|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie rozumiem o.0 Wszedłem sobie na swojego low lvlowego knighta i poszedłem jak widać na swamp trolle. Z góry zobaczyłem te 11 ryb. Chciałem po nie zejść, lecz na dole ich nie było o.0. Cały mostek był czysty. Wytłumaczycie mi to? o.o (Nie wywaliłem tych rzeczy z tego mostku, nie bawie się w takie rzeczy)
![]() ![]() @edit Zaraz naprawie to 1 zdjecie @down Nie chodzi o to , ze mi na tych 11 rybach zalezy, bo moge ich miec znacznie więcej, ale zaintrygował mnie sam fakt, dlaczego nie mostek jest czysty jak schodze na piętro na którym się znaduje.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-12-2006 o 22:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Niestety nie działa jeden link ale MYSLĘ że te ryby zauwazyly ze po nie idziesz i uciekly...
@edit już dziala ;] A czy jak wejdziesz spowrotem na góre to te rybki są? i zastanawia mnie jeszcze jedno po co robiles screeny z rybkami na poczatku? ;p Heh no ładnie musiałbym tam isc ale niestety nie moge ;p Może sie ktos pofatyguje ale pewnie jakis bug czy cus nie chce mi sie myslec nad tym... ;p Ostatnio edytowany przez Mateusz Majchrzyk - 04-12-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Jak nie patrzyłeś to Cię shakowali i wrzucili ryby do wody.
A najlepsze, że jak schodzisz na dół, to gubisz 1 GP!!!! Mówie Ci, naprawdę Cie shakowali. Ps. A kto mądry robi SS 11 rybom, bo wie że znikną jak zejdzie na dół i wzbudzi tym sensacje? Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-12-2006 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @2up
o.0 ja tez na askarze! ![]() Robiłem 1 ss , żeby pokazać, że widać je na dole. Drugi zrobiony już niżej i rybek nie ma ![]() @down Wcale bym się nie zdziwiłł ;] Jakoś się nawzajem nie lubimy.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-12-2006 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() O, śmiesznie. Też gram na Askarze. Zabiję cię :<
|
![]() |
![]() |