|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Banerki super
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Korzystając z momentu iż konkurs przycichł już trochę ośmielę się zapytać jak idą prace i postąp adminów i osób zaangażowanych z ocenianiem i kiedy się konkurs zakończy?
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @SwiFty Zajebiste bannerki i butony, full wypas, masz mój głos (ale co on znaczy
![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() btw. banerow swiftiego:
nie powinno byc "the adventure HAS just begun"??? mnie się zdaje, że powinno, ale w sumie mysle, że obydwie wersje są poprawne. sorry, za dowalanie sie do błahostek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Mleczyk
Obie wersje są poprawne, choć ta z Has jest bardziej poprawna gramatycznie. Ale przyjmując że np. w USA większość ludzi skraca zdania o te detale to można ominąć ten detal (tak, tak, chodzę do klasy anglistycznej w liceum ![]() @Maciekpkk No, wreszcie porządna propozycja layoutu ![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Mi sie nie podoba (lay maćka) sora ale nadal najlepszy jest lay dejva... (taki kolorowy
![]() ![]() ______________ Dawajcie Więcej Kolorków! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe, to tylko projekt. Wiele można i może będzie trzeba zmienić - ale jeśli chodzi o układ manu takstu newsów, miejsce bannerowe to jest to już całkiem konkretna propozycja. Pracujcie pracujcie
![]() ![]() EDIT: obaczcie to (niezwiązane bezpośredno z tematem, ale zawsze to jakaś próbka możliwości jakbym się przemógł) http://swifty0.w.interia.pl/complete.gif (ponad 100k ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
|
![]() @ SwiFty : fajne bannerki, ale maja jedna wade : sa niewymiarowe. Bannery 450x75 nie sa praktycznie nigdzie stosowane.
Pozwol, ze podam Ci (i innym zainteresowanym) takiego linka, gdzies znalezionego na googlu. http://www.kron.wsi.edu.pl/Banner.html Chodzi o to, ze to bedzie wyswietlane na cudzej stronie, i nie wypada komus psuc stronki.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, ale nie było określene dokładnie jaki rozmiar więc zrobiłem taki rozmiar (do zmienienia w 2 minuty). Standardowo bannery mają 400x50 (małe) ale ten rozmiar odradzam bo nie wiele można na nim zmieścić.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
|
![]() Przyznam bez bicia, ze twoje bannerki mi sie podobaja.
Dlatego jesli moge prosic, zrob bannerki "różne", to jest w roznych rozmiarach. Trza w miare szybko wybrać jakiś banner, a twoje są bardzo dobre. Odrazu uspokajam ludzi, którzy sie niecierpliwią odnośnie layoutu. Oprócz tych, które tu podano, dostałem też na priv kilka propozycji, z czego jedna (c) by Yon mi, i innym członkom teamu, bardzo przypadła do gustu i jeśli nie pojawi się nic lepszego na dniach, to właśnie ta propozycja będzie domyślną. Powiem wam tylko, że jest bardzo klimatyczna i ładna, więc jeśli autor jej nie pokaże, to zobaczycie go dopiero, gdy zrobimy update. Ale jeśli ktoś z was pracuje nad layoutem, to niech się nie poddaje, bo jeśli ktoś zgłosi lay lepszy, to wszystko możliwe.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nabije jeszcze jednego posta i następny będzie konkretny. Podajcie już konkretny rozmiar jaki chcecie (czy wersja 400x50) czy większa itp... Bannery 100x50 też moge zmienić rozmiar. Dajcie konkrety a na dniach zmienie.
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() rozmiar wymagany który podał mi Matkus to 460*60
Powodzenia w robótce ![]() Bo spoko bannery robisz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Banerki Swiftego sa ql
![]() ![]() Dolaczam sie z pytaniem o czcionke (zarowno na forum jak i majlem). --------- btw. wszelkie znaki na niebie pokazuja ze juz niedlugo wrzuce jakies skriny z laya mego na forum (poniedzialek). wiec bedziecie mogli komentowac. po prostu lay to duzo pracy (zwlaszcza jak sie to robi w miedzyczasie) i bardzo nie chcialem pokazywac tego malymi kawaleczkami. badzcie cierpliwi ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "I stało się światło"
Oto modyfikacje bannerków, tym razem w rozmiarze o który prosicie, tzn 460x60: ![]() ![]() ![]() Kolejna dawka nowych oraz poprawionych bannerków w rozdzielczości 100x135 tym razem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buttony dodam niedługo, bo zdecydowałem że będą animowane i musze obmyśleć jakby ładnie wyglądały ![]() EDIT: Odpowiadam na wasze pytanie ad. czcionki. Nie powiem co to za font 8) bo chce być w miarę oryginalny. Jak skończy się konkurs to uchylę rąbka tajemnicy.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Swifty: jak nie powiesz to lay tibia.pl bedzie mialo inne logo i wszystko bedzie wygladac conajmniej dziwnie....
zreszta daj mi na priv jak sie wstydzisz ![]()
![]() |