|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam to moje pierwsze ssy mam nadzieje ze sie spodobaja
![]() Razem z kolega postanowilismy pobawic sie w Agenta Mulder i Scully , naszym celem bylo dowiesc ze na rooku takze istnieja obce formy zycia oto rezultaty : (Sorki za serwer republika :/ wlasnie przerzucam na lycosa wiec za niedlugo powinny dzialac , prosze o wyrozumialosc wkoncu pierwszy raz wstawiam ssy) 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() ps dodam ze po cichu licze na repa , jesli zdjecia sie wam spodobaja bedziemy robic z kumplem wiecej takich akcji , wiec wszystko zalezy od was ![]() Ostatnio edytowany przez Free Items plx - 27-08-2004 o 21:58. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Sytuacja opanowa
![]() Ostatnio edytowany przez kinley - 27-08-2004 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() wredne krzyzyki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() ...po cichu dodam ze dla pkingu i trapingu mam dwa stopnie oceniania - brak oceny i minus, jestes pewien ze chcesz dostac reputacje?
EDIT - ortografia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Hez a gdzie tam mowa o PKingu ?? Traping byl konieczy my po prostu ratowalismy ludzkosc
![]() COMMENT PLX ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() na jednym ze screenow widac ze agentka jest w stanie wskazujacym na spozycie ergo sama to pila ergo to was powinno sie odizolowac od ludzkosci
![]() EDIT - ortografia (ja to chyba pod hotkeya sobie wstawie ![]() Ostatnio edytowany przez Hez - 28-08-2004 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Z Archiwum R(ook) 27-08-2004 22:39 Niektórzy dają ci minusy choćby za to, że wyzywasz ich od idiotów.. :/
Dostałem - za to ze wyzwalem kogos od idiotowi i widać że jakis IDIOTA odrazu pomyślal ze to swietny powód aby dać - masz podjare ? ![]() |
![]() |
![]() |