Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-10-2004, 10:38   #81
Dowizul z Inferny
Użytkownik Forum

Dowizul z Inferny's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Dowizul z Inferny ma numer GG 3923320
Domyślny

za iles tam milionów lat 5 czy 10 chyba słońce wybuchnie i zamieni sie w czerwonego olbrzyma który zniszczy cały układ słoneczny

P.S morze koniec ludzkosci nadejdzie wczesniej ale ta data to data zniszczenia układu słonecznego

Dowizul z Inferny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-10-2004, 10:44   #82
Knight Marker
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole

Knight Marker ma numer GG 4263482
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dowizul z Inferny
za iles tam milionów lat 5 czy 10 chyba słońce wybuchnie i zamieni sie w czerwonego olbrzyma który zniszczy cały układ słoneczny

P.S morze koniec ludzkosci nadejdzie wczesniej ale ta data to data zniszczenia układu słonecznego
Hmm gdzieś to słyszałem To z encyklopedi CHYBA albo jeszcze z czegos powszechnego. Wątpie w te olbrzymy . ALE przecież WSZYSTKO jest możliwe
Knight Marker jest offline  
stary 10-10-2004, 11:14   #83
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Ogniska nie umeili rozpalić?
Wiesz - historia ma pełno błędów.
Co nie znaczy, ze wszystko co teraz mowia naukowcy jest prawda. Najlepszym wrecz tego przykladem jest to, ze sprzeczaja sie czy Jezus narodzil sie 40 lat przed "wlasnym narodzenieM", czy moze 8 lat po, a nie wiedza, czy Jezus wogole istnial...
Cytuj:
Obozowiska w ameryce północnejmają po 50 000 alt i tam były ślady po "ogniskach".
A wiesz ze czlowiek powstal duzo wczesniej?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wiem.onet.pl
Powstał w środkowym plejstocenie, ok. 100 tys. do 250 tys. lat temu
~
Cytuj:
A inna sprawa- wtedy nei było czegoś takeigo jak ograniczenie - czemu niby nie możesz czegoś zrobić?
Skad wiesz? Byles tam, czy moze slepo wierzysz naukowcom, ktorzy co pol roku zmieniaja poglady i tworza nowe - te_juz_na_pewno_sa_dobre - filozofie powstania swiata, czlowieka etc.?
Cytuj:
BO często twój umysł sie ogranicza i nie pozwala ci wykonać czegoś bo ty "wiesz" ze ci się to nie uda...
A oni mieli wysoko rozwinieta cywilizacje, zamiast biegac latali, znali magie, stworzyli plany "jutrzejszych" komputerow i latali w kosmos. Dodatkowo ogladali telewizje, grali w pilke nozna i nie wiedzieli, jak wydobywac metal - wiec wszystko tworzyli z kamienia i drewna. Aight, znowu sie wszystko zgadza.
Cytuj:
hmm... czytam sobie ten temat i jestem ciekawy jak zareagujecie jeśli się wasze prognozy nie spełnią ?? Będzie dawać kolejne daty ?? LOL
Sledzu, a na co liczyles? Codziennie rodza sie glupcy...
Cytuj:
To byl cynizm?
Raczej nieudana proba osmieszenia mnie.
Cytuj:
"Morze"(Bałtyckie?) zajrzysz do slownika zamiast pier.dolic glupoty na forum?
Ivul BK
Over and out...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline  
stary 10-10-2004, 12:38   #84
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

e@Baron niechcem zmieniac dyskusji w "Czy Jezus IStnia naprawde" ale sei niezgodze z tym co powiedziales. Jezus NAPRAWDE istniał i sa na to historyczne dowody. NA religi cos mowila siostra o tym..... kiedys rzeczywiscie prubowano udowodnic, że Jezus nieistniał, lecz wkoncu znaleziono dowody, że jednak istniał. Nieważne kim dla ciebie jest Jezus. W każdym razie napewno istniał
Nightwalker jest offline  
stary 10-10-2004, 13:02   #85
zadki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2003

zadki ma numer GG 2154385 zadki ma login Tlenu zadki1
Domyślny

Nightwalker jak sie nie myle to chyba nawet Tacyt (ale niewiem czy napewno moze mi sie pomylic) spisując historie imperium rzymskiego zawarł wzmianke o Jezusie w swoich spisach..... A jeśli chodzi o ten błąd kiedy sie Jezus narodzi to obliczał to minch a jak wiemy mylić się jest rzeczą ludzką... Mamy rok 2004 i misie to bardzo podoba jak nikt sie nie czepial w hu czasu to poco sie teraz czepiac przecierz jest dobze ;].....
zadki jest offline  
stary 10-10-2004, 14:37   #86
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

1. Wybuch słońca.

Za jakieś 6 mld lat Słońce wyczerpie zapas paliwa wodorowego i helowego, zacznie więc przerabiać coraz cięższe pierwiastki, jednocześnie puchnąc niemiłosiernie. Będzie powiększać swą objętość, tak, iż pochłonie Merkurego oraz Wenus. Płaszcz słoneczny będzie bardzo blisko orbity Ziemi, jednak nasza planeta pozostanie wolna. Nie zmieni to faktu, iż potworna ilość wypromieniowanej energii słonecznej trafi do nas, powodując wygotowanie oceanów. Skały zamienią się w morza roztopionej lawy, wszelkie życie w tych warunkach będzie niemożliwe (do tego czasu najpiewniej będziemy siedzieć na Marsie albo nawet dalej. Potem nastąpi wybuch (tzw. Supernowa) który zmiecie Ziemię z powierzchni kosmosu (bomba wodorowa to przy tym pierdnięcie komara).

2. Przepowiednie

Zauważcie, że po jakiejś katastrofie/wojnie/katakliźmie mnóstwo mówi się o tym, że np Nostradamus to przepowiedział. Albo były takie zapiski Majów, które mówiły o tym wydarzeniu. Jakoś nikt nie mówił wczreśniej że coś takiego się wydarzy (czemu 10 września 2001r. nikt nie mówił o tym, że jutro WTC przestanie istnieć?? Czyżby wszyscy nagle zapomnieli?) a dzień potem we wszystkich babskich gazetach artykuły wrzeszczały " NOSTRADAMUS TO PRZEPOWIEDZIAŁ!"

GÓWNO_PRAWDA

Po prostu ludźmi rządzi:
  • Pogoń za sensacją (a co za tym idzie: forsą)
  • Łatwowierność (kto nie wierzy w Boga, uwierzy we wszystko)
  • Głupota
PO wydarzeniu każdy jest mądry, bo ta/tamta linijka napisana przez tego/tamtego wieszcza/proroka pasowała do tego/tamtego wydarzenia, więc ludzie napędzają maszynę.. INTERPRETUJĄC rzeczy PO FAKCIE. Przecież tam wszystko jest napisane ogólnikowo! Każdy rozumuje jak chce, a przepowiednia ma być jasna: "Tego i tego dnia o tej i tej godzinie wygarzy się to i to", a nie gdybanie i wymyślanie textu.
Czytałem, że Majowie przepowiedzieli koniec świata na godzine 9.15 dnia 20 marca roku 2000. Wstałem sobiee o 8.00 i czekałem na dworze. Jakoś nic się nie stało... Wieczorem w wiadomościach mówili że to jednak za pare lat... i tak przeciągają ten koniec świata i przeciągają... Ileż można do cholery?

3. Katastrofy
Nie tyle jest ich coraz więcej, co więcej o nich wiemy- satelity, Internet, telewizja zmieniły prędkość przesyłu informacji- teraz wiemy praktycznie o wszystkim- nie tak jak kiedyś, kiedy o wojnie zawiadamiał zdyszany goniec na prawie zdechłym z wycieńczenia koniu...

4. Początek i koniec:

Zgodnie z teorią Wielkiego Wybuchu (tak zwaniej osobliwości) na początku _cała_ materia była skupiona w pojedynczym punkcie o nieskończenie małych rozmiarach. Potem to coś wybuchło (cholera wie czemu) dając początek:
  • Czasowi (pamiętajmy że czas to krzywizna przestrzeni)
  • niezerowej Entropii (mierze nieuporządkowania wszechświata)
  • Materii
Najprawdopodobniej koniec Wszechświata (jako takiego, w którym żyjemy) nastąpi w momencie rozpadu protonów (nie zapominajmy że cząstki mogą annihilować) A co za tym idzie, rozpadem materii znanej nam w takiej formie, w jakiej istnieje teraz. Wszechświat będzie się skałdał w 99% z promieniowania- tak jak na początku, kiedy było jeszcze za gorąco na trzorzenie się protonów, elektronów i neutronów.
Zauważmy jednak, że koniec świata też jest wydarzeniem względnym. Teoria względności Einsteina zakłada, że żyjemy w czterowymiarowej przestrzeni nazywanej czasoprzestrzenią. W takim wszechświecie istnieją cztery rodzaje oddziaływań:
  • Grawitacyjne
  • Elektromagnetyczne
  • Słabe jądrowe
  • Silne jądrowe
Istnieją też ciekawe aspekty, głównie związane ze światłem: otóż światło można pojmiować jako energię (a dokładniej kwanty energii)) , lecz również jako cząsteczki o zerowej masie - fotony. I nie ma w tym nic złego! (dualizm korpuskularno-falowy) Co z tego wynika?
Okazuje się, że grawitacja oddziaływuje na światło- czyli że można powodować zmianę biegu promienia świetlnego. Ale nie tylko- czasu również!
Okazuje się, że we wnętrzu czarniej dziury istnieje osobliwość, bardzo podobna do tej z początku wszechświata. Jeżeli wpadlibyśmy do wnętrza czarnej dziury, to raz że nie udałoby się nam uciec, dwa, w pewnym momencie zostalibyśmy wykręceni jak spagetti - na nasze nogi działałoby dużo większe przyciąganie niż na głowę, a 3 że czas przestałby istnieć!

Ergo: koniec świata istnieje w wielu miejscach wszechświata jednocześnie z trwającym światem !

Czy taki będzie koniec? Któż to wie...
(ale imho jest to lepsze wyjaśnienie niż takie że dznia tego i tego nastąpi koniec świata- i jak to ma wyglądać? że niby na niebie pojawi się wielki napis THE END i wszyscy wyjdą z kina do innego wymiaru?)

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 10-10-2004, 14:45   #87
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Domyślny

@ $cor
Dziekujemy za wyczerpującą wypowiedz

Topic: Jednego mozemy byc pewni: Kiedyś koniec świata nastąpi i jesli ma wymrzec cała ludzkość musi to być wtedy, nim skolonizujemy Marsa

Ktoś tu zauważył, że mamy potwornego farta, że nic wiekszego (procz meteor ktory przyczynił sie najprawdopodobniej do rozwalenia dinozaurów) na ziemie niespadło! Zbieg okoliczności?
Nightwalker jest offline  
stary 10-10-2004, 14:55   #88
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Btw, podobał się "Mój" tekst? Warto przeczytać mimo, iż długi!
Dr.Unknown jest offline  
stary 10-10-2004, 15:08   #89
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Domyślny

@UP nawet nawet no coz... ja cos slyszalem ze za 100-200 lat ale coz...
W grudniu sie wyspowiadam(jak prawie zawsze no i na Wielkanoc tez ) ehhh jestem grzeszny, ale mam nadzieje ze dostane sie do raju (najpierw do czysca ofkors bez tego nieda rady) ale nierozpaczam nad zbawieniem bo to tez grzech.
Nightwalker jest offline  
stary 10-10-2004, 15:47   #90
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Scor - koniec swiata bedzie wtedy jak cos rozpieprzy ziemie... Proste? To bedsie koniec TEGO swiata. Koniec innego swiata bedie np jak rozpieprzy Merkurego-to to bedzie koniec Merkurego. Ale wszyscy Ziemianie czekaja na koniec Ziemi i umownie to nazywaja koncem swiata majac na mysli ten swiat bo inne maja gdzies Proste?
Ale tez te przepowiednie to wg mnie troche naciagane... No bo skad by mieli wiedziec? Zjawiska paranormalne, telepatia, fiu bzdziu i nie wiadomo co jeszcze... Moglbym zrozumiec jakby np jakos naukowo to przewidzieli-np obliczyli ze kometa Halleya porusza sie do ziemi pod katem 0,5 stopnia wiec za 10000 lat w nas przypieprzy i to bedzie kuniec, albo ze przez 1000 lat sprawdzali jaka srednice(pozorna ma slonce i zauwazyli ze sie powieksza o 0,000000000000000000000000000000000000000000000000 1 mikrometra rocznie wiec za piecset miliardow lat moze eksplodowac No to takie przewidzenie bym zrozumial. A wierzenie nawieedzonemu gosciowi ktory gada enigmatycznie to juz jest-jakby powiedzial Pratchett-glowologia-mowicie ze byl wielkim prorokiem bo w to wierzycie, bo wam to wmowili, a jest tak jak gadal Scor ze przed danym zdarzeniem nikt anwet nie podejrzewal ze dana przepowiednia dotyczyla wlasnie tego. Wiec przepowiednie odpadaja
A dyskusje o koncu swiata to cos jak dyskusje o smierci-mozna dyskutowac kiedy to moze byc(LOL), jak i dlaczego a na cholere sie straszyc jak i tak predzej czy pozniej sami tego doswiadczycie... No to tak z koncem swiata moze zobaczymy moze nie.
@Night-ja tam nic do busha nie mam tylko tak mi sie napisalo
Ale jedno jest pewne-niezaleznie od tego co tu napiszemy, co przepowiedzie dwoch pijakow po paru glebszych, co orzekna naukowcy-koniec swiata bedzie wtedy,kiedy BEDZIE. I jeszcze pewne jest ze ludzie i tak beda o tym gadac przedstawiac teorie i nawet gdy slonce juz wybuchnie i bedzie widac fale uderzeniowa lecaca w naszym stronie to na jakims nawiedzonym forum dalej sie beda toczyc dyskusje, czy koniec swiata bedzie dzis czy jutro-po prostu wtedy beda mowili troche innymi przedzialami czasu... Teraz mowimy za kilka milionow lat ale nawet gdy koniec swiata bedzie mial nastapic za minute to moze sie pojawic post 'Fala doleci do nas 2 minuty pozniej!!!'...
I tyle
stary 10-10-2004, 16:03   #91
Hallabard
Użytkownik Forum

