![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 8
|
![]() LoL RoM szedł walczyć ale większość z MI blokowała droge na fibule swoimi NOob Charami ;/. Gz fraga :/
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sandersson popelnil blad i ma lvl i skille w plecy, nastepnym razem bedzie sluchal innych =p butibof dal loga i co? a co mial czekac do wieczora? wiadomo bylo ze sie nie rusza i beda tam stac... @MI pisaliscie dzis ze Rom boi sie open battle... yyy to ma byc open battle? |
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ---------------------------------------------------------------------------- Szkoda ze Rusikowa nie udalo nam sie trapnac a tak malo brakowalo ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez ragafewee - 10-10-2005 o 14:42. |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Enidno Sanderrson - wiesz wtedy jak Paco padl to tez Sanderssona trapneli( i on zwial) to on zainspirowany swoim PVP poszedl sie klepac XD
19-9 Hail MI ![]() Endino - dobrze ze powstrzymales Stinga bo juz widze jak sie pchal zeby walczyc ;p - wogle juz postepy robi bo byl online -.- @Raga Czemu mowisz nam? Ty tez probowales go trapnac? ![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 10-10-2005 o 14:44. |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eny kim ty wogle jestes? ^.- |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() :| Enyome 18 sorc a co? Akurat od Sarandiego mam na bank lepsze PVP ;]
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() @ Sting Czemu juz nic nie piszesz pomysly ci sie skonczyly na pojezdzanie ludzi czy wkoncu dorosles??
|
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() To drugie odpada
![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @raga~~
znudzila ci sie juz tu gra czy kasy masz za duzo? |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Raks I to i to ;p
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raks...nie znudzila mi sie niemam zaduzo kasy ale przez takich bałwanów jak ty ninja team (bez jojo respect) i Rom + lagi to mam w dupie taka gre. Jak bym niemial lagow to juz bys ****a dawno niegral na aurerze -.-
edit// Raks a tak co pytasz o moje fundusze chcesz cos ?? s*******aj ***any sępie nie umiesz sam zarobic bo jestes noob -.-
Ostatnio edytowany przez ragafewee - 10-10-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Cytuj:
Wczoraj rozmawiałeś z gamroth~~~ i w końcu powiedziałeś: -"poczekaj muszę coś wyłudzić" Po czym, gdy krzyknąłęm, że chce sprzedać crusadera, podszedłeś do mnie i co powiedziałeś? Cytuj:
Chłopie wyluzuj, bo taka gra nie ma sensu. Ode mnie oczywiście nic nie dostaniesz! Jesteś za słaby raks. CYa. Liż dalej dupe dla romu, bo bez niego jesteś nikim. Pozdro
Szukasz programu, gry, filmu, albo muzyki? Wejdź na moją stronę i znajdź to czego potrzebujesz za FREE! O-Warez zaprasza! Ostatnio edytowany przez Dark polo - 10-10-2005 o 21:21. |
||
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Raks frajerze mam nadzieje że kiedyś ci zhakują konto i zrookują chara ;D
|
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase
Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund ![]() populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez cavesi - 10-10-2005 o 22:31. |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Halp! |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() gdybym chcial cie pojechac zrobil bym to przy towjej calej klasie w szkole targajac cie za uho i wyzywajac od gnoja patrzac na twoja przestraszonna mine majaca lzy w oczach jak dzieci zebrajace pod kosciolem
a na forum moge tylko miec dobra rozrywke czytajac twoje cienkie wypociny ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]() Stingi itd ktorzy osmieszaja zevsa :
moze in on padl 5 razy ale ty majac taka postac w czasie kiedy on padl 5 zrobil bys to 10 razy , w czasie gdy on zabil kilku ty bys niezabil zadngo ![]() lub poprostu jak lagurus oddal bys swoja postac w rece swe wiedzac ze samemu mozesz tylko stracic blesy |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() No cóż zevsa osobicie znalem i mówie wam ze to spox koles;]
A co do ninjów to lizcie dupe liamowi dalej. Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+ ![]() Ale czego sie nie robi dla kumpli;] Pozdro dla zevsa i reszty ekipy! Hail MI! ![]()
#180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
|
![]() @Ninjas
kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka? |
![]() |