|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Pan Klocek, ze świata Titania. Po prostu pomógł, a nawet sama chęć się liczy.
Miłego Wieczoru.
![]() |
#62 | |
Zbanowany
|
![]() @Kshaq: 65 jak juz i 40..
No cóż...bo niby czemu miałbym nie grać na Rooku, tfu ? Cytuj:
@Milan: Rotfl, podobno. Widzisz, ufasz swoim kumplą? Bo ja tak. Pozatym, jak byk jest napisane "NIE chce pomagać newbie, ba - byłem nawet świadkiem, gdy jednego z nich, gdy ten zapytał się o pomoc - zwyzywał." Więc jedną takową złą akcje widziałem. O drugiej napisałem, ponoć. Imo zły rookstayer, ale lista jest Twoja, i to Twój wybór kogo dodasz, a kogo nie. |
|
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Cytuj:
A temat dla mnie ogólnie trochę bez sensu. Wszystko zależy od tego, ile ktoś ma kumpli... Ja mogę np. zgłosić świetnego Rookstayera i powiedzieć, że jest noobem, że mnie strapował itd.. I kto to sprawdzi? Cytuj:
Ale ogólnie, życze szczęścia w prowadzeniu listy i fajnie, że komuś sie chce. Tylko zasady jakieś takie... szare? |
||
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Gracz xxx na świecie yyy trapowal ludzi (na mino hell) z powodow braku kasy i wielkiej nudy. (Ja wiem najlepiej)
xxx-Rycerski Cinek yyy-Arcania [[CHCE BYC TYLKO W CZARNEJ LISCIE BO TAM MNIEJ TLOKU ![]() P.S. nie wiem do czego sluzy ta lista "dokladnie" wiec podalem te dane ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rycerski Cinek - 10-07-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
|
![]() Gosto de Melancia z Honery. Z zabitych potworów kładzie wszystko na ziemie i blokuje potwory.
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @Up: Na stos.
@Topic: Siema!! To ja powiem tak odnośnie tematu "Biała i czarna lista." Maniak Rookslayer to teraz mój kumpel, ale na rooku mnie z trapował. P.S To Polak Lady Tamaredos chyba taki ma nick jest Polką i jak ją poprosiłem o to by otworzyła drzwi do bear room od razu zaczęła mnie wyzywać między innymi od noobów. Podsumowanie - nie wiem co oni robią na białej liście! ![]() (jest to PW do mnie). Odpisałem to i owo. Oto odpowiedź: LOL!!!! 1. Umiem czytać to ty przeczytaj lepiej jeszcze raz ten temat !! 2.Wycinki: "Biała Lista" Askara Lady Tamerados * ? Maniak Rookslayer * ? *Trapowanie nadaje się do Czarnej. Usuwanie noobostwa do białej. 1sze i 2gie razem do szarej. I gitara gra. Nie wiedziałem gdzie to dać więc stworzyłem to . P.S jest jak napisałeś (Podobna lista znajduje się w temacie Pawiegooczka ale jest tam nie zauważana) jest to lista Pawiegooczka, ale ja ci tu daje informacje do poprawy listy. Widać, że dzieckiem w tym gronie jesteś ty ![]() ![]() Mój komentarz: Ktoś jest na liście ponieważ ktoś inny go zgłosił. Może i też trapuje ale JA o tym NIE wiem. To WY macie to zgłaszać. I jest również tylda '~' jak ktoś jest jeszcze w innej liście. I to jest MOJA a nie PawiegoOczka lista. Zgłoszenia daje się TYLKO w temacie. Nie ma 'anonimów'. Przez wakacje nie zawsze mam czas. Niestety dziś nie ma aktualki. Może jutro. |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nosane: To nie jest konkurs, że kogoś kryjemy. Jak chcę kogoś pokryć to nie zgłaszam. A jeżeli chodzi taki noobek 'plx plx' i nie daje Ci spokoju nie zdziwie się, jak go trapniesz. Po to jest szara.
Wszystko zależy od uczciwości. @Gallar: Dodałem Kshaq'a bo Ci wierzę. Źle przeczytałem. Przepraszam. @Topic: Lista uzupełniona. Przepraszam za double posta. |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Dodaj Candię i Menerę, bo brak nowych serwów gryzie w oczy
![]() Dodać tyrisa rookstayera (pl) do białej listy! pomógł mi ostatnio w mino hell a oprócz tego pożycza mi kase, pomaga w oddawaniu kasy do depotchara jak jest dużo ludzi w training room i przede wszystkim nie kradnie |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Odradzam Xerene... same ćwoki tam grają... Pell Prodigy, Axoguevara... o takim Outsane to nawet nie wspominam =P By the way... nie wiem czemu, ale nigdy nie trapuje noobów, nawet jak mi kradną loota, etc... czasami, jak już mnie któryś bardziej zdenerwuje, to mu mówie "You are most brainless newbie, I've ever seen" i przeważnie ów noob jest na tyle rozgarnięty, żeby zrozumieć, co chciałem mu przekazać ![]()
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Mike Rook ze świata Julera. Pomógł,na poczatku jak stworzylem nowa char po deaddzie poprzedniej
|
![]() |
#72 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Gracz Songo Qan na serwerze Danera Pomógł mi z własnej woli wykonać katana questa
||
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Na Galanie dopisz do białej listy
Matthew van Dyk, Ziomniks, Eunike Wszyscy pl ![]() Chetnie pomagamy nowym graczom itp ![]() Pozdro ![]()
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Dodaj z 2 osoby z Morgany.
Obie do czrnej listy. Oto one: ...Nick: Messive ...Świat: Morgana ...Powód: Ogólne n00bienie, wzyzywanie itp. ...Nick: Ciufcia<lol> ![]() ...Świat: Morgana ...Powód: Trapowanie |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Kenstlas Crirasru <hiberna> do czarnej listy!!! strapowal mnie w mino hell!!! stracilem wszystko co mialem a potem sie smial!!!
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Tituf
Profesja: Druid
Gildia: Compeany Of Diablo
Świat: Harmonia Rox
Poziom: 33
Skille: x/x
Poziom mag.: 39
|
![]() No to tak na bialej liscie w Hiberna jest Gu Rokguardian ktury niestety jusz nie gra w tibie,byl to muj najlepszy kolega w tibi na rooku i on oczywiscie z polski wiec mozna zmienic znak zapytania na "pl" i chcialbym dodac na biala liste Sir-Puchatka i Sir Herbsta sa to swietni gracze kturzy pomagaja wielu poczatkujacym ostatnio widzalem jak robili free items cale ekwipunki wywalali wiec prosze o zapisanie ich na biala liste
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Czarna lista dla pani
Lomeril Maniadyma Trimera 11lv Śmiga na cave bocie zabijajac nowym raty -.-
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Empire
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Roman Malz
Jamera lvl 15 na czarna liste, wielkokrotne trapy i tego typu sprawy
#79 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Rookstayer
Imię: Resone'Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ...
Świat: Xantera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zmiany zapisane. Jak coś nie zrobiłem - pisać. Sorka, że dopiero teraz.
|
![]() |