![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Na dobra sprawe to ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo nikt sie nie podda. Chyba ze ktora ze storn znajdzie sie na rooku. A Polacy zaczeli przegrywac po stracie Xakana takze raczej czekamy na jego powrot. A ostatnie battle to byla zenada po prostu kto widzial ten wie nie bede komentowal.
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Przegrana bitwa nie swiadczy o przegranej wojnie... A to ze Phyrki maja bota to chyba juz kazdy wie. W sumie racja skoro nie da sie normalnie trzeba kombinowacm, ale i tak ich wymieciemy. Co do spusztoszenia serva to ciezko zapanowac nad banda 30-40 lv noob harow... ale i tak wygramy.
To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo! HAIL REBIRTH! August aka Castor~ |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....
Elmer ...? |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Wielu ludzi z Rebirith używa lighthacka, toż to nie problem i aim bota włączyć ;-P.
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
a ludkowi 7lutego tylko ze ludek nie ma neta w nowym miejscu zamieszkania
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
|
![]() Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#130 | |
Użytkownik forum
|
![]() na jakiej podstawie strzelasz takie hasło ?
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez pchelas - 01-02-2006 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Hunter oficjalnie wlaczony do wojny hehe
![]() Feb 01 2006, 11:08:51 CET Killed at Level 117 by a hunter Troche go ostudzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps.dzis sie nieoplaca expic ostre frezy sa ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
|
![]() w sumie nie ma z czego brechtać,,,
to go może zmotywowac do dalszego expienia ..... |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
|
![]() No i bardzo dobrze! tak ma byc xD moj najlepszy kumpel odszedl z Nebuli.... majac prawie 50lvl i najstarsza polska gildie ktorej juz nie ma... mojemu kumplowi Phy powiedzieli ze za szybko wbija lvl i ma deda... tak nie moze byc! polacy gora a szwedzi kanalami!
![]() ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() no wiec sprobowalem jeszcze raz
![]() poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony fajnie sie expilo bylem tam sam ![]() juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Cytuj:
Podaj nik tego kozaka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() slyszalem, ze w ab byla bitwa o polnocy, ze byl koqu i inni, tak mi kumpel mowil, ale nie mowil mi kto wygral. Ktos cos wie na ten temat?
![]()
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() @cecar_4
Duch druta tylko juz ma troche nizszy lvl ![]() moze ja poprostu mam pecha ;P i jestem zawsze w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
|
![]() Ja tez slyszalem o wojnie w ab tylko ze bylo to juz chyba od 22 tylko nie znam wyniku wojny
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Większość Szwedów to spoko ludzie. To naszy rodacy grają po hamsku. Wygonienie szwedów nic nie da. Bo to Polacy "psują" serwer!!!
|