Hallabard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
Hallabard ma numer GG 9015684
Domyślny

Z tymi prorokami, jasnowidzami i innymi nawiedzonymi nikt nic nie wie. Możę po prostu coś im się wyświetliło "tego i tego dania, tego roku, blablabla będzie to i to" Ja też moge powiedzieć że np. za 4 lata beda dwie katastrofy samolotów z powodu silnego wiatru etc. I jak to sie sprawdzi to bede prorokiem który przepowiada przyszłość ? Buahaha.... Nie martwmy sie, co bedzie to bedzie nie martwy sie na zapas. Po fakcie bedziemy sie martwic Jak ci prorocy, aztekowie, inkowie itd mogli wiedziec o koncu swiata skoro ten sie niedawno zaczal (no nie tak niedawno ) Znali cośtam z matmy geografi itd ale nie mieli tak dużej wiedzy ze mogli znac/przepowiedziec koniec swiata skoro teraz naukowcy nic nie przewidują poza wybuchem słońca. Koniec świata możę być spowodowany tylko (narazie) wojną atomową/nuklearną Ja osobiście nie wierze tym nawiedzonym ludzią to moja opinia

Hallabard jest offline  
stary 10-10-2004, 18:43   #92
Ernoth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Domyślny

@ Baron Kaldrick:
A czy ty wiesz że nei było tak jak ja mówie?
Historia ejst jednym wielkim załozeniem po części.
Ale mimo wsyzstko ludzie nie weirza w Ufo, a ono jakoś lata bo ejsrt za dużo zgłoszeń żeby to mogło być kłąsmtwo- są Piktogramy, są ludzie któzy znają telepatie i lewitację.
Isteniją Poltergeisty które wielu ludzi uważa za wymysł lduzkości dopóki nie doswiadczy.
Wiesz - Gdyby człowiek zawsze psotępował według natury to byśmy już dawno się pozażynali.
Poza tym może mi poweirz ze wierzysz ze piorun sobie rypnął w ziemię i tak powstało życie?
Więc jest wiele teorii.
Co do konca świata- njabliższe są 2 teorie - made by Aztecowie i made by NOstradamus.
Tylkojedna sprawa jest taka ze nei wiadomo jak czas liczyć (kopnięcie w dacie anrodzin Chrystusa)
Ernoth jest offline  
stary 10-10-2004, 19:01   #93
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
A czy ty wiesz że nei było tak jak ja mówie?
Nie, co nie zmienia faktu, ze wcale tak nie musialo byc...I w ten sposob sie zapetlamy.
Cytuj:
Ale mimo wsyzstko ludzie nie weirza w Ufo, a ono jakoś lata bo ejsrt za dużo zgłoszeń żeby to mogło być kłąsmtwo- są Piktogramy, są ludzie któzy znają telepatie i lewitację.
Taa? To czemu nagroda, ktora wyznaczyl jakis bogaty amerykanin (nie pamietam nazwiska -.-) bodajze o wysokosci 0,5 mlna dolarow za udowodnienie mu zjaiwsk paranormalnych w wybranych przez niego warunkach jeszce nie zostala odebrana? Co do UFO - jest na pewno, czy sa to te latajace spodki nad ziemia - nie sadze. A piktogramy rowine dobrze moze zrobic sam czlowiek...
Cytuj:
Isteniją Poltergeisty które wielu ludzi uważa za wymysł lduzkości dopóki nie doswiadczy.
Biroac pod uwage to, co naukowcy odkryli, to tzw. poltergeisty wystepuja tylko w miejscach o silnym naladowaniu elektrostatycznym, ew. w budynkach lezacych na bardzo mocnym polu elektromagnetycznym....
Cytuj:
Wiesz - Gdyby człowiek zawsze psotępował według natury to byśmy już dawno się pozażynali.
I swiat bylby szczesliwszym miesjcem
Cytuj:
Co do konca świata- njabliższe są 2 teorie - made by Aztecowie i made by NOstradamus.
Najblizsza jest teoria, ze ch.uj wie kiedy ten koniec swiata nastapi. Kazde inne pseudo-przepowiednie sie nie sprawdzaja...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline  
stary 10-10-2004, 19:54   #94
Dowizul z Inferny
Użytkownik Forum

