|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Hehe
fabula fajna wykonanie takie sobie jak jest walka do daj krew pod nimi i wykonczenia typu brzegi jeziorka w ktorym sie kapal ve..... ten Bóg xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Te fake'i są nawet nawet , ale były by o wiele lepsze gdyby byly DŁUŻSZE. Zrób wiecej takich historyjek bo będą bardziej CIEKAWE , rozwin je np. do stworzenia stworów albo miast albo twoja w tym głowa. Chcialbym zobaczyc jak ci wyjda
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() @up
Ja sobie robie zamek do tego fak'e więc coś będzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Elite Knight
Gildia: ...
Świat: Aldora
Poziom: 66
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam i chciałem powiedzieć że do robienia fake dołaczył Diabelska Czacha połowa fake jest zrobiona przez niego,a więc zaczne już
![]() 1.Czacha, czyli zły charakter stworzył sobie zamek: ![]() 2.Pojawia się Adam z radosną miną, uszył sobie nowy i bardziej złowrogi strój : ![]() 3.Vermillion budzi się cały obmazany Gó**** i ucina se pogawędke z Adamem : ![]() 4.Pomysły Czachy ![]() ![]() 5.No comment : ![]() 6.Bardzo złe moce uwolniły się pod wpływem gniewu Vermilliona i go opentały! : ![]() 7.Poszukiwania Czachy : ![]() 8. A to zrobiłem z nudów...Gaz usypiający O_o : ![]() Wiem że w tym ostatnim te opary zje*****, ale to z nudów zrobiłem. Czy Przepełniony Złem Vermillion Znajdzie Czache?! Zobaczycie w next part. Comment Plax
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() To mój zameczek
![]() NO TO KOMENTUJCIE SZYBKO BO BARRAKU NIEBEDZIE MIAŁ WENY I POMYSŁÓW !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta ostatnia część nawet fajna, ale za dużo tego przy Var... cośtam. I takie pytanko: Czemu mnie nie ma? Miałem być pomocnikiem czachy jako Blorex. Ocena: 10/10 (to coć przy bogu już ci podaruje)
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Zajefajne chlopie!! Rob wiecej plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @FanGrek:
Sorka ale musiałem zabić Adama, żeby cie wsadzić.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ptrzcie ludzie co nuda robi z człowieka w 2 dni 2 fake :D Odrazu mówie, że Vermillion będzie miał dobra i złą połowe :D :
1.Vermillion poszedł spać bo było juz mu nudno po robieniu wielu złych żeczy : ![]() 2.Budzi się już na szczęście jako dobra jego strona 8o (Ze złą połową to jeszcze nie koniec, on powróci) : ![]() 3.Dowiedział co to za NEGATYWNE WIBRACJE :] : ![]() 4.Czacha się zalogował nie czując mocy Adama, więc zaraz stworzy następnego pomocnika o imieniu Blorex :D : ![]() 5.Pufff...Pojawia się Blorex (FanGrek) i gada do Czachy tam takie bzdety : ![]() 6.Loguje się Vermillion lecz nie tam gdzie myślał, że się zaloguje. Zdziwko do tego lecą w jego strone 4 ogniste kula :0 : ![]() 7.Vermillion pomyślał i dał loga. (Puźniej sie dowiecie co w niego strzelało) : ![]() 8.Boom...Kule się zdeżyły i wysyłają Wieśka, żeby zobaczył czy Vermillion umarł xD : ![]() NIE BĘDE MIAŁ DO WAS ŻADNEJ URAZY JAK SIĘ FAKE NIE SPODOBA BO ROBIŁEM GO Z NUDÓW. POZDRO I JAK ZAWSZE COMMENT PLAX!
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() No ladny ale mam uwage ;]
Jak ty poprawiasz kazda literowke noto ja teraz tez poprawie ![]() zeczy - ORT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() To chyba caly temat zrobiles z nudow. Fabula denna, ze ****. Wykonanie lepsze. Ale najgorsze sa teksty typu "Mmm.. nudzi mi sie, wyczaruje rybe..." n/c nie mozna wymyslec innego powodu? Albo usiasc i pomyslec troche nad fabula?
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up2:
Jakoś wszystkim się podoba. a tego fake robiłem z nudów bo nie miałem co robić, nie będe zmyślać :/.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Good Fake
![]() ![]() Ogolnie bardzo dobrze robisz Fake'i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fabula: 6/10 Wykonanie: 9/10 Pomysl: 4/10 (wczesniej juz byl ten pomysl na fake'a) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oglądałem już wcześniej, ale tak bardzo chciałeś komenta...
Komentarz: Średni fake... początek żywcem wyjęty z boga Elevo. Nie wiem co o nim sądzić ciekawe rozwiązania i ładne widoczki na przemian z okropnymi obrazkami. Nie wiem co o tym sądzić. Grafika: 6/10 Fabuła: 5/10 Ortografia: 3/6 Ocena ogólna: 5/10
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak dla mnie to troche nudny a i fabuła cieńka.
Ocena: 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum