|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
nic nie odje*bal n00bku -.- Poprostu nazwal Cie tak jak powinen (PA) a ty sie poczules wielce obrazony ^,- A pozniej to juz sam zaczales wojne lejac mnie w Thais..gadalem z Ryin'em ostatnio to mi moiwl ze nawet nie wiedzial za co mnie bil ^,- A wszedlem na forum tibia.pl bo uslyszalem n00bie ze po mnie jezdzisz non stop ,chociaz mojego nawet jednego posta tu nie ma -.- Ale tak to jest z dziecmi takimi jak ty...zacieszasz sie ze jestes straszy ode mnie ,a o ile glupszy ??^,-Odpowiedz sobie sam w glowie ,nie musisz na forum (a nawet nie chce ,bo i tak napiszesz cos w stylu ze jestes 100 razy madrzejszy ,wiec niewysilaj sie -.-) |
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() No i mowiles ze sam grales jak dorwalismy go jak wracal z gla. ^^
Mogles pisac do artevy o ile to o tego thora chodzi i tak by nic nie poradzil ![]() Tak ja jestem noobek bo pomagalem kolesiowi ktory zrobil sobie nowego chara i jakis 30 knight chcial go za***ac. Zobacz sobie co to znaczy slowo"noob' bo chyba nie wiesz jak tak mowisz. Jak bys pisal do niego Stop itp i on by dalej go bil. Przychodzisz walnalem mu hita a ten zamiast s*******lllac dalej go bil to sie wqrwilem nie bede zalowal bra ^^ |
![]() |
![]() |
#583 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja zreszta nie jestem typem osoby ktora bluzga innych ,ale jesli ktos mnie wku*rwia albo mnie obraza no to nerwy mi nie wytrzymuja ,chociaz to tylko smieszna gra ^,- |
|
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co tu sie porobilo zeby Tibie z Rl mieszac
![]()
#585 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sting....Czytanie ze zrozumieniem sie klania-.- Thor wtedy do niego pisal i sie jakos Xnon odrazu uspokoil ^,- Hehe..nice help ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 04-11-2005 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ryin nie wie za co cie bil chociaz w sql czesto mowil ze chce cie ***nac. Wiec sry nei wmawiaj mi czegos czego nie wiesz. To moj best rl wiec nei wiem znowu czy ci sprawia to radosc ze napiszesz cos co nei jest prawda czy co?Bo ja juz cie nie rozumiem.
Moze zobacz na date kiedy napisalem cos o tobie. To bylo dawno bardzo dawno... Niektorzy ludzie sie zmieniaja inni nie ^^ Ja sie zmienilem i to bardzo... |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() I widzicie panowie Sting juz zaczal sie zmieniac na lepsze teraz pora na Drago~
"NIE BOJ SIE ZMIANY NA LEPSZE" _/ MI _/ IZMOKS
#588 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hehe...gadalem z nim 2-3 dni temu(nie pamietam dokladnie) i powiedzial mi ze szczerze mowiac to on nie wie za co mnie lał wtedy w thais -.- Zreszta mniejsza z tym wisi mi to czy ktos mnie huntuje na aurea czy nie bo i tak tam dawno juz nie gram ,jeszcze zanim ty mnie w Thais biłes to juz nie gralem tam -.- Wiec jak chcesz to zrob sobie w opisie na tibi.com rubryke ludzi hunted forever i wstaw mnie tam na 1st miejscu ^,- jesli ci to sprawi przyjemnosc btw. nie mam zwyczajue wciskam ludzia kitow ,wiec nie pierd*ol glupot -.- |
|
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz ja tez nie pamietam za co cie bilem w thais. Nie mam az tak dobrej pamieci za co cie bilem 3 miechy temu w thais.. On moze tez nie pamietac nei wiem..
Jedna rzecz mnie ciekawi jezeli tam nie grales zanim cie bilem w thais to po co pisales te posty na tibia.com? I po co spylales rzeczy w thais jak cie bilem? |
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz co to jest World Trade ??^,-Jesli tak to juz wiesz po co sellowalem loot,tam mialem 20 bp'kow loota (kusze itp) A na tibia.com pisalem po to zeby all widzieli jaki jestes ^,- Ze nawet za byle co potrafisz bic ,kogos z kim wczesniej normalnie gadales (nie chce tu uzywac slowa kumplowales,bo bylo by to zbyt mocne slowo-.-) |
|
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edited: <empty>
Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 04-11-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm ^^
Nie bilem nikogo za nic, za rsa bym nie bil kogos z kim gadalem czesto wczesniej... Prawdopodobnie to za tamtego twoje rl kolesia ale nie jestem pewnie na 100% zreszta nvm co bylo to bylo ![]() Ps. Forum cos sie ***ie ..... |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uhmmm...za to ze nazwal Cie PA ??0.o Nom jestem pewien ze za to ,dobrze to pamietam ^,- btw. Nom forum cos szwankuje |
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() File /files/7095461/...SS_LOG.rec.html not found.
lol
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Ciekawie tutaj gadacie, nagle sie dowiedziałem że startowałem przygode w Tibii przez OTsa ... -.-' No to nie no, co mi jeszcze powiecie ciekawego?
![]() Może że jak startowałem to nie wiedziałem jak myszka wygląda, co? Żałosne, Dragonisek lizodupie ***any ^^ ~Yours Jojo
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() @liquid
Znalazł się komentator =/ @Sting and Dragonisek Drag~ co do tego ze bije kazdego za co mu sie spodoba to my wiemy sam wiem na wlasnej skorze. Sting~ A dokładniej za to ze udezylem twojego pk chara i pozniej jeszcze chcialem go uhnac i przprosic ale nie przeciez tak sie nieda z tobą pay or dead prawda? a I jeszcze za insuling =/ heh LOL funny game. @I jeszcze do wiekszosci ppl w tym temacie: Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa. Bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika!
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dupke mozesz lizac kolega na przerwie |
|
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 600 post topic rozkrecony na glupotach ![]()
![]() |