|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Dark pecio
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Phoenix
Świat: Galana
Poziom: 17
Skille: ;p
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ![]() Created: Mar 10 2006, 15:45:59 CET 13 dni ![]() To oczywiscie ja xD Ghoul Room ;P Qwez big gz!! Kiedy annihilator? ![]() Ale mlvl xD ![]() Nareszcie Uhy ^^ ![]() Dlaczego nikt nic nie wkleja?? Ostatnio edytowany przez Pecio - 04-04-2006 o 10:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() poszlismy z komplami (tz. Miszczo Druids,Ja Miszczo knight, Miszczo Mag, i jakis obcy) na deserta postanowilismy sobie zrobic ss na koniec. Ja pomyslalem zeby zrobic drake komplą i zwinelem ich siano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahahaha niezdechłem buhaha xD ![]() ![]() ![]() co jest ?!?!?! nikt nie daje juz tu ss???????? ![]() ![]() ^^ Ostatnio edytowany przez Dawid Druid - 28-03-2006 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol jak troche w lvl zbieram sie to cos powkleiam
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
|
![]() Zaczołem grac na tym serwie wiec jak da rade o jakies wsparcie to przeslijcie mi cos do thais gurugwaj jak nie to chociaz napiszcie do mnie z pomoca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Moge cie zapytac co cie sklonilo na przejscie na tak niewdzieczny server jakim jest silvera? :>
Troche rozeznania, qwez to byl moj char teraz gra nim kto inny, jak cos pisz do Neo Shoter. Zenho to rodzinka panujaca na silverze, ktora tepi polakow jak tylko moze, ale sa wyjatki. Najwiekszym knajtem na silvie jest leo lenidas (spoko ziom), 65 ek, najlepszym palem reksio silver (...) 54 palek, najlepszym sorcem jest klukens (...) 48 ms, a drutem druid da first (...) 42 ed. Wszyscy kochamy silvere ![]() ![]() Maly cennik: Armor: legs: Bronie: DSM-100k+ -Golden 500k~ -Fs 7-8k G Arm-80k -Crown 50k -F Axe 20-25k C Arm-20-25k -Knight 25-30k -Bs 25k K Arm-7-8k -Plate 800 Gp -Gs 50k Helmy: Shieldy: -D lance 60k Crus 6-7k -Crown 12k -Skull Staff 12k Warrior 5k -Tower 8k Rh 50k -Vamp 35-40k Crown 2-3k -Demon 80k |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75+
|
![]() ![]() Daje Screena mojej postaci . Od dzisiaj ja już nią nie gram ma nowego ownera , to mój kumpel . Zrobilem tego chara w 3 tygodnie ale ciesze sie ze skonczylem grac w Tibie ![]() ![]() To mój pierwszy screen ![]() Ostatnio edytowany przez Hell'Lorakos - 26-04-2006 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eee Stary juz mi sie nie chce grać wszystkie moje postacie poszly na allegro , a Silverka nawet miły server, zacząlem tam grać bo malo ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poreda - Gratz skillow na 8 lvl 70 distu o.O gz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na twoim miejscu jechał bym teraz conajmniej do 25 lvl a moze nawet do 30 lvl i wtedy skill
![]() A hoj mam kilka screenow z roznych advanceow z Silvery , nie mam co robic to wrzuce ![]() ![]() 1 tydzien i 2 dni gry ![]() ![]() To mój noobek ![]() ![]() A to jest coś bardzo ciekawego najazd shamanow, riderow . Były na tej górze miedzy Kazz i Carlin Ostatnio edytowany przez Hell'Lorakos - 26-04-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Teraz adv z ehemm kimś no wlasnie z kim?? nie znam go, lecz chcial koniecznie byc na moim ss
![]() ![]() Na dniach powinienem dac ss'y z huntow na POHu (ja i Miszczo Palladyn) jak dobrze pójdzie wskoczymy tez na gs'y(a) . Wklejajcie ss'y milo popatrzec na awanse kolegów. Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() ![]() ss z orsha na silv filmik tez mam ale raczej nie do zobaczenia, prawie nic nie ma =( wiec go nie daje, jaki byl loot 0.o? EDIT nie wiem jakim cudem ale orsha nie udalo sie ubic: Killed at Level 109 by Orshabaal =D
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 01-05-2006 o 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Gurugwaj ty walony PA patrzcie na jego posty najpierw mowi ze zaczyna na silverze grac i prosi o pomoc a patrze na jego screen nastepny jak typa wyganial w rozmowie niepomgajcie mu ma 10 lvl i sie kurde wozi jak kozak z 60 lvlem zrokujcie go jesli niechcecie w przyszlosci jednego wiecej pa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() macie na poczatek
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
|
![]() Pisalem zybys mi wyslal steel helmeta a ja ci dam kase -.- do dobra
mam 16lvl i 11 mlvl : ![]() |
![]() |
![]() |