|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#602 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
Cytuj:
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;] ostatnio zfragowalismy z 10 wy 1 50 lvl ![]() wczoraj padl gilderoy 93 rp 106 ek 75 ek i jakis 42 ms ;p
|
|
|
|
#603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
|
|
|
|
|
|
#604 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
Cytuj:
|
|
|
|
#605 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow
|
|
|
|
#606 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#607 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
Wojna już dawno by była wygrana gdyby Polacy nie byli Polakami.Prawda o Polsce jest taka że Polacy sie biorą do roboty dopiero jak pożądnie dostaną w skóre,nawet zauważcie historie naszego kraju,najpierw musiałybyć rozbiory ,żeby potem się Polaczki zjednoczyly.Prawda jest taka ze większośc Polaczków nie zdaje sobie wogóle sprawy o co chodzi w tej wojnie.;]
Fosfik wywołał wojne bo dla niego łatwiej ściągnac kase z paymentów,prawie nic nie dac swoim ludziom,albo da po 10-15k i powie ze rozdzielił porówno,sam biorąc 1kk+,które wyda na kolejne sdki żeby wbić 150lv~.Potwierdzeniem mych słow jest przykład wczoraj gadam z Aldiusem Ostoherem,mówi że na blessy niema i aola,mówie że Fosfik mu da,on odpowiada że nie da mu ,bo to był "głupi dead".lol,Fosfik ma 2kk z paymentów i szkoda mu wydać na jednego z teoretycznie lepszych żołnierzy(chodzi o postać nie o umiejętności nowego ownera;p),który miał hacka jakieś pare meisiecy temu i poprostu niema kasy(widać po eq na filmie z ankh battle).Inny przykład Van Hel'sing chcał odejsc z wojny,miał hacka tego dnia,i Fosfik niechciał mu dać kasy na wyjście(200k),great lider myślący o swoich ludziach? Dalej wracając do Polaków,omg,expili,expili,jak wszytsko było dobrze zadowoleni,wojna wybuchła to juz co po niektorzy sprzedaja postacie.W Tibi tak jest że wojny muszą od czasu do casu wybuchać i tego sie nie zmieni--',a panikowanie że jak wojne przegramy to juz koniec swiata to juz noobostwo.A płakanie jak sie padnie to juz wogole,itak niektorzy maja po 3 ownerów to co toza problem charem 100lv+,zrobic te 700k xpa...I odkąd gram w tibie to wlasnie mnie najbardziej wkurzało;p,bo np.swe i wiekszosc hiszpanow sra na swoje postacie.Bo wiedzą że jak padną to odrobią i tyle. @Vorith-odszdł bo sie boi o postac i zarabia na tibi @Sua Mea-chce sprzedać Druta @Arris-niewiem itak był retired od hacka |
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zbanowany
|
moje skromne zdanie(gralem na poczotku na tym zrytym serverze)Historia z arcani jest rodem z telenoweli
ba nawet zapomniałem jak to było z pierwszymi wojnami a jest o czym pisać.przejde do rzeczy.Po obu stronach są cheaterzy,power abuserzy,idioci,nooby.Era Zero-zarekrutowali zludzi z którymi wcześniej walczyli(w przeszłości też były takie przypadki przy wojnach z enigmą etc)Są tam tacy ludzie jak np.Coral Beach-Koleś jest niezłym pa .Turtles-Dark Thork,jedzie na botach co można było i dalej można zobaczyć po celnośći i tym że jego brat jechał na bocie przed upem.(każdy kto go zabił zginoł )to tylko pojedyńcze przykłady,można wymienić więcej.Ale zastanówcie się o co te 2 gildie walczą napewno nie o spokój a korzyści.Kto wygra zyska duży payement(albo mały )i będzie nękany przez sneak attacks.Wygrana oznacza dowolne pa.Także lepiej dla neutralnych którzy nie mają wysoce postawionych kolegów dołączcie gdzieś na ten moment lepiej dla was żebyście wybrali turtlesów![]() |
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Przyszowice
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 65
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#611 |
|
Użytkownik Forum
|
cos wydawalo mi sie ze mowiles ze nie dorobie lvlu
www.tibia.comwczoraj jak bylo was 25 wbilem lvlek loot g arm 8x ss 2x b robejeszcze zarobilem xD btw czemu wczoraj turtyle nie wyskoczyli na open ? bylo nas 20 was 25 i sie balisciedzis fosfik malo nie padl jak s*******al to beka byla ;p fuksa mial bo z***alem ww zrobilem zamiast do shyuana ggogog napisalem to do kolegi i m wal znikl ;P
|
|
|
#612 |
|
Guest
|
valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota?
; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; ) |
|
|
|
#613 |
|
Guest
|
sry za 2 posty male problemy z netem ; ]
Ostatnio edytowany przez [<:Wuberto:] - 15-11-2005 o 17:41. |
|
|
|
#614 |
|
Użytkownik Forum
|
Wreszcie odrobiłeś gratz lota.
A co miał robić Fosfik stać aż wy go zabijecie -.- ile razy ty uciekałeś z gorszym skutkiem :/.Niewiem dlaczego nie wyszli na open ponieważ nie było mnie cały dzień.
|
|
|
#615 |
|
Użytkownik Forum
|
hahah kupilem chara na allegro dobre: D? i moze jeszcze moja stara mi expila co
? heheheh
|
|
|
#616 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
heh po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;] po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
|
|
|
|
#617 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe
fosfik sie cyka chyba bic17:59 Aeroxis: ppl who allways wanna fight but fosa says... hey stop!!
|
|
|
#618 |
|
Użytkownik Forum
|
heh znowu frag dzis ;] jakis 88 ek padl ;p
nice przez ostatnie 2 tygodnie troche turtlow sie posypalo ponad 10~~ jak nie wiecej a nasz 1 50 lvl
|
|
|
#619 |
|
Użytkownik Forum
|
:/Co ty piszesz jak pamiętam to jak wy expiliście to kiedy my robiliśmy mass logi i prawie codzienie kogoś zabiliśmy to ty zaraz na forum piszesz że "co z tego i tak odrobimy" -.- no to ci to samo moge powiedzieć odrobimy sobie :/
|
|
|
#620 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|