|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() GRu Dzisiejsze fotki z Izraela etc: http://www.militaryphotos.net/forums...ad.php?t=87423 Edit: ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 30-07-2006 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grue haha ty lamko ty na wojne chyba o buraki cukrowe na ukraine! Kpiny haha "Gru na misje pokojową", znam cię, tylko sie chwalisz bo to internet na realu jestes ciota do wojska poszedles bo musiales a nie chciales i tak rączek se nie zabrudzisz.
Co do spider-bialystok: Ty cholerny nazi i rasi !! Skończył się Hitler tera jest husajn bin laden i inne przykurwy a takie dzieciaki w twoim stylu nie robia na nikim najmniejszego wrazenia spieprzaj dziadu! Izrael już skopał raz dupy tym przychlastom ( rok 1948 ) kiedy to syria, palestyna, jordania wypowiedziały mu wojne. patrz ->http://pl.wikipedia.org/wiki/Histori...bska_1948-1949 Izraelczycymieszkaja tam od pokolen i maja prawo tam mieszkac a z pewnoscia swoich praw do tych ziem beda bronic i obronia. Tyle.
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() ALe jaka znowu walka z terrorystami?!
Hezbollah w Libanie jest partia polityczna i regularnym, wyszkolonym, umundurowanym oddzialem wojskowym. Tak wiec gdzie tu sa terrorysci? Dlaczego Izrael prowdzai wojne totalna? Niszcza szpitale i osiedla cywilne. Dziwinie mi sie to z III Rzesza kojarzy podczas agresji na Polske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @Rege
Nie przeginajmy w druga strone, ostrzeliwanie Izraela i porwanie oraz zamordowanie jego zolnierzy to jest terroryzm, lecz oczywiscie to nie moze usprawiedliwac takich mordow na mieszkancach Libanu i tych zniszczen [ktore potepia wiekszosc cywilizowanego swiata]. Chociaz faktem jest, ze Izrael tez stosuje terroryzm w Palestynie tyle, ze przy uzyciu regularnej armii... @down O co chodzi, przeciez napisalem, ze ostrzeliwanie Izraela bylo terroryzmem.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 05-08-2006 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
A Hezbollah przy użyciu swoich bojówek ostrzeliwywał północne granice Izraela. I to nie był terroryzm, no nie?;p Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Ta wojna powstała dzieki temu, ze (jak znamy dobrze historie, dopiero po 2 wojnie swiatowej izrael znowu jest na mapie).
Pozabierali izraelczycy ziemie od libanu i innych panstw sasiadujacych z izraelem. Ta armia,ktora była a raczej jest nadal sponsorowana przez USA. Tera Izrael broni swojej dupy bo terrorysci chca niepodleglosci lub naleznosci do innego panstwa Moze pamietacie akcje z mocarstwem Iranu i ich nuklearnym zamiarom ? Miala wspaniala elektrownie etc, a wystarczyly 3 samoloty i 3 helikoptery Izraelskie a cały plan Iranu rozsypal sie w drobny mak. Wniosek ? To jest na reke Usa, ze nie traca "swoich" a zasponsorowany sprzet izraelski wykozystuje to co ma. Ps1 Chodzi mi o IRAN a nie IRAK
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 06-08-2006 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: z reklamy Plusa :P
|
![]() wiesz co kiedys powiedzial przywodca plestyny ? sami istnienie izraela, jest obraza dla arabow. nie ma nic bardziej rasistowskiego, niz takie okreslenie.
a ciekawe skad jest uzbrojenie libanu i innych panstw, ktore robia wszystko, aby wymiesc izrael z mapy swiata ? ciekawe, faken. mikolaj ? zapewne. no bo jak inaczej. co do plany nuklearnego iranu. wiesz, proponuje ci przeniesc sie do izraela. i zamieszkac w hajfie. jak ci ktory z kolesi iranu odstrzeli dupsko, bedziesz spiewal inaczej. oby. bo jak na razie, glupoty pleciesz. i dodatkowo jeszcze z bledami ;p i sie ciesz, ze ja cie nie mam w klasie. bo bys siedzial. bynajmniej nie tylko za bledy. ale twoja retoryka mi smierdzi. co najmniej radiem pewnym. dalej, jesli mowa o planie nuklearnym. to nie usmiecha mi sie kiedys obudzic i stwierdzic, ze zyje w swiecie rodem z ksiazki "daleki brzeg". kto nie czytal, polecam. jak to mowia - faken amejzing ![]() moze tak. jednak dluzej na tym swiecie zyje od ciebie. wiecej widzialam, i wiem wiecej. i dlatego martwi mnie los innych. a biorac strone jedna, i nie liczac sie z innymi, postepujesz jak ci, ktorym przyklaskujesz. ale oczywiscie,, ty wiesz lepiej. jak tamci. kimkolwiek by nie byli. zal i tyle. pozostaje tylko nadzieja. za - naweto nie o siwat juz idzie- ale ty sie MOZE kiedys zmienisz. poki co ... ucz sie polskiego. to cholernie piekny jezyk. i popracuj nad retoryka. ;p
![]() |
#90 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Car~
Z tym przyznawaniem bardziej chodzi mi o daty, jesli bylo ostatnio to nie ma dyskusji, ale jesli przed rokiem 2000 r. to byly typowe zamachy terrorystyczne przeciwko okupacji. W sumie przeczytaj ktorys z moich poprzednich postow tam pisze wlasnie o tych niszczonych ambasadach etc. etc. Co do wojny totalnej. Hmm...o co Ci chodzilo z tym douczaniem? Jednak sa tzw. prawa wojny, nie mozna niszczyc siedzib organizacji miedzynarodowych, typu szpitale, ambasady (jedna tez zniszczyli, a jak!). ALe w sumie wyjasnij mi o co Ci chodzilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1) Masz zlasowany mózg 2) Nie masz pojęcia o historii. Cytuj:
Wysadzono w powietrze dyskoteke, zginęło 50+ osob. @DOwn: Mógłbym dać ci linka... tyle, że po hebrajsku xD Ale pomyliłem się, to nie był styczeń tego toku, tylko grudzień 2005.
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 06-08-2006 o 16:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Car~
Chodzilo mi oto, ze Izrael przybiera taktyke III Rzeszy. Hmm...co do tego zamachu musialbym sie blizej przyjrzec jakis notka z informacji, zaraz poszukam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 5 minut temu rozległ się w Tel Awiwie alarm... Właśnie schodzę do schronu :<
Życzcie mi szczęścia ;P
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PiXik - cóż, ja z dwojga złego wolę Izrael (w tej wojnie imho obie strony są złe, chociaż obie rozumiem). Cóż, jak Araby się dorwą do zbyt silnej broni, to będzie z nami źle. Izraelczycy ponoć broń jądrową mają, a jakoś nas tu jeszcze nie zabili.
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Caerlionne Good luck
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Żyje
![]() @PiXiK: Ty tak poważnie czy głupiego udajesz?
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja tutaj nie generalizuje bynajmniej, ale trzeba przyznać, że na bliskim wschodzie natężenie fanatyków religijnych jest chyba największe na świecie.
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#100 |
Zbanowany
|
![]() Najzupełniej poważnie, a wiesz dlaczego?Bo żal mi tych cywilów z Libanu którzy zgineli za nic,te dzieci,wszyscy oni.I dlaczego mam żartować;/?Ilu terrorystów Hezbollagu zgineło w tej wojnie?są jakieś statystyki?bo mam wrażenie że 100%więcej zgineło zwykłych ludzi
nie byłem po żadnej stron z konfliktu.Ale jak ktoś na***** w domy niewinnych ludzi mówiąc tam był Hezbollah to wybacz ale to żenua Ostatnio edytowany przez PiXik - 07-08-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |