|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Z Lizard Snakecharmers wypada You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz. narazie na tibi pl nie jest wpisana jako hełm więc pisze że jest takie coś. jest dosyc ładny z zielonymi skrzydełkami
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Z Assasina wypada Life Crystal, z dark Monka Ankh
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A ta tarcza to pewnie któraś z tych ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Według mnie też to jest charmer tiara. Też przeszukałem sprity i nie znalazłem żadnych tarcz prócz tusk salamander i sentinel(to co umieścił Radek). Chyba te tarcze wogóle nie istnieją.
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Trzeba odswiezyc liste potworow. Widzialam innego buga i waspa a do tego nowego owada: po parku w Carlin lata motyl!
![]() Do tego nawet sie depo zmienilo: teraz mozna wyjsc z pierwszego pietra na dach banku(tam tez sa zmiany) a z tamtad albo zejsc po drabinie albo przejsc na dom kolo depo. Bede wdzieczna jak zmienicie mape i(jak juz wspomnialam)liste potworow. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() @Radek 666
Ta tarcza to sentinel shield czy jakos tak i wypada z Lizarda Sentinela czy jakos tak ![]() Ostatnio edytowany przez Marek Tibioman - 17-08-2005 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() hyhy widze ze juz sie pojawily niektore nowe itemki tylko ze bez opis uale to nic krok do przodu
![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Aha, wydaje mi się, że Chamer Tiara, to nie zbroja tylko hełm, ale mogę się mylić ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Skille: 88/84
|
![]() Glupot ktos napisal ;p
You see a salamander shield (Atk:0 Def:26).It weighs 59.0 oz. Nie ma podanej wagi i jest napisane, ze nie wypada z zadnego potwora... Tymczasem mozna znalezc ja u Lizard Templar'a - dosc rzadko (trafilem w jakims 300/400) ;p To samo z: You see a templar scytheblade (Atk:23 Def:15).It weighs 29.0 oz. Rowniez brakuje wagi i napisane jest, ze to jakis quest-item, a wypada z Lizard Templarow ![]() Ostatnio edytowany przez Raszlo - 17-08-2005 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
KTOS NIE UMIE CZYTAC? sorka Dobo za cytowanie modka ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Skille: 88/84
|
![]() Wagi i tak nie bylo podanej ;p
Troche o potworkach: Lizard snakecharmer loot: charmer's tiara, red spell wand, small amethyst, golden wand, cape, dirty cape, bag, dead snake, kasa ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Wrocek
Imię: Slayer Robin
Gildia: Brak
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Chyba nikt tego wczesniej nie napisal wiec ja napisze z Kongra wypada Plate Armor dosc zadko bo na 3 h huncie mi tylko 1 wypadl
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() 18:08 Lord Chack: -----SELL LEOPARD ARMOR(arm 9) - Saphira -
Nie wiem czy ktos to zglaszal... ja ktam to usunac plz ![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nikt wcześniej nie pisał. Z Assasina wyleciał Steel Helmet. Moim zdaniem często bo wyleciały mi dwa a ubiłem około 15 Assasinów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() A więc tak:
Z merlkina wypada magic light wand i Small Amethyst Z kongry plate armor Carniphila paralizuje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rodef
Gildia: Thee Future
Świat: Jamera
Poziom: 104
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Z Tarantuli wypadł mi Steel Helmet, z Dworc Vodoomaster Strange Symbol
EDIT 1: Z Centipede wypada sword i mace. EDIT 3: Z dworca Fleshcostam wypadlo m iwlasnie bone shield. Ostatnio edytowany przez Roodef - 19-08-2005 o 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bie wiem pewnie ktoś to już pisał ale crocodile boots wypadają z ktokodyla
![]()
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Z hydry wypada crus helmet
Z dark monka life crystal Zeby lowic trzeba miec przynete Speary sie lamia(teraz do traina kamyki) Nowe potworki: hydra-hydra dark monk-ulepszony monk bandit-bandyta assassins bat-nietoperz butterfly-motyl carniphilas-roslina ludojad centipedes-gasiennica chickens-kurczak crabs-krab crocodiles-krokodyl dworc fleshhunters-dwork dworc venomsnipers-dwork dworc woodoomasters-dwork elephants-slon flamingoes-flaming gazers-summon elder beho elder beholders-elder beho kongras-kongo lizard sentinels-jaszczuroludzie lizard snakecharmers-jaszczuroludzie lizard templars-jaszczuroludzie merlkins-malpa pandas-panda parrots-papuga sibangs-malpa smugglers-szmugler spit nettles-roslina ludojad tarantulas-tarantula terror birds-wielki ptak tigers-tygrys Dark monk:silny potwor,leczy sie i potrafi za 120 z lapy wywalic Hydra:Bardzo silny potwor (silniejszy od d lorda) ale loot i exp dobry Inaczej wygladaja niekture potworki:bear,bug,pig,polar bear,snake,wasp W hg(hell gate)sa elder beho,o wiele silniejsze od beho chociarz normalne beho tez ulepszyli,elder beho summonuje gazery(takie male z 1 macka) Widl warrior uzywa haste a potwor zlurowany za daleko znika :/ Nowe wyglady broni: SWORDS spike sword,warlord sword AXE-----CLUB-----HELMETS legion helmet SHIELDS dragon shield,guardian shield,scarab shield LEGS-----BOOTS-----niektore itemki inne tez zmienily wyglad le nie chce mi sie o tym pisac ![]() jestem dumny z tego ze jestem polakiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |