|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Notop... dosyc pobierznie, niemniej znam troche Wurzela, i jestem 100% pewien ze nie uzywa.
![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() @up
klamiesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
"Please keep in mind that also Premium Accounts are real money. Consequently, advertising the trade of Premium Accounts for Tibia items is prohibited." I nie siej glupot.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 21-06-2006 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() "klamiesz" to chyba byla ironia ; d
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego było wczesniej, przeczytaj post Judi~ http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227706 i nie siej głupot edit: aha, panie mądry, chodzi o fakt sprzedaży a nie reklamowania, naucz się czytać @down jeśli byłem uszczypliwy to sry, po prostu chciałem potwierdzić swoje słowa @draz tam na dole to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 22-06-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 23-06-2006 o 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwi mnie w tej sprawie jedna rzecz, albowiem Wurzel juz jest "skasowany" a na erigu nadal tego nie ma zaznaczonego, jak w przypadku Bekki z Mythery. Czyżby błąd w automacie Eriga? (confused)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic... ![]() Cytuj:
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 26-06-2006 o 23:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() @Phoe~
Sam zes jest noob... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gdzie nie wejde i nie poczytam to widze jak jezdzicie Phoelerius co on wam kurwa zrobil, jezeli to prawda to huj ci do tego ze kupuje itemy na allegro albo ze siedzi w PZcie i jest huntowany co was to kurwa obchodzi stac go na to niech se kupuje boze, a jak cos ci nie pasi to zraportuj go zawsze sie jakies dowody znajada a jak nie masz dowodow i muwisz to bezpodstawnie to zadkaj ryj i idz spac -.-
@topic Zal mi kolesia napracowal sie gral 5 lat i co delete i teraz albo zuci tibie albo zacznie gdzies grac dalej tylko czekac az Cipsoft zbanuje kolejna osobe z elity tibijskiej... EDIT kkurwa mac poczytajdzie jeszcze co to jest noob na forum albo wpiszcie sobie w wikipedia jak kurwa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem chyba ze wbil ten lvl na rabitach<--"ironia" @down To powiedz czemu sie myle podaj jakis powud albo cos ... czekam na odpowiedz na Priv albo w ponizszym poscie Dobranoc -.-" <Zbulwersowany>
Ostatnio edytowany przez Dregar - 27-06-2006 o 01:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Przed graniem następną postacią niech sobie dokładnie poczyta zasady oficjalnego forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Wscieklbym sie,ale tylko lekko i olalbym ta gre ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Dra~ ekhm... opier*****sz innych za to, że wyzywają siebie i robią posty nie na temat a SAM TO ROBISZ -.-
Obrażasz użytkowników tego forum bo dzielisz konto z bratem i masz duży level to kozak? huh? Sam jesteś noob i tyle !!! Też masz podniete, że wyrobiłeś sobie plecy i moge kozakować ile chcesz co? Zrób na Antice postać i zobaczymy kto jest twardy i kto kogo będzie nazywać noobem... ![]() By Ciebie szwedzi gnoili równo na prawo i lewo >.< @Pan Tateos znany jako MR.LUBIĘ SIĘ BULWERSOWAĆ Co ja czytałem na Sarmantach forum...ojojo No tam to jak GM sie poczuwasz...Krytykujesz ludzi za nicki ![]() A zresztą burak jesteś i tyle Temat jest o Wurzelu a nie o Phoeleriusie Jak będzie temat : PHOELERIUS - BANISHED: Cuz he was suppressor of noobs To możecie sobie pisać o Phoe TU jest o Wurzelu i tu piszecie o Wurzelu -.-
Ostatnio edytowany przez BOtter - 27-06-2006 o 11:32. |
|
![]() |
![]() |