|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Crowal, jak ty rozdajesz punkty za "ogólnie"? To zależy od tego jak kogo lubisz?
@edit: No super, mam NAJMNIEJ punktów za "ogólnie" ze wszystkich... Crowal, może jedno 0 pominąłeś?
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 26-04-2006 o 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kary niema Jupii i wkoncu dales fake widze ze konkurencja byla ze ho ho xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Taaa....\../ ( ' ' ) \../
Fajnie 16 pointsów. Może nie jakieś mega ale jest. @Misza Moja orta zazwyczaj nie jest zła.A poza tym zbluzgałem cie kiedyś? No nic ale to tylko konkurs- I ja prowadze ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 26-04-2006 o 10:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Juhu. Do półfinału przejdą aż... 4 osoby! Wow...(Zając dostał bana)
Niby miały już być wyniki, ale nic nie mówię... bo tylko Crowal na razie ocenił(widać), a reszta nie raczy się odezwać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#87 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Mam Crowala ośmieszać czy co ??
Jak tak to spoko ;D @down Jak zwykle bluzgi ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 26-04-2006 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Teraz to co najwyżej możesz się zmasturbować przed kompem. P.S. Te "ogólne", to łączny wynik pozostałych punktów np.: 4+8+3=15
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() E... to może już podasz wyniki i grupy do nast. rund?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chętnie... ale ocena avagera... Chyba że chcecie żebym był jedynym Jurorem ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no Avager sobie w chuja/kulki
![]() Fast...Chce zobaczyć komu wlać w następnej. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kul. Miał to być megasuper zorganizowany pojedynek. Wynik widać.
Nie mówiąc, że wyniki miały już być na pewno wczoraj, to jeszcze widać, że sędziowie mają to głęboko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Większość jest głupia i przegadana
![]() Ten o waleniu konia całkiem beznadziejny. Podabał mi się tylko fake Oerty... trochę.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager ma wszystko w dupie więc go olejemy
![]() Wyniki: Jako że tak mało osób dostarczyło pracę, nie zostało mi nic innego jak zaliczyć tylko tych; co mają największą liczbę punktów. Oerta jako że zgłosił że nie odda pracy, jest pominięty. Jeżeli jednak będzie mógł zrobić, niech zrobi jak najszybciej o mnie ![]() 1. Utalentowany Daaaaark Sveeeen! 2. Szybki Siiiiir Speeeeeed! 3. Grooooźny Tuuuuuurook666! 4. Człowiek o dość dziwnym nicku; Eeriooooon! 5. Przyyystooojny Miszaaaaaaaaaa! 6. Napalony Nadriiiiiill! Termin: 02V2006r. godz.24.00 PRACE PRZYJMUJE NA GG/PW
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 29-04-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Crowal, ale ja nadal nie wiem, jak przyznawane były punkty za "ogólnie"... Przypomnie ci moje punkty:
Estetyka - 4 Śmieszność - 8 Ogólnie - 2 <suma punktów> 14 A Dark Svena: Estetyka - 4 Śmieszność - 7 Ogólnie - 5 <suma punktów> 16 Dlaczego on miał "ogólnie" wyższe ode mnie, a ja w ogóle najniższe ze wszystkich?! Niższe nawet od gorszych fake'ów w turnieju... Oj, se w kulki lecisz... Chuantued!!!!111 mi kngiht kiil yu of harnrmoia!!!11 @edit: Aha, jak myślicie, dlaczego Nadrill przegrał? Bo Crowal zapomniał mu dopisać punktów! @edit2: I jeszcze coś, trochę luźniejsze: Cytuj:
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 29-04-2006 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Crowal pompuje rower dla Szatana. Tyle ode mnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. "Przystojność" dałem tobie bo nie mogłem znaleźć dla ciebie żadnej innej zalety ![]() 2. Dupa boli od czytania, nie? To jest wynik dodawania pozostałych punktów. 3. To były moje subiektywne oceny. Ponieważ Avager, ani Norah nie ocenili musiałem liczyć na własną ocenę... P.S. Sir Zajacc smialy miał 12 pkt. łącznych, więc ciesz się.
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nadrill
![]() Grafika:3 Śmieszność: 8 Ogólnie: 3 Łącznie 14. Dobra, tak płaczecie, to trzecią parą będzie misza i nadrill. Twój obrazek mi sie nie chciał władować, dlatego został pominięty. Sorry.
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 29-04-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |