|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Itemki masz dla FACC ;] Kurde, ludzie tak bardzo chcecie te pacce to za***rdalac z ulotkami czy czyms i bedizecie mieli pacca, a potem labo drugi raz se poza*******acie albo kupicie za kase w tibii. Ale przeciez lepiej kupic g-arm i poszpanowac przed kolegami PACC ktorzy nie maja niz dolaczyc do ich grona. ehhh CIP nie chec wcale duzo pieniedzy. Zobaczcie se taka ultime online. Sama gra 119zł i 40 zł co miesiac chyba. Nie masz kasy?? To nie ze masz mniejsze mozliwosci tylko odrazu wypi**dalaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Mam pytbanie Ancient Scaraby sa szybkie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Nie wiem czemu ale nie widze zdjęć.
![]() Widziałem natomiast drugi temat, a w tamtym już widze zdjęcia. Chciałbym sie dowiedzieć nastepującej rzeczy: Porównanie nowych potworów do tych starych. Chodzi mi o to, czy na przykład Hiena = Bear? Wiadomo kiedy będzie ten update? Bo na pewno nie dzisiaj, było by napisane na stronie : Working. Update (10:00 - 13:00 CET) Coś w tym stylu. Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() update miał być w weekend. weekend już sie skonczyl a updatu dalej nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Teraz wchodzę na tibię i pisze connecion timeout, gram na titanii, moze to juz update?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Jak wszedlem na tibia.com i wpisalem Dabeek to zobaczylem ze jestes z sanoka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() wooooooooooow fajne dzewka 8) ale grafa fajna teraz bedzie juz sie nie moge doczekac, koniec ze spamem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() dzieki za ss'y pokazales mi i innym jakie bedzie miasto i nowe stwory
GZ zas ilosc zdiec i jakosc |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Wcale nie >.< Upd nie mial byc w weekend, ktos tak przypuszczal... Ja moge powiedziec ze bedzie wczoraj, i jest to tak samo wiarygodne >.< Tak wiec niewiadomo kiedy bedzie upd, jedyna PRAWDOPODOBNA wiesc to to, ze w tym miesiacu, lecz nawet to potwierdzone nie jest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Cytuje:
,,Podobno oprócz hien nie ma ŻADNYCH nowych potworków, oprócz trupa dżina, skarabeusza i larwy`` Top chyba nie bedzie dzina, skarabeusza i larwy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Nie było ich na tym teśćie z którego pochodzą te skriny. Potem ruszył jeszcze jeden test, już z nowymi potworami, jednak z nudów wcześniej powyrzucałem cały eq i nie mogłem za bardzo sobie z nimi powalczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
![]() |
![]() Ja ruwniesz zostałem zaproszony prze CIP soft do Ankrahumn i muszę powiedzieć że jest ono wspaniałe niestety Screeny gdzieś mi się zapodziały. Djin jest łatwy papa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() No SS'ki są wypasione jesli moge wiedziec jak wy dostaliscie zaproszenia a ja nie z jakiegosz to powodu niekturzy dostali a inni nie ??!!
|
![]() |
![]() |