![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Troche nie wiedziałem gdzie to napisać, więc zdecydowałem się na ten dział.
A więc... 20:05 You see a crystal key (Key:3700). Niema tego klucza na tibia.pl ani na wiki.hunted.pl, i bardzo zastanawie mnie, do czego jest ten klucz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Jest to klucz z Plains of Havoc.Nie wiem do czego służy.
@down: Ja przeczytalem na tibia.erig.net ze to jest z poh.
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 19-12-2006 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Może się tak wydawać, bo klucze 3701 i 3072 są związane z POHem, ale jak napisano na tibia.pl :
"Gdzie i jak znaleźć klucze? Przeważnie są gdzieś w pobliżu drzwi, które otwierają. Niektóre schowane za drzewem, inne w jakiejś skrzynce, jeszcze inne można kupić lub dostać od jakiegoś NPC, ale chyba zawsze są w pobliżu drzwi, które otwierają (inna sprawa to względność określenia "w pobliżu")" a ja ten klucz znalazłem na południowy zachód od Venore, był strzeżony przez beho i ghoule i jest tam skrzynia z której wypada ten klucz każdemu, jak to bywa na questach. w tej jaskini jest duzo dziór ale w żadną nie da się wejść. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Tibia.Erig.net:
Numer: 3700 Typ: Crystal Lokacja: Plains of Havoc Opis: Klucz nieznany |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Rozumiem ze to juz baaardzo stary temat, ale chciałbym wiedzieć czy ktoś dowiedział sie czegoś o tym kluczu.
Jeśli tak to proszę koniecznie pisać.