|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ech... niech bedzie, ze to wrzuce
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#63 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2. Domyslam sie, ze 99% osob wypowiadajacych sie przeciwko paradzie nie tknelo palcem ani jednego pedala, natomiast 80% nie tkneloby takiego, gdyby nawet byla mozliwosc... 3. W Indiach pala zywe zony wraz ze zmarlymi mezami? Phi, to tez tradycja... ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
PS. Chciałbym ci za***ać w ryj. =D
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() @Shan: nawet, jesli w podpisie ma tekst, badz co badz, nazistowskiego utworu nazistowskiego zespolu? Tylko czekac, az wytatuuje sobie na piersi Hakenkreuz (vide pewien film, tytulu nie pamietam).. I OK, zgadzam sie - ma prawo NIE LUBIC. Ale on powiedzial (napisal?), ze ich NIE TOLERUJE. Noticed difference?
@zolwik: zapraszam. Nawet chetnie odbiore cIE z dworca =P Btw, pozdrow swoich przyjaciol weszpolakow i wujka Romka G(ottmituns). =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
A niech sobie będą mniejszości seksualne, religijne, co wam do tego? Cytuj:
Nazizmowi już dawno świat podziękował... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Czy ja nie napisałem że nie jestem nazistą? Nie uważam teorii o podziale ras na lepsze i gorsze za prawdziwą, nie uważam że aryjczycy powinni rządzić. Nie jestem również wrogiem żydów. Wszechpolakiem bym być nie chciał. Zbyt pochopnie wyciągacie wnioski. Pozatym trochę źle się wyraziłem. Gejów nie lubię, parad równości nie toleruję.
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Nie rozsmieszaj mnie. Dlaczego nie mialbym mowic na Ciebie "losiu", albo na kogokolwiek innego co mowi na homoseksualistow, ze sa odszczepiencami itd.? Dlaczego na Ciebie nie mozna a na nich tak? Kto ci dal prawo byc lepszym od nich? Jak ktos mowi ze go obrzydzaja geje, lezby. To ja mowie, ze mnie obrzydzaja takie teksty. Ten kto to mowi jest sam chory i powinnien sie leczyc. Tez mi sie nie chce czytac pozniej ich wypocin, ale maja do tego prawo. I spewnoscia twoje reposty o gowniarzu mnie zniszczyly. Splywa to po mnie. @ Alll Jesli ktos cytuje moje zdanie zauzmy iz mowie ze "homo tez maja prawo do robienia parad". To na litosc boska darujcie mi cwaniakow ktorzy odpisza cos w stylu "ameryke odkryles". Wow. Poprostu pisze to w odniesieniu do czyjejs wypowiedzi, ze oni tego prawa nie maja. |
|
![]() |
![]() |