|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
A liczyles na bardzo diametralna zmiane w serwisie? Narazie raczej zmieniaja sie looty z potworów i sa to narazie szczegóły Nie wszystko naraz i tak szybko ![]()
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Ja chcialbym bardzo dolączyc
![]() Gram juz w Tibię okolo ~2 lat. Ostatnio edytowany przez Nico - 14-05-2006 o 22:09. |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Fanore
Profesja: Knight
Gildia: SZUKAM GILDII
Świat: Antica
Poziom: 21
Skille: 45\45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ![]() ![]() DZIENNIKARZ to fajna fucha. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() No Więc po krótce streszcze swoja skromną osobę
![]() 17 lat,4. rok zakochany w tej grze. Największe zalety to wydaje mi się,że doświadczenie(16 swiatów przeżyłem,w tym każdy nowy server od jakiegoś roku,na każdym sporo przyjaciół),masa postaci,z czego najlepszy 65 lvl Royalek,a najfajniej mi się gralo w pierwszy miesiąc Obsidii,gdzie byłem 3 knajcikiem na serverze i Xerenie(także początki,pierwsza gildia,która przegrała z gildią Domnesticus,ale retiredowałem w topach,co uważam za jakiś tam mały sukcesik). Drugą taką zaletą jest chęc pracy(poprstu "przeżywam" to co sie w tej grze dzieje,nawet jak sam nie gram,to lubię analizowac statystyki serverów oraz działania Cip Softu). Napisałem Masę Artykułów,myślę,ze fajne i pożyteczne i zawsze chciałem żeby ludzie je przeczytali i ocenili,najlepsze z nich mam do tej pory,ale nigdy nie wiedziałem jak można nawiązac wspłóprace z Wami,lub dołaczyc do Was; Szczególnie chciałbym pracowac w gazetce "Hunted",pisanie artykułow,reportaży i wszelkiego rodzaju tekstów sprawia mi ogromną radośc i daje jakieś poczucie spełnienia siebie ![]() Następną taką zaletą jest Chęc Pomocy-Obecnie,pomimo 65 royalka,założyłem Rookstayerka,tylko po to,by pomagac nowym graczom. Najchętniej ludziom,którzy totalnie zaczynają swoją przygodę z tą grą, i choc wiekszośc uważa to za idiotyczne,ja poprostu pamiętam,że każdy z Nas musiał jakoś zacząc przygodę z tą grą. Kolejna zaleta to bardzo dobra znajomośc języka angielskiego i świetna komunikacja z ludźmi.Rozmowa to podstawa,a język angielski pozwala dodatkowo mi nawiązac rozmowę z każdym Tibijczykiem,niezależnie od jego narodowości. Ortografia i styl języka myślę,że także na przyzwoitym poziomie. Poza tym jest to pewnego rodzaju spełnienie marzenia,bo zawsze chciałem pisac regularnie i tworzyc coś,o czym mam spore pojęcie,myślę,że o tej grze takowe posiadam. Chętnie odpowiem na każde Wasze pytanie,każdą Waszą wątpliwośc,podejmę się każdej Waszej próby sprawdzenia mnie,z największą przyjemnością. Dam Kontakt Do Siebie: Gadu Gadu-9074428<-Cale Dnie Bo Chory Jestem Obecnie,na maila zaglądam rzadziej. Mail- [email protected] Prosiłbym ekipę Tibia.pl o rozważenie mojej osoby do współpracy z tym wspaniałym serwisem. Z Poważaniem, Qbu$ Żylak Wiem,że jedynym mankamentem może byc data dołaczenia,ale korzystałem z forum jeszcze kilka lat temu,poprostu zapomnialem loginu i hasła,poza tym znam doskonale stronkę(naprawdę jestem pod wrażeniem jej wykonania i to jeszcze bardziej mnie motywuję). Poza tym malutkim elemencikiem ![]() Ostatnio edytowany przez Zylaczek - 05-05-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paladyn of Adarnon
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Zauwazyłem ze nicki w niektórych zgłoszeniach za uwypuklone kolorem czerwonym. Np mój (Przynajmniej był dopóki nie dałem edita :/). Ja tego koloru nie dawałem. Pewnie moderatorzy. Co to oznacza?
Ostatnio edytowany przez wookieb - 09-05-2006 o 16:37. |
![]() |
![]() |
#46 |
Ognisty Lis
|
![]() Wiem że tu nie powinno sie dodawać ale w tamtym poście nie mogę odpowiedzieć
![]() -Borsuk -12<ale za to jestem lepszy od niektorych gimnazjalistow ![]() -angielski dosyć dobrze oraz troszkę niemieckiego -znam język html i trochę php oraz grafika<to lubię> -gram po 3-6h na dzień częściej 3 ![]() -Hubertpol 15 lvl inne konto schakowane i zrookowane;/ -czasem pisze bratu newsy po angielsku na strony... lub tłumacze z angielskiego na polski. www.wp.pl -chcę pomóc, ponieważ rzadko są aktualizacje. -przedmioty, questy na Rookgaard z góry dziekuje ![]() Pozdrawiam Borsuk