Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-06-2006, 20:36   #81
Silver'Slade
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Fajnie bylo by tam byec ale ja nie wiem dlaczego tylko z pacc mozna bylo by tam byc. Ale skoror pojawila sie nowa wyspa dla graczy tylko z PACC to czemu jakas stara wyspa ktora byla tylko z pacc nie mogla by zostatac udostępiona dla graczy FACC.Sam nie mam premium i szkoda troche mi na to hajsu ale moze mnie przekonacie
Silver'Slade jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-07-2006, 14:48   #82
Venus
Guest

Oczko

czemu ten piekniusi domek moze byc dostepny tylko dla pacc pomyslcie sobie ze niektorzy nie maja pacca bo ich nie stac ja nie kupuje bo mi szkoda kasy bo i tak malo gram ale ci co dosc duzo graja i nie maja kasy nie sa zbytnio zadowoleni a moze zrobicie takie miasto tylko dla bez pacc zeby pacc nie mial wstepu skoro ich wywyzszacie nas tez wywyzcie

stary 06-07-2006, 20:20   #83
Beachman z Elery
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny bez tytulu heh

Super gdy tylko zacznie sie to uptede czy cos takiego kupuje pacca i jede do Libery bay troche sie tam chyba opale w koncu przez wakacje umocnie knighta i kase zbiore bede chyba jednym z pierwszch z z chatko w tym mjejscu piękny dom i nie zgadzam sie poprzednikiem ten mis bardzo pasuje
Beachman z Elery jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania