|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() a u mnie w szkole wypych:
szkoła ogólno kształcąca (przedszkole,podstawówka,gimnazjum integracyjne,liceum i szkoła po licealna) i nic nawet nie skrócą lekcji jak jest około 0 stopni to na przerwach czasami ciężko wytrzymać (w końcu duży budynek) a co dopiero jak jest -xx ale dyretkorka czemu by miała zamknąć lub skrócić lekcje co z tego że duzo osób dojeżdza autobusami co z tego że 1/4 klasy to uczniowe inwalidzi co dojeżdzają specjalnym samochodem co jak każdy wie ni zawsze przyjedzie na czas z powodu mrozu w klasie na upartego bez kurtki można wytrzymać ale na przerwach to już tragedia na przerwach tych wiekszych niż 10 minut to ja lece koło basenu bo tam ciepło chociaż troche ale i tak jestem za tym by szkoły zamkneli szczególnie że do ferii mam jeszcze 3 dni więc ich te 3 dni by nie zbawiły a uczniom było by lepiej ale nasza dyrektorka ma to gdzieś tylko przychodzi i sprawdza czy kaloryfery grzeją -.-' gdyby nie grzały to bym nie szedł do szkoły mógłbym nie iść ale mój tata jest taki że powiedział "póki szkoła funkjonuje to musze chodzić" :/ uff rozpisałem się troche za brak przecinków i kropek odpowiada @down,Nekromanta nie pamiętam jak sie nazywa ta choroba wiem tylko że nie wiem gdzie przecinki stawiać
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 25-01-2006 o 09:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2. Za brak przecinkow i kropek odpowiadna choroba zwana LENIEM, bo dysLEKSJA (nie dysLEKCJA) to dysmozgowie powodujace problemy z czytaniem. Wiec albo a)naucz sie mowic, na co jestes "chory" b)nie klam.
![]() |