|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Witam!
Moj problem nie należy do typowych. Jak szeroka wiekszość z nas ja również chodzę do szkoły, mam sprawy ważniejsze niż Tibia itp. Jednak obrałem sobie za cel osiągnięcie 100 lvlu. Miałem za sobą już 70 poziomów na non-pvp ale sie zniechęciłem do HarNOOBII i do paladyna (problem typu lag=zgon) więc zostałem magiem na pvp. Pragnę zapytać bardziej doświadczonych o to czy możliwe jest stworzenie swoistego "planu działania". Chciałbym skutecznie wykorzystać czas jaki mam na grę (dziennie ok 3h w weekendy moze wiecej). Moim problemem jest tez brak jakichkolwiek znajomości w dziedzinie blokerow z poziomem ok 100 (zaczynałem od 0). Mozliwe, że ktoś stosuje podobny plan. Poradniki dla magow/druidow sa w wiekszosci nieaktualne wiec mało wiem o najefektywniejszych metodach bicia lvli. Potrzebuje osoby, która pomoze, da jakies cenne rady, bo w wiekszosci wyglada to tak "idz tam i bij vis i wand". Z góry dziekuje za pomoc.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() jesli zalzey ci tlyko na wysokim levelu to plan jest prosty. przynajmniej do 70 lev.
1. idziesz do ankh 2. jak tylko jestes na kompie to wlaizsz na stone tom za tp i expisz 2 dsami. 3. konczy ci sie czas i za pol godziny musisz zejsc to wychodizs z tomu i przygotowujesz sie do nastepnego wyjscia w ankh. 4. robisz logout i jak wejdizesz nastepnym razem to od razu na tomb. |
![]() |
![]() |