![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Hm-po necie mozna grac tylko glowna postacia...Tj nie mozna np wyexportowac do gry na multi Edwina z ktorym grales na singlu...Wiesz o co mi chodzi? A jak stworzyles sobie cala druzyne, to musisz tylko pamietac o jednym-w sumie nie moze byc wiecej niz 6 postaci(twoje + jego)... Wiec wezcie sobie po 3 postacie... Ale powtarzam-te postacie musza byc w calosci stworzone przez was...Czyli gra przez multi na singlu
![]() ![]() ![]() Ale jak ci chodzi o cheaty, to chyba sie da... Ale przekaz temu koledze ze gra z cheatami to zadna gra i zeby juz tak nie gral ![]() Co do pierscionka-niemozliwe!!! Przeciez to bez sensu, pierscionek dajacy darmowe przyspieszenie??? Ja go mialem i nie przebieralem szybciej nogami-cos ci sie musialo pomylic...?( Ta ksiazka-trzecia od Salvatore'a? ![]()
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do topicu..to własnie przechodze BG 2 po raz 8-10? i moja postać to.. Paladyn Kawaler z Karsomirem +6 (jestem już w TOB ![]() I powiem jedno gra pladynem o dużej sile i kondycji z tym mieczem to niezła zabawa...sam możesz zabić bardzo duże ilości potworów (bez wsparcia teamu). Po przejściu paladynem chce stworzyć woja i znaleźć mu jakiegoś "porządnego" miecza i pobić swój best hit ![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() czyi w necie, moge grac tylko swoją postacią tzn. Głownym bohaterem, bez Npc, aha rozumiem, a co do tego pierscionka, to jest taki, nie pamietam gdzie, ale chyba sie go zdobywe we Wrotach Baldura, trzeba odczarowac ludzi zamienionych w kamien, i 1 znich Ci daje ten pierscionek (chyba) albo zaniesc helm baldurana do takiego gnoja, i jak sie zaniesie helm, to on nasyla swoich goryli, moze z 1 z nich wypada, naprawde nie pamietam, ale na 100% nie myle sie, i jest taki pierscionek, To sie nazywa, pierscionek swobody ruchu chyba, jak nalozysz pierscionek i buty szbkosci, to sie pojawia taki znaczek ~
~ który oznacza równowage, coś mi sie wydaje że można znaleźć pierscionek we Wrotach Baldura |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Pierscien swobody ruchow, do zdobycia na najwyzszym peitrze siedziby Zelaznego Tronu, wypada z jednego wroga. Ten znaczek oznacza swobode dzialania i sie pojawia gdy zalozysz ten pierscionek-nie trzeba nakladac butow. Oznacza on, ze nie dzialaja na ciebie czary dotyczace ruchow-czyli spowolnienie, unieruchomienie, przyspieszenie. Przykro mi, ale w tej dziedzinie uwazam sie za wiekszy autorytet bo cala sage BG znam na pamiec
![]() ShadowKeeper-nie jest to program tylko do cheatowania. Mozna go wykorzystac w bardziej swiatlych celach-przy tworzeniu i testowaniu modow, gdy chcesz z ciekawosci zobaczyc jaki ekwipunek ma wrog itp. Polecam spojrzenie na jakies dobre forum o BG-tam co drugi gostek uwaza Shadowa, ale nie w celu podniesienia sobie statow na 25/25/25/25/25/25, tylko wlasnie do 'bajerowania' przy modach. Slowko o modach-gdy sie skonczy BG i BG2 po 50 razy to sie szuka nowych wrazen-i wlasnie o takich mdoach mowie-dodajacych nowe lokacje, questy, przygody...A nie o moda dodajacego jakis superduperprzegiety przedmiot ktory jest w posiadaniu jeszcze bardziej przegietego towarzysza gry. Fajne mody do BG2: slynny Tactics i Dark Ritual Mod. Pierwszy utrudnia walki(niektore calkowicie zmienia), drugi dodaje nowa plansze, gdzie trzeba pokonac m. in. Zoltego Smoka. Nie uwazajcie mnie za nooba! Ja interesuje sie modami wlasnie pod katem czerpania wiekszej przyjemnosci z gry-a nie do cheatowania. Dziekuje za uwage ![]()
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() nom, ja przeszedlem Bg 1 czy 2 i mi styknie, a że nie znam niektórych z tych żeczy, to tylko z powodu że już dawno nie grałem
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Był czas co się bawiłem w mody do bg. Grałem w pare i czasem gram. Obecnie sam pracuje nad modem
![]() Bg forever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() zna ktos moze jakies stale servy do BG albo moze ktos chcialby zagrac ???? :rolleyes: 8)
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Hmmm tu masz linka do forum o BG: Forum o BG i sie tam popytaj kto chce zagrac.