Dowizul z Inferny's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Dowizul z Inferny ma numer GG 3923320
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Marker
Hmm gdzieś to słyszałem To z encyklopedi CHYBA albo jeszcze z czegos powszechnego. Wątpie w te olbrzymy . ALE przecież WSZYSTKO jest możliwe
nie z encyklopedi!!! z "discovery chanel" a ten olbżym to normalne coś w co zamienia sie gwiazda taka czerwona gigantyczna kula ktura niszczy cały układ troche info jak niemasz discovery mozesz przeczytać dokładnie o tych olbrzymach w "co i jak" w tomie pierwszym "fizyka współczesna"

Dowizul z Inferny jest offline  
stary 10-10-2004, 21:27   #95
Kredi
Użytkownik Forum

Kredi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń

Stan: Niegrający
Domyślny Hmm bardzo ciekawy temat.

Wiecie sam się nad tym nie zastanawiałem ale rozjasnie wam troszeczke.
Tak jak to powiedział pewien modek że warjacje na temat licczby 666 są rózne ale to nie jest zwykła liczba. To jest znak tego co żadzi dzisija tym światem. Czyli 6: polityka 6:handel 6: fałszywa religja
Apropo to taka symbolika że to jest liczba niedoskonała i kilka razy pokazano jej niedoskonałość bo aż 3 razy. To jest tak w bibli napisane jest że liczą doskonałą jest liczba 7( tak 7) a liczba 6 jest niedoskonała i bog pokazał jej wielka niedoskonałośc.
A koniec swiata tzw Apokalipsa może nadejśc nawet jótro. W bibli jest napisane "nieznacie dnia ani godziny" i jeszcze jest napisane " czuwajcie bo dzień Jehowy (JHWH, Jahwe) jest bliski". Mamy być ciągle ale to ciągle przygotowani. Zacytuje jeden werset z bibli Łukasza 12:39, 40 " Ale wiedzcie to, że gdyby gospodaż wiedział, o której godzinie przyjdzie złodziej, czuwałby i niepozwoliłby włamać się do swego domu. Wy też stale bąźcie gotowi, gdyż Syn Człowieczy przyjdzie o godzinie , której się nie domyslacie"

Ostatnio edytowany przez Kredi - 10-10-2004 o 21:29.
Kredi jest offline  
stary 10-10-2004, 22:56   #96
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Antychryści już od dawna atakują
Khan jest offline  
stary 13-11-2004, 22:58   #97
Stratos[PL]
Zbanowany

Stratos[PL]'s Avatar

Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore

Domyślny

a mi sie snil ze jestem na sonni wylaze ze swiatyni i wala mnie z ue ...
Stratos[PL] jest offline  
stary 14-11-2004, 18:59   #98
Emil1
Użytkownik Forum

Emil1's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2003

Emil1 ma numer GG 3909000
Domyślny

Ja wątpie w każdym razie żebyśmy zgineli od meteoru który udeży za jakieś 30+lat. Myśle, że technika będzie tam rozwinięta, że wysadzenie wszystkiego mniejszego od 1/4 księżyca będzie pestką. Ale nie wątpie w wojne która skończy się tym, że wszyscy odpalą swoje nuklearne petardy. Moja najlepsza teoria to chyba taka, że wybijemy sami siebie.
Emil1 jest offline  
stary 14-11-2004, 19:42   #99
Fenixon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004

Domyślny

Ehh... Jest jeszcze jedna data:

2016 - W Azje uderzy kawalek gwiazdy.

Ale ja w to wszystko niewierze. Trzymam sie bilblii. Poza tym to duzo bylo takich przepowiedzen. Pamietam ich ze 14.A tak naprawde to bylo duuzo wiecej.
Fenixon jest offline  
stary 14-11-2004, 20:11   #100
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

a wiecie kto zniszczy swiat???

JA!!!! (puszcza UE) BUAHAHAHHAHAHAHA JUHS NEI MA NIKOGO TYLKO JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania