![]() |
#701 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() @croso
tak btw. jestes juz hanted na berylce bo ja tam mam old chara z 74 lvlkiem ![]() @re up skoro ja jestem debilem to kim jest croso jak pisze posty <pacz 2 strony wczesniej> zal mi was |
![]() |
|
![]() |
#702 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() @croso
tak btw. jestes juz hanted na berylce bo ja tam mam old chara z 74 lvlkiem ![]() @re up skoro ja jestem debilem to kim jest croso jak pisze posty <pacz 2 strony wczesniej> zal mi was SRYYYYY FOR DOUBLE POST, lagi Ostatnio edytowany przez bl@di - 18-07-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
#703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Proszę podaj mi tylko Name.... Tera po wygranej wojnie na Berylce nikt mnie nie ruszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() @Coros
Pogoń na Zawsze!!!!!!!!!!MKS RLZ ![]() ![]() @Up to i tak nie zmienia faktu ze masz coś z główą a zaraz zobacze co pisał 2 strony wczesnije...... |
![]() |
![]() |
#705 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Stary, Niestety ale mnie rozgryzłeś xddd ale nie zmienia to faktu ze Bl@di to dziewczyna!! i ze ma nie pokolei w głowie i że ten uptade jest nienajlepszy , a pozatym POGON RULEZ
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zacki knight
Gildia: Barcelona Squad
Świat: Luminera
Poziom: 31
Skille: 61/58
Poziom mag.: 5
|
![]() z otwieraniem potworkow to jest kompletna klapa spojrzcie jakis knight blokuje domonka na swiecie pvp. zblokowal go i mu zabral
|
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() JAKO NIEGRAJAcY OD DAWNA:
Kocham cipsoft ![]() ![]() JAKO GRAJACY KIEDYS: Wszystkie pomysly sa skopane na maxa, start: Celowanie z battle listy:szczegolnie przyda sie lamerskim n00bom pochodzacym najczesciej z kraju "POLSKA" i "BRAZYLIA" na wojnie z pewnoscia sie NIE PRZYDA bo tam zeby kogos zabic trzeba go najpierw zbloczyc. RUNY w hotkeyach: Teraz wiemy ze knight nigdy nie padnie bo "nietrafi uhem" przy blokowaniu. W dodatku razem z celowaniem z battle listy znowu poszerzy grono lamerskich n00bow pochodzacych najczesciej z krajow "POLSKA" i "BRAZYLIA". OTWIERanie potworkow: Szczegolnie przyda sie dla ludzi ktorzy nie maja stalej zaufanej ekipy na potworki na ktore trzeba chodzic z blokerem. Knightowi to jest jak nuz w plecy (pierwszy widzi = pierwszy kradnie=uhy,manasy,Equip)szczegolnie jesli huntujemy z nieznana nam do tej pory ekipa. STAMINA: Porazka na calej lini dla nalogow, a takich w tibi nie malo. (patrz poczatek posta, patrz moi koledzy (dla mnie to pasuje ![]() Wy tibijscy gracze jestescie chyba najbardziej wytrwalymi graczami na swiecie w wiekszosci gier "zmiany mechaniczne" tak drastyczne jak w tibi wiaza sie z odejsciem ponad 30 PRoCENT(tutaj mial byc symbol PROCENTOW ale nie dziala :|) graczy. NIe gram w tibie. PRzez wzglad na moich kolegow mam nadzieje ze cipsoft popsuje ja jeszcze bardziej. ______________ Xanter Summoner Aurea Ostatnio edytowany przez lordvatt - 18-07-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]()
#710 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Świebodzice
Imię: Tarantallegra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Poziom: 63
Skille: 15/23
Poziom mag.: 55
|
![]() Powiem tak, jesli to nie jest żart ze storny cip softu to ja szukam innego mmorpg, przecież knight juz nawet nie moze loota zgarniac -.- Stamina mi zwisa.
Battle list i pvp? no to teraz 99% wybieranych profesji to sorc/druid bedzie. Brawo CIPy, brawo. |
![]() |
![]() |
#711 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#712 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ja mysle ze petycja nic nie da bo jak cipsoft ma zrobic update to i tak go zrobi
+++ jak dla mnie anty thief (i'm paladin) + resp ------ battle list |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() szkoda, że nie zrobią takiego update, w którym był by potrzebny pacc to zabierania loota z moba
jak sie nazywała oficjalna stronka tibii???? aha już wiem WWW.ZAL.PL
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Znalazłem kolejny + dla postaci magicznych, w czesci palka:
Postac może expować 7h dziennie, mamy danego 150lvl knighta oraz 150lvl sorcka/druta Od dawna wiadomo, że w biciu najwiekszej ilosci expa w 1 dniu wygrywa sorcek, a miesiecznie knight.Dlaczego?Poniewaz taki 150ms potrafi zrobic setki k expa w godzine expiac na demonach lub innych poteżnych potworach.Aby uzbierac na nastepne runy musi sprzedac loota.Teraz nie ma z tym problemu, poniewaz wylogowywuje glowna postac regenerujac energie i wysyla loota na inna postac,gdzie sprzedaje loota. A taki rycek nie moze wbic tyle expa na np. OF, co sorcek w tym samym czasie na tych "poteznych potworach". Wniosek: EO jak i Sero niedlugo przestana byc najlepsi ![]() Rekin ![]()
#716 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Aath Fanorus
Profesja: Sorcerer
Gildia: (brak)
Świat: Samera
Poziom: 11
Skille: hehe;]
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ej a moze Cip-owie zrobia ze nie beda mogli strzelac za pomoca listy battle PK-erzy... mi by to sie podobalo... by ci pieprzeni Pkerzy srali a nie huntowali... by zaatakowali kogos i by wytrzeszczyli oczy i zaczeli spierdzielac ;]
Pozdro ;* P.S. 3majcie sie knighci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() Wcale ten update nie będzie fajny... znowu kolejna plaga sorków i drutów... A to czasowe zabieranie jest do dupy bo jesli knight bloczy stworka to on powinienen pierwszy zgarniac loot !! CIP soft !! opamiętajcie się i nie niszczcie tej gry !! Powinniście zrównać siły knightów z sorkami !!!!!!!!!!!!!! CIPSOFT zepsuje tibie dla PIENIĘDZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knajci szykujcie się nadchodzą "chude lata" !!
Ostatnio edytowany przez Daniellek - 18-07-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Skopiowales cala moja liste z tibia.pl ,i jeszcze wpisales jakbys ja sam utworzyl ehh noob pls? |
|
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak zwykle rozpaczacie... Ehhh a za miesiąc dwa będzięcie błagać o kolejny update;p
#720 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Imię: Henrey
Świat: Arcania
Poziom: 21
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wszystko mi się podoba, no może oprócz tego strzelania na battle list... ale co tam.. jakoś przeżyję
![]() Jednak jeśli chodzi o sprawę z lootem... Powinni to rozwiązać tak, że przy mocniejszych potworkach, powiedzmy od Dragona wzwyż ![]() ![]() |
![]() |