Przypomne tylko, ze zeby grac to musisz miec zewnetrzne IP(ja nie mam i zaluje ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() @Matheos niekoniecznie. Jeśli chce założyć grę to musi mieć zewnętrzne IP. Wystarczy że jedna osoba w drużynie ma zewnętrzne IP wtedy ona robi za serwer i jest wszystko git.
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dzwiedziu, CHCIALBYM zeby tak bylo...
Tak, jak mowisz, jest np w Starcrafcie(zeby zakladac gry trza meic zew IP)-ale niestety nie w BG...Moj kolega ma zew IP a jak z nim probowalem grac w BG to sie nie dalo-wyskakiwal ten sam blad co wyskakuje gdy probuje grac z jakims wewnetrznoIPowcem... Zreszta na tym forum to tez pisze ze zeby wogole grac trzeba miec zew IP... Chlip chlip smutne lecz prawdziwe...
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() A to feler. A w IW2 już się da w ten sposób. A to ten sam engine. Ale kicha!!
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może i ten sam engine ale przebudowany...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
![]() |
![]() Czy ktoś może odpowiedzieć jak mieć w drużynie Minsca Dynaheir i Edwina (Elf Adrianus mówi, że miał tę całą trójkę a mi udało się mieć jednocześnie tylko Minsca i Edwina), do tej pory byłem przekonany że Edwin nie zostanie w drużynie na długo jeśli nie doprowadzi się do śmierci Dynaheir. Powiedzcie więc proszę jakiż to szczegół musiałem przeoczyć lub jakiż to niezwykły nieznany mi sposób doprowadzi do możliwości posiadania w drużynie tej trójki (hmmm... a może wystarczy doprowadzić Dynaheir do przeistoczenia się w kamień aby Edwin uznał że owa Czarodziejka nie żyje ?( , ale wolę poczekać ze spradzaniem na odpowiedź bo niechce mi się tylko po to zaczynać nowej gry :rolleyes: ).
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Powiem tak-nie jest to warte zachodu
![]() Aha, jak sie myle to prosze na mnie nie bluzgac ![]() ![]() ![]() To tylko moje oodczucia, jak chcesz sie bawic magami to prosze bardzo ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
|
![]() Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie moglbym wybrac sie swoja drozyna (Keldorn, Minsc, Yoshimo, jaheira, Aerie i moj mag) po doswiadczenie? Kult Bezokiego jest jeszcze troche za silny, a nie za bardzo wiem czy wogole poradzilbym sobie w dzielnicy cmentarnej. Nie chce zmieniac skladu (i dlatego powiedzialem papa Anomenowi). Czy ktos moglby mi poradzic gdzie moge dostac jakies ciekawe zadania (bez zmian w druzynie)? Narazie wolalbym nie wychodzic z Athkatli ale jakos przezyje jak bede musial
![]() PS. Czy licencja na uzywanie magii jest potrzebna w calym Amn czy tylko w miescie? Bo nie wiem czy oplaci sie wydac 5000 tylko po to by moc czarowac na ulicach.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Draco-licencja jest potrzebna tylko w Amn, 5000 to jest bardzo nieduzo, ja skonczylem BG2 bez zadnych oszukanstw z ponad 150000 kasy a na wszystko mozliwe dawalem najwieksze mozliwe kwoty
![]() ![]() Coi do zadan-Cyrk, druzyna z Nory Siedmiu Dolin, dzielnica mostow, Sir Sarles, ratunek dla Haer'Dalisa+druzyna pod dzielnica swiatyn+wiezienie sferowe, gildia Mae'Vara, Upadli Paladyni...Kurcze ciezko tak sobie wszystkie przypomniec ![]() ![]() A w dzielnicy cmentarnej to sa 3 banalne zadania-mis Wellyna, dostarcz paladyna dla Risy i Tirdir...A daja one niezla ilosc expa na poczatek ![]()
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zadania jeszcze: Twierdza de'Arnise, niewolnicy w Miedzianym Diademie, Ściekowy Miecz, Firkraag, Targowo, zabójstwa w Ruinach, Edwin jako kobieta, ukochana Jansena, uwolnienie Nalii, rodzina Keldorna, siostra Anomena, siostra Mazzy, księga Korgana, romanse, twierdze dla klas... Mnóstwo jest tego...
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ghost-Firkraag to chyba najtrudniejszy quest przed Brynnlaw(oprocz Spaczonych Runow) a on sie pytal o jakies proste
![]() ![]() No ale racja NPCowe questy sa latwe i daja niezla ilosc expa(przewaznie...) oprocz questa Aerie-Wiezienie Sfer nie jest najlatwiejsze...Z Kambionem mozesz miec problemy...Ale reszta juz taka trudna nie jest-ja mialem problemy tylko z kambionem i Panem Niewolnikow... No a quest Jaheiry(Baron Ployer) to jak nie wyplacisz lapowki Terrecowi tez moze byc dosc trudny... Jeszcze z zadan to te wszystkie questy na Wzgorzach Umar-porozum sie z Madulfem, prozne rece z Imnesvale, dostarcz krew mimika dla Jermiena...