szkolnej będą sprzedawane gorące napoje.
Herbata - 1,5zł
Czekolada lub kakao - 2zł
Mleko - 2zł (dopisane drobną czcionką... ta jakby kto przyniósł swoje kakao -.-)
Najśmieszniejsze było to, że wystarczyło iść do pielęgniarki, ona dawała herbatkę za darmo
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-01-2006, 22:49   #42
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

a u mnie w szkole wypych:
szkoła ogólno kształcąca (przedszkole,podstawówka,gimnazjum integracyjne,liceum i szkoła po licealna) i nic nawet nie skrócą lekcji
jak jest około 0 stopni to na przerwach czasami ciężko wytrzymać (w końcu duży budynek) a co dopiero jak jest -xx ale dyretkorka czemu by miała zamknąć lub skrócić lekcje co z tego że duzo osób dojeżdza autobusami co z tego że 1/4 klasy to uczniowe inwalidzi co dojeżdzają specjalnym samochodem co jak każdy wie ni zawsze przyjedzie na czas z powodu mrozu w klasie na upartego bez kurtki można wytrzymać ale na przerwach to już tragedia na przerwach tych wiekszych niż 10 minut to ja lece koło basenu bo tam ciepło chociaż troche ale i tak jestem za tym by szkoły zamkneli szczególnie że do ferii mam jeszcze 3 dni więc ich te 3 dni by nie zbawiły a uczniom było by lepiej ale nasza dyrektorka ma to gdzieś tylko przychodzi i sprawdza czy kaloryfery grzeją -.-' gdyby nie grzały to bym nie szedł do szkoły mógłbym nie iść ale mój tata jest taki że powiedział "póki szkoła funkjonuje to musze chodzić" :/ uff rozpisałem się troche za brak przecinków i kropek odpowiada
@down,Nekromanta nie pamiętam jak sie nazywa ta choroba wiem tylko że nie wiem gdzie przecinki stawiać

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 25-01-2006 o 09:36.
Knight Simon Dark lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2006, 23:40   #43
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
a u mnie w szkole wypych:
szkoła ogólno kształcąca (przedszkole,podstawówka,gimnazjum integracyjne,liceum i szkoła po licealna) i nic nawet nie skrócą lekcji
jak jest około 0 stopni to na przerwach czasami ciężko wytrzymać (w końcu duży budynek) a co dopiero jak jest -xx ale dyretkorka czemu by miała zamknąć lub skrócić lekcje co z tego że duzo osób dojeżdza autobusami co z tego że 1/4 klasy to uczniowe inwalidzi co dojeżdzają specjalnym samochodem co jak każdy wie ni zawsze przyjedzie na czas z powodu mrozu w klasie na upartego bez kurtki można wytrzymać ale na przerwach to już tragedia na przerwach tych wiekszych niż 10 minut to ja lece koło basenu bo tam ciepło chociaż troche ale i tak jestem za tym by szkoły zamkneli szczególnie że do ferii mam jeszcze 3 dni więc ich te 3 dni by nie zbawiły a uczniom było by lepiej ale nasza dyrektorka ma to gdzieś tylko przychodzi i sprawdza czy kaloryfery grzeją -.-' gdyby nie grzały to bym nie szedł do szkoły mógłbym nie iść ale mój tata jest taki że powiedział "póki szkoła funkjonuje to musze chodzić" :/ uff rozpisałem się troche za brak przecinków i kropek odpowiada dyslekcja.
1. Fakt, takie cos to glupota. Siedziec na przerwach i marznac, a tu musisz sie jeszcze uczyc dobrze...
2. Za brak przecinkow i kropek odpowiadna choroba zwana LENIEM, bo dysLEKSJA (nie dysLEKCJA) to dysmozgowie powodujace problemy z czytaniem. Wiec albo a)naucz sie mowic, na co jestes "chory" b)nie klam.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania