|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Zgierz
![]() |
![]() chce jeszcze dodac ze worm wypada rownierz z wolfa bo sam przez przypadek zlootowalem. poza tym jest tribial mask, leopard armor.
moglibysci tez zalaczyc opisy instrumentow i innych zeczy ktorych nie ma na stronie. Thais to moje miasto, Fortera moj dom, Mainland moja milosc, TIBIA RULES!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Sorry, jeśli ktoś już napisał, bo wtedy złamię:
Cytuj:
ale nie chce mi się przeglądac 7miu stron tematu tylko po to, żeby powiedziec, że z ratów wypadają CIASTECZKA! (przynajmniej z cave ratów, i powiedziałbym, że rzadko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() Heh moje odkrycie ine dotyczny nowości ale z Licha leci Platinum amulet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Połomia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Luk Lagger
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resurrectors
Świat: Iridia
Poziom: 127
Skille: 87/80
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Dziś z Assasin'a mi i koledze wypadł Small Diamond
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() i wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem doktorku;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
ja dodal bym jeszcze polar bear i to ze w kroliku byly 2 marchewki a nie 1(chociaz moze to bylo jeszcze przed update)no i combat knife Ostatnio edytowany przez Bartosz Druid - 14-08-2005 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Kongra-Club Ring,Power Ring
Lizard Templer czy jak mu tam-Small emerald Dworc Venomsniper-2 Poison arrow mi poleciało ![]() Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 15-08-2005 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() z cave rata ciasteczka wypadają ;]
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Z Merklina leci small amethyst, a z Kongra club ring.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() Z Assasina wypada Steel Shield zdaje się, że czasem również Battle albo Plate shield, a na jakieś 90% z Dark Monka Staff.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Imię: Rodef
Gildia: Thee Future
Świat: Jamera
Poziom: 104
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Zostało rozbudowane dp w Carlin. Nie mozna juz stanac miedzy bankiem i dp w carlin zeby zmienic kase - jest inaczej usytuowana lada. Dodano kilka pomników w carlin.
Jeśli sie ktos orientuje, na Foldzie, na poziomie -2, jest dluga ukosna droga, zostala ona troche zmieniona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() 17:03 You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz.
wypada z lizardow ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn
Imię: Shaarez
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() Elder beholder daje 380 expa, widzi niewidzialnych, paraliżuje, uderza dość potężne hity (dostawałem +70), summonuje crypt shamblery oraz geezery, wypada z niego do 65gp, dość często gubi 2 handed swordy oraz morning stary. Występuje w HellGate
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Lizard Sentinel:
obsidian lance, spear, scale armor, chain armor(on albo Templar) Lizard Templar: You see a salamander shield (Atk:0 Def:26).It weighs 59.0 oz. You see a templar scytheblade (Atk:23 Def:15).It weighs 29.0 oz. steel helmet, plate armor, sword, short sword Lizard Snakecharmer: You see a golden wand.It weighs 43.0 oz. trupy wezy, cape, dirty cape albo worn cape - nie pamietam jak sie ta szmata nazywala ![]() Ostatnio edytowany przez Raszlo - 16-08-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Żarów
Imię: Krystek voltix
Świat: Kyra
![]() |
![]() Valkiria daje spera 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() To są statsy które policzyłem.
Orshabaal (Demon) Nie wiem ile hp daje około 10000 expa wypada z niego green gem, 7 black pearl's, devil helmet, thunder hamer, strange symbol, mind stone, silver dagger, two handed sword, golden legs, fire axe, double axe, 3 talons, 181 gp. Wali wręcz i na dystans ("Big fire bomb", "Big poison bomb", "Big Energy Bomb"(chyba), "Big berzerk" i GFB ) i wali z Energy Beama. Summonuje Fire Elementale i Demony. Wysysa mane i na bank się leczy. Występowanie: Edron Fernfang (Monk) Około 400 HP daje 400 expa wypada z niego wolf toth chain i blank rune. Wali na odległość (magia). Leczy się i przywołuje War wolfy. Występowanie: Wyspa druidów Grorlam (Stone golem) Około 3000 HP daje 1600 expa wypada z niego power ring. Wali na odległość (głazy) i wręcz. Leczy się i używa haste, prawdopodobnie przywołuje stone golemy. Występowanie: Jaskinie pod Greenshore The Old Widow (Giant spider) Około 3200 HP daje 2000 expa wypada z niego (chyba) 0- 69 gp. Wali na odległość (pluje trucizną), wręcz i "Big Poison Bomb". Przywołuje GSy, prawdopodobnie używa haste. Występowanie: Plain of Havoc General Murius (Minotaur guard) Około 550 HP daje 300 expa wypada z niego chain legs i kasa (nie pamiętam ile). Wali wręcz i z exori. Przywołuje Mino guardy i mino archery. Występowanie: Mintwalin Demodras (Dragon Lord) Około 5000 HP daje 4000 expa wypada z niego kasa (chyba do 200 gp) 0-7 dragon ham, small stone i small sapphire. Wali wręcz na dystans (fire bomb i fire ball) i fire wave. Leczy się i przyzywa Dragony. Występowanie: Venore Dragon Lair The Evil Eye (Elder Beholder) Około 1100 HP daje 500 expa wypada z niego kasa (0- 60 gp). Wali na dystans (soul fire, poison) i wali z wave'ów (nie traktować dosłownie z nazw) water, poison i paralyze. Paraliżuje, chyba wysysa mane. Przywołuje Demon skeletony i ghosty. Występowanie: HellGate Dharalion (Elf Arcanist) Około 300 HP daje 360 expa wypada z niego chleb i bag. Wali na dystans (trucizna i magia- energia). Leczy się i summonuje demon skeletony. Występowanie: Elf Fortress Necropharus (Necromancer) Około 700 HP daje 700 expa nic z niego nie wypada(?). Wali na dystans (trucizna). Leczy się. Występowanie: Drefia Halloween Hare (Rabbit) Nieśmiertelny. Wali wręcz nieskutecznie. Przemienia w Ghost, Whitch, Skeleton, Mummy, Vampire Występowanie: Tibia (w Halloween) Ten post będe aktualizował dodając nowe nazwy i statystyki.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 26-02-2006 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dodałem chyba wszystkie itemy
NARAZIE NIE WIDAĆ OBRAZKÓW ANI SKAD WYPADAJĄ Wszelkie inne błędy zgłaszać do mnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Kto moze wstawic grafike albo zdjecie Hydralic Shield, Snakecharm Shield i Charmer Tiara?
Bede wdzieczny za to. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 17-08-2005 o 03:25. |
![]() |
![]() |