|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
|
![]() Żyjesz sobie żyjesz...wybierają Ciebie Papieżem...i myślą ile ty pożyjesz
takie coś dołowało by mnie kompletnie;/postawcie się w jego sytuacji wchodzi po Wielkim Papieżu a oni już odliczają ile...jeszcze inni myślą że jako 11 czy 12 letni chłopak był Hitlerowcem całą duszą. Myśle że to dobry wybór,że będzie dobrym papieżem. btw.Math@ Adam to Rumcajs z wąsami,papież niemiec to 2 wcielenie Hitlera.N/C |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
OMFG. Doprawdy, womitować mi się chce, jak takie rzeczy czytam. Tekst o tym, że Ratzinger wygląda zdrowiej niż 78-letni JPII odnosił się do informacji, że Ratzinger też przeżył jakieś ciężkie chorubsko - a mimo to wygląda od cholery lepiej od Karola Wojtyły. Ale nie - lepiej powiedzieć, że sobie sprawy nie zdaję. -.- Cytuj:
Nie cierpię takiego nacjonalistyczno-rasistowskiego pieprzenia. Myślisz, że Ratzinger miał jakiś wybór? Nie, poinformuję cię, że nie miał wyboru - albo mógł wstąpić, albo dostać kulkę w łeb i cześć. Nie dziwię się, że wybrał wstąpienie. Jeszcze powrócę do tego wielkiego halo związanego z wyborem nowego papieża. Popieram Matheousa - w temacie o śmierci Papieża masa dewotów się wypisywała, jak im to cholernie żal papieża. Chyba chcieli pokazać, jacy oni są pobożni (a w autobusie to nawet staruszce miejsca nie ustąpią, typowe). Tu jest podobnie - tyle, że z przewagą ludzi bluzgających na to, że Niemiec został papieżem. -.-
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Top: Niemiec papieżem!! Matko, koniec świata! Wszyscy pójdą w piach! Hitlerjugend papieżem!! Łapać za broń, bracia katolicy! Zabijmy faszystowskiego drania bez litości i miłosierdzia!!! Ostatni gasi światło. |
|
![]() |
![]() |
#86 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Masz problemy.. Tak jak mowili wczesniej.. nie wybieral tego sam. Kazali isc, to szedl. Kazali strzelac (pewnie nie kazali, ale nvm), to strzelal.. inaczej juz by pewnie nie zyl.[/i] @Topic: Nie jestem jakos szczegolnie happy z wyboru nowego papieza. Jakos mi to tak.. eerm.. "lata".. |
||
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Hah, przypomniało mi się stare ludowe przysłowie...
Żołnierz strzela, Bóg kule nosi. A papież, jak to papież - nie mój, więc wisi mi i dynda, kim on jest, though.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ech wogóle nie wiem czemu niektórzy tak narzekają na nowego Papieża, szkoda że jeszcze panuje stereotyp że niemcy są źli, może warto zobaczyć takie filmy jak "Pianista" czy "Upadek" (one nie mają usprawiedliwać tylko coś pokazać), ten kardynał był prawą ręką poprzedniego Papieża i to raczej nie jest zły wybór, oczywiście ma plusy i minusy, mi w nim tez pewna rzecz nie odpowiada, ale jednak posty typu "Koniec świata, bo niemiec po polaku" są jak dla mnie przesadzone...
Ostatnio edytowany przez kagan - 20-04-2005 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() mi ten papież wydaje się fajny... conajmniej z wyglądu... a będzie z nim to samo co z Janem Pawłem II... każdy zwróci na niego uwage dopiero wtedy kiedy będzie umierać bo kiedy spytałem kolegów czy kiedykolwiek oglądali Msze w wykonaniu Jana Pawła II... ODP: NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE...
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Ech.. wy rasiści >.>.. |
|
![]() |
![]() |
#91 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Czyzby nowy Ojciec Swiety, Obersturmführer Benedikt wywolywal jakies kontrowersje? Przeciez to kochany papiez, pomniki mu stawiac, ulice, place i szkoly jego imieniem nazywac, a nie zarzucac nazistowska przeszlosc. :P
PS. ![]() P,ANMSP. Ostatnio edytowany przez Polinik - 20-04-2005 o 22:42. |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() 1. Nowy papa będzie dobry.
2. Wszyscy, którzy powiedzieli, że "On jest z Hitlerjugen" pieprzcie się! Moge powiedzieć, że nowy papież na 100% będzie bardzo dobry, szkoda tylko, że nie ma zamiaru robić wielu pielgrzymek ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @down Ano, rzeczywiśćie. Ostatnio edytowany przez Dryb - 22-04-2005 o 07:07. |
||
![]() |
![]() |
#94 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Nieobecny.
|
![]() Mała prośba: chcecie sią kłócić o wiarę, zapraszam do osobnego tematu. To jest temat o Papieżu, a nie o tym w co kto wierzy.
[EDIT] Dobrze. Wybaczam. Ale offtopica nie będzie. Nie chcecie się trzymać tematu, to zamykam [/EDIT] Ostatnio edytowany przez $corcerer - 23-04-2005 o 00:59. Powód: Ech i ja chcę zdawac maturę z polaka.. szkoda słów.. |
![]() |