![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() Witam. podobnie jak wczoraj, nakrecilem film z godzinnego hunta. tyle ze wczoraj dworki a dzis mintwalin. nie jestem zbyt doswiadczonym graczem, wiec prosze o jakies rady co jeszcze moge/czego nei moge robic. badzcie wyrozumiali bylem tam pierwszy raz (nie liczac postmana ale to bylo z dwoma kumplami 75~lvls wiec wiadomo).
Link: http://www.speedyshare.com/765409381.html ale o te rady bym prosil ;p
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nieźle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() 10k expa... niedużo, ale przynajmniej kasy z lootbaga trochę wyciągnąłeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Monki też bys sobie dały rade. Q-rod do reki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wiem, plulem sobie w brode ze nei wzialem quagmira, ale coz... monki...no tak ale moze pasc na 1 magu( fe zreszta tez). bylem 1 raz, nie wiedzialem spejalnei gdzie sa minosy...dlatego nie zrobilem za duzo expa
![]()
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tak, ten ziom pochodzi z takowych terenow ;p no fakt obsidiana sprzedalem po zrobieniu addona: potrzebowalem kasy hmm wie ktos co robic z lootbagiem? czy tam gdzie chowalem jest w miare dobre miejsce?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() hmm... w taki sposob np . jak tak chowales te "lootbagi" to mozesz spokojnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Co zrobić z lootbagiem? Najlepiej wrzucic w parcelka i wysłać, skoro masz postmana zrobionego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm... no w robieniu lootbagow to nei jestem ekspertem... bo to jest tak, ze na non-pvp zajebia wszystko niestety. i trzeba wysylac szybko bo moze sie okazac ze juz nie ma lootbaga ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() no...loot wcale nie byl taki dobry. moze nastepnym razem bedzie lepiej, ale thx
![]()
![]() |
![]() |