|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
100 ek vs 100 ms - pada ek 100 ek vs 30 sorc - 30 sorc spokojnie da rade dojść zywy do dp 100 ek vs 20 sorc - 100 ek ma szanse zabic 20 sorca tylko jak trafi dobrze z exori Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
30 sorc nie da rady uciec 100 ek bo jest nieznacznie wolniejszy. 30 sorc DA RADĘ dojsc do dp i nie dac sie zabic przez 100 ek. A w pojedynku 100 ek vs 100 ms wygra 100 ms. Od samego poczatku tak pisalem tylko ze ty mnie nie zrozumiales. Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 20-07-2006 o 19:38. |
|||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() przez te 10 stron pisałes o 20/30 lvl a w ostatnim poście dopiero o 100 !!! x(
a prawda jest taka, ze nawet 50 knight może ubic lamusowatego 150 ms ! i 100 ms vs. 100 ek wcale knight nie musi paść ! boty ? to wypij 6 mf w ciągu tury !! to co, ze używałeś tylko do farm ? to tak jakbym ja powiedział: Ja go nie zabiłem, poprostu go utopiłem....
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() fajnie sie was czyta ^^
![]() |
#144 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 20-07-2006 o 19:43. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Up
OMFG ... taki teatr robisz ze mi sie smiac chce ! Juz mi sie nie chce poprawiac kazdego twojego zdania...Bo i tak jestes slepo zapatrzony na sorka i tylko on moze "uciec do dp" Knight nie:<! Sork moze wszystko knight nie -.- A tak sobie jeszcze zacutuje ![]() i 100 ms vs. 100 ek wcale knight nie musi paść ! "Nie musi pasc ale nie ma szans na zwyciestwo." Natomiast pare postow predzej : "A w pojedynku 100 ek vs 100 ms wygra 100 ms. Od samego poczatku tak pisalem tylko ze ty mnie nie zrozumiales." Ale ja wiem dlaczego wygra sork!! No bo : Sork ucieknie do dp i uzupelni runy ! Knight nie ( bo nie umi znalesc dp ) , Sork w jednej turze bedzie pil 5/6 manasow - bullshit ! Sork sobie schowa mf pod drzewem ! Knight nie :< Sork ma malo capa ale i tak ma wystarczajaco sd ! Knight ma duzo capa , ale ma malo uhow:< Wiesz co ja wnioskuje z tych twoich wszystkich postow ? Ze mamy mowe o 100 ek nooooobie ! Bo jesli sork idzie do dp by uzupelnic runy to knight chyba tez moze co nie ? Poza tym knight ma na tyle wystarczajaco capa za starczy mu na 2/3 potyczki z sorkiem ![]() Zrozum jedno ! Jesli knight nie popelni duzego bledu (wezmie uhy,nie zapomnie sie uhnac etc) to nie padnie , sork tez ( o ile ucieknie) ale i tak z bitwy wyjdzie gozej ten co stracil wiecej runow,mf a co z tym idzie kasy ! A sork traci 3/4 razy wiecej kasy przy takich bitwach niz knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Przeczytajcie to co napisalem przed wieczorno-popoludniowa bitwa na cytowanie, pomyslcie i... @noobowaty mistrz-to czemu <cenzura> grasz knight'em? Mogles wiele razy zmienic voc. Dlaczego jesli knight jest taki syfny to wogole jest wprowadzony do tibii? Wyobrazasz sobie wojne bez knightow-bo ja tak trwaloby to (nawet po wprowadzeniu legalnego macro) gora 10minut i wszyscy by padli. Wyobrazasz sobie wogole tibie bez blokerow? Dopiero teraz na starych serverach zaczetoby zdobywac e-plate, bo nie mialby kto blokowac a solowki sie nie oplacaja.
![]() |
![]() |
#147 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#149 |
Zbanowany
|
![]() 100 ms ma bardzo minimalne szanse na zabicie 100 ek
100 ek nie ma zadnych szans na zabicie 100 ms dlatego mysle ze sorc jest lepszy Do tego nalezy jeszcze dodac fakt ze sorc jest w stanie wyprosic dowolnego knighta z expowiska bo knight go moze co najwyzej smiechem zaatakowac. Z tym dochodzeniem do dp i braniem run to moze i macie racje chociaz ja twierdze ze dobry sorc jest w stanie zablokowac knighta m-wallami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eh... ale jest wiele innych rzeczy w ktorych knight jest lepszy od ms...
Nie chodzi mi o to aby uswiadomic ci ze knight to najlepsza postac ... tylko daze do tego zeby ci uswiadomic ze sork nie jest pepkiem swiata i nie jest najlepsza postacia ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#153 |
Zbanowany
|
![]() Sorc nie jest najlepsza postacia? To ja przedstawie jego zalety a wy mi pokazcie zalezy knighta:
-moze caly czas tylko expic bo mlvl rosnie przy expieniu -najmniej traci po dedzie bo ma slaby eq -szybko odrabia straty po dedzie bo tylko expiac a knight expiac i skillujac -szybciej expi jesli wszyscy expia po 8 godzin -lepszy w pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
eX Moderator
![]() |
![]() @noobowaty mistrz:
wylacz forum bota.
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Stozek to prawda ze kazda profesja jest potrzebna.. na huntach czy gdziekolwiek jeszcze, profesje sie potrzebuja...
Ale to nie prawda ze kazda postac nie ma plusow i minusow ![]() Wlasnie kazda postac ma plusy i minusy, a stworzono 4 profesje zeby kazda wypelniala minusy innej profy ![]() A tak wogole mowilem ze gra samemu jest fajna ?? Poprostu odp na cytaty,pytania nooobowatego mistrza ! Nigdzie nie napisalem ze gra samemu jest fajna... ( Wiadomo ze w kupie sila) Nooobowaty Mistrz: Sork moze caly czas expic ? Nah... moze expic jesli ma runy... Bo bicie z samej rozdzki i np visow napewno nie jest tak efektywne jak z uzyciem ronow...(mowa o h-lvlowym sorku, nie o 20 ...) "najmniej traci po dedzie bo ma slaby eq"- ale to wogole nie jest zaleta... sa osoby ktore sorkiem maja dobry eq, sa ktore maja slaby eq a sa tacy ktorzy nosza aola ! -.- Ok Sork straci cos z badziewnego eq (daje taki przyklad bo sam mowisz ze sork ma badziewne eq...bo po co mu lepsze?) ale straci runy ktorymi chcial expic... A jesli mowa o h-lvlowym knighcie to najczesciej ma aola ![]() "szybko odrabia straty po dedzie bo tylko expiac a knight expiac i skillujac" No dobra... ale knightowi nie sa az tak potrzebne runy jak sorkowi ( sa , ale nie az tak jak sorkowi) bo knight bije z np sova , uhnie sie, nieraz walnie z explo a nieraz gfb...a sork ? jego glownymi atkami sa runy ! Bo h-lvlowym sorkom nie oplaca sie bic z rozdzki bo to tylko strata czasu w porownaniu z tym co mogl by zrobic z runami ... "szybciej expi jesli wszyscy expia po 8 godzin" No prawda bo sork umi duzo expa zrobic w krotszym czasie natomiast knight zdobywa expa w dluzym czasie. "lepszy w pvp" Juz kilka razy pisalem ze w pvp nie tylko sztuka jest zabic kogos ! Ale tez samemu nie byc zabitym ! Sork jest napewno lepszy w zabijaniu... ale napewno gorszy w trzymaniu sie przy zyciu ! (MOWIE NADAL ZE NIE MA NAJLEPSZEJ POSTACI !!!!!!!!!!!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#157 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@nobowaty mistrz: często zmieniasz zdanie. ten sorc raz lepszy, raz gorszy, raz trafi do depo, a raz nie.... taki jakis losowy jest ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Vil:
Jakos zrozumialem pierwsza czesc posta ... ale druga ? ![]() ![]() "Do tego uzywanie run nie podbija mlvela. Jesli expimy na stworkach nie wymagajacych blokera ( typu wrl czy demon ) spokojnie radzimy sobie z visa." A wiec ![]() ![]() ![]() "jesli nie expimy na stworkach nie wymagajacych blokera" Jesli uwazasz ze wrl czy demeon to potwor na ktorego nie jest potrzebny bloker to bravo ![]() Po drugie vis nie dziala na demona tylko mort ( chyba ;o ) Oczywscie sork na 100 wezmie demona na solo tylko ze nie bedzie bil go z mort bo po co ?co to by byl za debil ?-.- Obrywal by z lapy + gfb + e beam ! I bylo by po manie ! ![]() Ja zreszta napisalem ze sorkiem mozna expic uzywajac vis,mort ( oczywdcie nie na demona czy wrl xDDDD) tylko nie tak efektywnie jak przy uzyciu runow ! Ehh sprales mnie swoim postem =P Ostatnio edytowany przez Apocalipsus - 21-07-2006 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
eX Moderator
![]() |
![]() stworki wymagajace blokera typu wrl lub demon.
czytanie ze zrozumieniem.
![]() |
#160 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |