|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zabijam sobie cycki, próbuje sprzedać na trade Fire Sworda (chce ktoś kupić ?
![]() Wchodze sobie na swoje konto i co widze... ![]() A tak mi się podobała ta nazwa... ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() hehehe, na trade cie zobaczyl pewnie, skojazyl no i zbanowal, zreszta masz tam sprostowanie co znaczy twoja ksywka ;]
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() a to szowinistyczna świnia...:-P
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL? Mam Cie uświadomić co to jest necrofilia, czy wiesz juz? A jak wiesz, to co sie ku.rwa głupio pytasz...
Za takie imiona powinniene być odrazu delete konta, ale ten był łaskawy ;/. Chyba jednak nie wiesz co to... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() jesteś -> patrz mój opis ... ja osobiscie uwazam , że powinni robic testy inteligencji przed pozwoleniem graczom wejść wogole na rook ... ciebie nekrofilko nikt by nie wpuścił
Re Up: W pełni sie zgadzam ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Qalnesti,Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lucyfera
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 32
Skille: 72/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Myslalem ze wiesz ze moga cie za taki nick zbanowac. No ale jezeli ci cos nie pasi to pogadaj sobie z GM.jezeli juz cie odbanowali i popros se o Name Locka i tyle.
Gilthas ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Pewnie nie wiesz co to nekrofilia? Nastepny twoj char jak bedzie sie nazywal Pedofil,Zoofoil? Wnioskujec z takich xywek ludzie co maja pusto w deklu tak sie nazywaja,najwyrazniej ci sie mazy zimniutki trupek po nocach...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dobra, kończymy ten cyrk. Jak Cie ciekawi: odrzucony przez społeczeństwo zboczeniec udaje się na cmentarz, wykopuje zwłoki, a następnie (nie owijając w bawełne) uprawia z nimi sex. To jest nekrofil, a zjawisko - nekrofilia. W telewizji zapewne usłyszysz - "profanacja zwłok" ...
![]() Jest to przypadłość raczej narginalna, ale nie mniej - zdaża się. Koniec. Gm był zbyt łaskawy - to jest pewne. Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 14-09-2004 o 16:49. |
![]() |