|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Item potrzebny do questa Explorer Society. Czasem spawn w kopalniach. Wygląda jak pick, lecz nie rozkopiesz nim dziury. Dużo na tym nie zarobisz :/
<erig.net ;]> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Mało na tym zarobisz. Ten item dostajemy zaraz po rozpoczęciu Explorer questa. To kupi tylko ktoś kto miał to i zgubił i już 2 raz nie może go wziąć. Mało zarobisz bo można sobie założyć 8 levelową postać i w 20 minut mieć ten pick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() nic na tym nie zarobisz a nawet jak ktoś zgubił 1 pickaxe to drugi sobie spokojnie znajdzie w kolapni bo tego to tam na pęczki leży... no kilka sztuk na 1 kopalnię przypada ;]
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() eee ja dopiero jeden resp w jednej kopalni zauwazylem zebralem juz ich chyba ze 7 i ice pick mam chyba ze 3 moze sproboje selnac ale wtedy jak bede mial ponaf bp tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Pierwszy ras slysze o tym
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serdar Army
Świat: Pacera
Poziom: 34
Skille: 17/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Ja też pierwszy raz ;P No bo tyle się tych itemów "rodzi", że nie nadążam za tym ;P xD SD to siła, która w tobie drzemie.
Tibia jest po to żeby w nią grac a rozważanie o niej to jakby marzenia o czymś co jest dla niektórych niemożliwe. To nieprawda. Jak grasz to robisz level a jak nie grasz to go nie robisz i tyle ![]() |
![]() |
![]() |