|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: mmm....
Imię: Alexxander
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Dobra.
Wiem jak sie to robi ale sami na to wpadnijcie! To jest takie proste... wiec jak bylo cofniecie czasu na isarze to odeslalo mnie do swiatyni i mojego kumpla , ktory lezal w lozku!! nie podalem sposobu tylko podalem wskazowke |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() dzięki zkapowałem to
![]() lol takie proste ![]() a tak na marginesie ktoś wie co jest nie tak bo nie wchodzi muj emblemat
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() A BYM MIAL POLEWE JAKBY CI WLAZL NA HATE, ZAJEBAL CI RZECZY, I BYS DOSTAL BANA OSTATNIO WYJEBALI JEDNEGO GM, BO ZONIE W TIBII KNIGH DAL 15LVL - UDOWODNIONE, NIE LOOKAM TU AWIEC JAK COS TO EMAIL OR PRIV... ALE TUBA Z TYCH GM...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() To nie jedyny błąd tibii.My z kumplem odkrylismy ze moją postać mozna sklonowac!Jak? To wam pokaze jek bede mógl ssy umiescic. Dwa Dhark Mhezalfy sobie biegaly.......
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Zeby uniknąć postów typu: powiedz plx jak to zrobiles...
Trzeba mieć tez refleks bo nie zawsze sie uda, więc tak: 1. Stajemy jakieś 3 lub 4 kratki od lóżka 2. Klikamy prawym przyciskiem na lóżko i wybieramy USE 3. Nasza postać zacznie iśc w strone lóżka, klikamy szybko CTRL + G 4. Gdy nasza postać "stanie" (zanim sie poloży spać) klikamy ENTER (w okienku otwartym przez nacisnięcie ctrl+g) W ten sposób nas przeloguje, i powinniśmy obudzić sie stojąc na lóżku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Czy Gm moze wziac cos z tego domku?
Ciekawe co by zrobil jak bys mu zamknal drzwi przed nosem ;p Spox screen ,niezly blad. PS.Sam go odkryles? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Ale czy wtedy się życie i mana regeneruje i czy jak w większej ilośćiu łóżek śpisz to szybciej ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() no ok, dzieki za to ze powiedzieliscie jak to sie robi ale.... zajolem 3/4 lozek w naszym gh i nie moge sie obudzic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Ale jaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Proponuje zamknac ten temat.
@redown poniekad zmusiles mne do przeniesienia zdjecia ;p Ostatnio edytowany przez Karwa - 13-08-2004 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() sorki post był do zdjęcia które karwa wywalił
Ostatnio edytowany przez gagatek - 13-08-2004 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wcale nie.Poprostu stalismy z qmplem i nagle jego postac miala mój nick.Sadze ze wiecej tego nie powtórze ale...... moze kiedys....... A tak wogóle wtf z tymi ssami nie moge ani jednego walnac........Fuck |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Wydaje mi się, że czas wytłumaczyć wszystko do końca i jak powiedział Karwa zamknąć ten temat.
A więc tak: 1. Jak zrobić ten "trick"? Lord Muminek pozwolisz, że zacytuje: Cytuj:
3.Game Master nikogo nie uderzył, gdyż po prostu tego zrobić nie może... Formą jego "ataku" jest ban. Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() no ok ale powie mi ktos jak sie obudzic z takiego snu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @wazz
1.Jeśli jesteś właścicielem domku to możesz po prostu wyrzucić siebie z łóżka. 2. Gdy w domku jesteś tylko gościem masz 2 opcje: -poprosić właściciela domku o to, aby "opróżnił" łóżko(po prostu wyrzucił Cię z niego). -zaczekać do codziennego zapisania serwera. Pozdrawiam...
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Hehe fajne sski. Dobrze że bana niedostałeś. :tongue: Mam pytanie czy skorzystałeś coś na tym bugu??
![]() |
![]() |
![]() |